17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да не карат бързо и да внимават какво ядат и пият. После да си направят ДНК тест с бебето, че е по бяло от баща си, а майка му роди под пълна упойка.

Само да не карат бързо в тунелите разни, че знае ли човек...

Хари си го преместил в другия крачол.

Пърделника пак ви баламосва. Имаше тезис, че негарката успе да изведе бебето извън Британия, като каза, че е за коледна ваканция, а после веднага след Коледа бумна искането, че нема да севръщът веки в Британцията. А ако се върнели, щело да е както те искале. Значи, по Британски закон, бебето принадлежи на кралицата. Не, нема шега, и Даяна не можа да се пребори с тфа. Майката не важи в кралското семейство, а покулението законно е под опеката на властващия монарх. Затова има хора, коит овервът, че негрото изведе бебето от страната, за да изнудва кралицата, и досега това се случва. Нариче се отвличане на дете от семейството му. В случая, бабата има монарически права над родителите. Знам, че ви звучи невероятно, самите британци не го приемът, но го има, валиден закон е, и по този закон, негарката се явева престъпник за отвличане на дете от кралицата. Това е открит призив, че кралицата иска бебето да бъде върнато в страната. Бебето в момента се явява залог. Играе се за пари, хари и негарката обевиха, че искът пари, Това е послание за отвличане на бебе, но не саму. Заявка за ядове и престъпни намерения, и е явно, публично изнудване. Това е условие и е публикувано публично. Не може да има извинение, ако не се появът. Това не е частно писмо. Това нема как да бъде скрито. Публично е изнесено, тека както и техните парични и финансови и други искания (те искаха да си запазът титлите и финансовите инджекции, но да си живеат как си щът извън заповедите на кралицата). Сега ке гледаме кралски кеч. Пригответе си пуканките. Ако хари и негрото не се появът с бебето, очеквайте кралската развръзка, и вервайте ми, МИ6 и МИ7 работът за кралицата, а не за негрото. Дотук гледахте приказката за Пепеляшката, която се омъжила за принца. Сега ке гледаме Хензел и Гретел. известно е, че кралицата яде бебета и обиче да коли хора, пример Даяна. Заемъм место на софата и чекъм датата с пълна маса пуканки и разядки, питиета и кефчета.

Не си представям как Хари ще издържи като американец, без всичко на което е научен, отглеждан, възпитаван, въвеждан, без брат си, без стила и ангажиментите, които са били основа, за това което е.

Какво ли ще се случи? Най-добре да не взимат бебето.

Само дето няма нищо да има нищо за гледане или поне шоуто за пред сганта ще е различно. Той народът си го е казал - пази Боже от сбъднати мечти, еле па тази за Пепеляшка. Аз залагам на това, че ако изобщо Харито е син на Чарлз, на Меган ще й вземат бебето и ще ги разведат На Меган ще й платят, колкото да се задави от глупост и да мълчи, ако иска да живее, а Хари ще направи някоя глупост, защото е с лош морал и психически лабилен. Което е жалко, понеже на мен те са ми симпатични и мисля, че биха били хубаво семейство при други обстоятелства. Ще стане като с Джанет Джексън и нейния - човекът писа сърцераздирателни постове, ама - каквото каже фамилията. А всяка уважаваща се фамилия не би приела с на драго сърце снаха/булка от развлекателния бизнес, още повече - попрекарала.

Хари - президент на Република Англия!

Ви имам проблемите .

Други им са проблемите - например разкритията, че пакистански банди изнасилват десетки хиляди бели момичета в последните десетки години, под прикритие на властите на всички нива.

За десет години - десет хиляди. Това е по хиляда на година или по три на ден, което за 56-милионна Англия е направо нищо, в сравнение с България, в която 1 на 10 деца е жертва на сексуално насилие, независимо от пола.

Десетки хиляди, за десетки години, бели момичета, от пакистански банди.

АКА МИ СЕ

Хахаха! Откъде да се върнат? Оттам никой не се е върнал! По- добре е ТАМ….. Около Дизото

Дано само не им устроят някоя засада!

Искам да попитам Меган, как успя да накара Хари да се откаже от кралските си завния, удобства, доходи евентуално да наследи трона на кралицата? Аз моя хубостник не мога да го накарам да се откаже да ходи всяка седмица за риба. Каква е тайната?

Няма тайна - Хари беше единствения що годе нормален в тоя "двор" и му бе писнало до смърт от панаира за дебили там. Получи, добра възможност.

Кое точно е "добрата" възможност, ще разясниш ли? Ще трябва сам да си изкарва парите и да живее с на Меган семейството (роднините) и кучетата. М?

Не бой се няма да живее с роднините и кучетата. Ще живее много по-нормално - като свободен богат гражданин.

А с кого да живее - с баща си и Камила ли? Или с любимата му баба, която поръча убийството на майка му?

Имам много причини за това, но основната е, че не е син на Чарлз.

И наш Бойко дъщеря му го напусна и живее в САЩ , но дир -а НИЩО не пишат!!??;))

Ми най-вероятно не го пишат, защото не е така?! Дъщерята на Бойко живее в БГ и роди две българчета с хубави български имена...

Ми тати, може да е мутра, ама работи цар. Що да не го направи?

Основният елемент на социалния контрол е отвличане на вниманието от важните за хората въпроси. Това се случва чрез непрекъснато насищане на медиите с незначителни съобщения, изпращани от управляващия страната политически и икономически кръг.

Ще влизаме най-вероятнов Еврозоната, благодарение на брезкита и това ще доведе до съвсем прилична инфлация.

И какво общо има с написаното от мене, "репликата ти"? Или викаш, все за Англия става дума.

Да , но ще се издържат винаги от англичаните.

Ти искаш,.. Бойко ли да ги издържа????;)

Ти какво-загрижил си се за англичаните ли? И не, няма да ги издържат англичаните, спокойно. Плащането за охраната им /а и това не е още ясно как ще бъде уредено-дали ще е за тяхна собствена сметка/ не е издържане. По тогава англичаните издържат знаеш ли колко бивши премиери по същата логика...Тони Блеър още има платена от държавата охрана,но това никой не го коментира.....Та стига с тия глупости дето ги четете по жълтите таблоиди, които се чудят как да сътворяват скандали.

lu4ka

Е точно разходите по охраната коментираха. Още не могат да простят на черната, че от 32 млн разходи по сватбата, 30 бяха за охрана. Сега са 7 за година.

Ако майка й беше като нея, никога нямаше да види трон.

Меган не е от кралско потекло, така че с Кралицата си живеят просто - като снаха и свекърва. :))

Не бих писал за застаряващата треторазрядна холивудска актриса, известна най-вече с "разгърдените" реклами на домашни барбекюта, простащината си и огромен егоизъм, ако не беше нещо, което считам за забавно. Смешно е вниманието, което й отделят - най-вече в САЩ и Канада. Историите с нея са продаваеми там, защото американците и канадците имат страхотни комплекси на тема Европа, европейска култура, европейска история, благородно потекло (аристокрация) и т.н. Това е било исторически обусловено, а и все пак те са съвсем млади нации. Но прекаляването с вниманието към тази семейна двойка е все пак смешно. Реално те и двамата са едни посредствени хорица. И не - на тази особа, колкото и титли да й дават, колкото и да я канят където и да било - все едно е. Тя не е била и никога няма да бъде кралска особа - не заради друго, а просто като манталитет, възпитание и мироглед. А покрай нея и съпругът й се доказа като несъответстващ на нивото, което британците очакват от кралската фамилия.

В цяла Америка имат респект към Европа, в Бразилия, Чили и т.н.! За някои американци Европа е континетът на предците им, а за други, на господарите на предците им!

Напиши за дъртата първоразрядна лондонска артистка, която изпълнява ролята на Кралицата на дебилите в "обединеното кралство", по света и у нас.

Това че съм републиканнец, а не монархист не ми дава право да обиждам другите за техните виждания. Британските граждани си харесват, поддържат и издържат монархията и точно това кралско семейство - тяхна си работа. В много страни в Европа същото - монархии са. Това не означава, че ще наричам дебили норвежци, испанци, холандци, шведи и т.н. Би трябвало и ти да не ги обиждаш като ги наричаш дебили.

Не ги "обиждам" - констатирам.

АМИ, ти призоваваш другите да не обиждат монархистите, но ти свободно си обиждаш семейството, наричайки го посредствени хорица, Маркъл-треторазрядна застаряваща актриса, така ли? Потресаващо лицемерие и комплексарщина. Да не би да си разговарял с тях или правил лично тест за интелегентност или присъствал на събитие с тях, за да правиш изводи за тяхната посредственост, мироглед, манталитет? Я се стегни и не пиши повече простотии.

Общността на нациите фактически е Британската общност. Кралицата е главата на тази общност. Членовете на кралското семейство имат ангажименти не само къв Великоритания, но и към всички члеки на тази общност. От този гледна точка британското кралско семейство има международни изяви и към него интересът е световен.

"Интересът е световен" щото дебили дал Господ.

Нашто мегъзи, мегзЪ коги ши напуска България?

Паднали самолети виждам...

Дано да сте лош пророк!

най добре да не се връщат вече тръгнали това е последно и спокойно пристигнали в кувар

Общостта - дир, много трудни думи бе, не можете да ги изпишете.

Сърби, боли-драго ми е. Да приемем, че аз съм безкрайно глупав и не схващам нещата. Защо обаче в държава, която няма НИЩО общо с Великобритания ежедневно и по няколко пъти ни натрапате статии за тамошното кралско семейство? Питам и отговор не искам. На бас, че в самата Албиония пишат по-малко за тях от нас. Жалък цирк с непроменяща се програма.

За британското кралското семейство се пише много навсякъде. За него се пише повече, отколкото за всички останали кралски семейства по света, взети заедно!!! Защо е така? Пазарният принцип, търсенето е голямо, т.е. интересът към това семейство. Испания също е била световна сила, Холандия, Швеция, Дания са хубави държави, но никой не познава членовете на техните кралски семейства.

Основният елемент на социалния контрол е отвличане на вниманието от важните за хората въпроси. Това се случва чрез непрекъснато насищане на медиите с незначителни съобщения, изпращани от управляващия страната политически и икономически кръг.

Прав е Чомски,затова и медиите са в ръцете на неслучайни хора.

Мегзит ! За съжаление, на мен ми се случи !

Ако им платите 1 милион дето са взели за сълзливите приказки на харито в краварника може и да се навият ''независимите финансово''...

Да даде Бог, след Брекзит, обединеното кралство да стане само кралство...