Коментари - Кралица Елизабет II знаела, че ѝ остава малко време и била благодарна за всеки час | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На нея са и направили евтаназия, тя затова отива в това имение преди да умре.

Пукна тоя сатанински гущер, отиде си при стопанина, а тук джурналята продължават да смърдят по поръчка.

Много важна информация сега ще има безкрайно време да си отдъхне в гробито

Загубата на обичаната от народа кралица е непреодолима.

на тия години трябва да си луд, за да не знаеш че ти остава малко време ....

Можеше още да си поживее, ама и на Чарлз му се работеше крал.

Бреййййййййй, тя много умна тази жена бе! на 96 И знаела че всеки момент може да умре... ееее ами дайте и НОБЕЛ бе, жена на столетието пращяшта от мозък и капацитет! Знаят ли нашите баби на по 95 че утре може и да ги няма, веднага да се направи една кампания за милиони за да бъдат осведомени!

Крайно време е нашите медии да дадат по-точна и всеобхватна информация по часове за последната една година от живота на кралицата. А така си стоим в абсолютно неведение.

Те, някои хора затова достигат надпределна възраст, защото от 80 г. нагоре се чувстват любими деца на Бога, и пощадени. И не се замислят ден за ден кога ще умрат, защото това е разковничето да живеят, да им е приятен живота и да живеят още и още... Всеки ден благодарност и това е. И Стоянка Мутафова беше казала на дъщеря си чак при последното влизане в болница : Да знаеш, че аз ще умра. Не ги отписвайте преди това само заради възрастта, докато се чувстват добре.

колко дяволи са писали плюсчета.

Като нищо... Защо като се е влошила не са я приели в болница за лечение. Просто е оставена да умре, както тя си е решила. Нищо чудно, да е асистирано...

... и се терзаем, и не можем да спим ...

Е, че откъде пък е знаела? Да не е получавала някаква тайна информация от отвъдното?

А дали Сатаната и е дал конь да язди и в Ада? Много народ е изтрепан заради този маскарад, наречен кралска сенейство.Милиони хора в англо-краварските колонии не са дочаквали и 30 годишна възраст, а са умирали като мухи в глад, мизерия и робство . Само и заради убийството на Даяна,където със сигурност има пръст , дъртият Рептил трябва да се пържи във вечни мъки в Преизподнята .

Що , той не е ли?