Кралица Елизабет се появи с бастун на обществено място (снимка)

Тя беше заснета с бастун и през 2003 г., но тогава беше претърпяла операция на коляното

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Малко грубо ще се изкажа, но новина ще е , ако е влязла в Абатството , не с бастун, а с катафалка.....

Или пък с четен брой карамфили

Не знам за какво ни занимавате с кралицата на Англия!?!? Нито сме им колония, нито имаме нещо общо с тази страна, а колкото до геополитика, те никога не са били доброжелателни към нас. А колкото до монархията и монархизма - отдавна трябва да са само в учебниците по история...

Нормално за човек на нейните години. Каква новина, какво нящо!

Винаги съм считал херцог Филип за бастун.

??????

А със скейтборд ли да се появи на 95?

Анадъм ?

АБЕ НА ТИЯ КРАЛИ-ЦИ И КРАЛ-Е, НЕ ИМ ЛИ Е ПОНЕ МАЛКО ОТ МАЛКО НЕУДОБНО ОТ ФАКТА, ЧЕ ЦЯЛ ЖИВОТ НИЩО НЕ СА РАБИТИЛИ, А ЦЕЛИЯТ НАРОД ГИ ХРАНИ ... ЕЙ ТАКА МАЛКО СВЯН, НЯМАТ ЛИ ?!

Който не е бил на позиция да трябва да взема решения и да изпълнява досадни представителни функции и да изказва подкрепа за хора, които ненавижда, но така трябва, то той си мисли, че тези хора не работят.

ЛИ СЕ КРИЕ В ТОЗИ БАСТУН ...КАМА, ИЛИ ПИСТОЛЕТ ... ИЛИ НЕЩО ДРУГО ..

Да се облече с екип и да тури шпайкове като Ивет Лалова ли? Много сте...странни. Не разрешавате на другите да имат, правят и говорят това, което вие ежечасно правите! Все пак това е кралица, не някаква си мераклийка - чиновничка за постове и столове на изборна длъжност. Затова - по-кротко, че и без друго сте се изпона.......де що минете.

Дай Боже всекиму да доживее тия години и да е в такова перфектно здраве на 95.

НЕ Е РАБОТИЛА ЦЯЛ ЖИВОТ, А ПЧЕЛИТЕ Я ХРАНЯТ .. ЧЕ И Я "БОГОТВОРЯТ"

И какво странно има? Тя е буквално на 100 години. Като я гледам сигурно ще изкара още 15-20

Бабето е несравнимо по- елегантно от всичките кифли инфлуенсърки. Кифлите ако знаеха колко струват тези дрехи веднага щяха да ги заобичат, щото ще се фукат с цената им. За всяка себеуважаваща се кифла материя, елегантност и удобство са непознати критерии. Пък бабето е и с бастун. Ама погледът на бабичката е по- буден от погледа на целия Св. Влас през август...