Кралица Елизабет се появи с бастун на обществено място (снимка)

Тя беше заснета с бастун и през 2003 г., но тогава беше претърпяла операция на коляното

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бабето е несравнимо по- елегантно от всичките кифли инфлуенсърки. Кифлите ако знаеха колко струват тези дрехи веднага щяха да ги заобичат, щото ще се фукат с цената им. За всяка себеуважаваща се кифла материя, елегантност и удобство са непознати критерии. Пък бабето е и с бастун. Ама погледът на бабичката е по- буден от погледа на целия Св. Влас през август...

И какво странно има? Тя е буквално на 100 години. Като я гледам сигурно ще изкара още 15-20

Дай Боже всекиму да доживее тия години и да е в такова перфектно здраве на 95.

Да се облече с екип и да тури шпайкове като Ивет Лалова ли? Много сте...странни. Не разрешавате на другите да имат, правят и говорят това, което вие ежечасно правите! Все пак това е кралица, не някаква си мераклийка - чиновничка за постове и столове на изборна длъжност. Затова - по-кротко, че и без друго сте се изпона.......де що минете.

НЕ Е РАБОТИЛА ЦЯЛ ЖИВОТ, А ПЧЕЛИТЕ Я ХРАНЯТ .. ЧЕ И Я "БОГОТВОРЯТ"

ЛИ СЕ КРИЕ В ТОЗИ БАСТУН ...КАМА, ИЛИ ПИСТОЛЕТ ... ИЛИ НЕЩО ДРУГО ..

АБЕ НА ТИЯ КРАЛИ-ЦИ И КРАЛ-Е, НЕ ИМ ЛИ Е ПОНЕ МАЛКО ОТ МАЛКО НЕУДОБНО ОТ ФАКТА, ЧЕ ЦЯЛ ЖИВОТ НИЩО НЕ СА РАБИТИЛИ, А ЦЕЛИЯТ НАРОД ГИ ХРАНИ ... ЕЙ ТАКА МАЛКО СВЯН, НЯМАТ ЛИ ?!

Анадъм ?

А със скейтборд ли да се появи на 95?

??????

Винаги съм считал херцог Филип за бастун.

Нормално за човек на нейните години. Каква новина, какво нящо!

Не знам за какво ни занимавате с кралицата на Англия!?!? Нито сме им колония, нито имаме нещо общо с тази страна, а колкото до геополитика, те никога не са били доброжелателни към нас. А колкото до монархията и монархизма - отдавна трябва да са само в учебниците по история...

Който не е бил на позиция да трябва да взема решения и да изпълнява досадни представителни функции и да изказва подкрепа за хора, които ненавижда, но така трябва, то той си мисли, че тези хора не работят.

Малко грубо ще се изкажа, но новина ще е , ако е влязла в Абатството , не с бастун, а с катафалка.....

Или пък с четен брой карамфили