Краси Аврамов пред Life: Между мен и Велина Узунова има химия, но все още нищо не се знае

"Вярвах, че мога да изнеса самостоятелен концерт в залата, където се връчват Оскарите и това се случи", сподели певецът

Обратно в новината

Коментари - Краси Аврамов пред Life: Между мен и Велина Узунова има химия, но все още нищо не се знае | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каква химия бе, педал, да не ти е забъркала коктейл със сода каустик оная пачавра?

Гледах видеото. Царят е гол! Този човек или е напълно изкукал или хората около него му спестяват реалността. Фалшив вокално и визуално. А видеото е някаква пародия на музикален клип.

А физика има ли?

Колко ли е платил тоз педераски боклук за тази статия гнусен мангал шибан тъпак

Егати падението...на първа страница най-големия некадърник!

Знаеш ли колко ми пука дали и какво между теб и някоя си? Ако ще и лайна да има, през кура ми е. Нито знам кой е тоя, нито искам да знам.

Колко е хубаво тати и мама да ти дадат пари, за да поръчаш на някой да напише хвалебствена статия и да платиш още повече за да публикуват в някой посещаван сайт... само за да станеш за смях.

Винаги ми е било интересно защо курвите си падат по педерасти !

Плющете се кат животни тогава

Ами решавайте многовалентни уравнения тогава.

Нас какво ни е.е! Айде по-сериозно

щото не ги шият, а ги оставят да се шият навън!

Пълна боза!

Тъкмо си мислех, че съботата не може да стане по-гадна, отварвм Дир-а, и този на първа страница

Коя от двете е мъжът?

Мисля, че човека просто има психически проблеми. А к...те се лепят за педали, защото познават мн хора и ги лансират пред по- сериозни господа,от които ще изкарат пари.

Айде стига, бе. То пък концертите на Лили Иванова са нещо повече. Но сте си намерили кого да ругаете

Има общо , как? Най - малкото микроблейдинга си го правите в един салон. Все е нещо. И дерматолога ако е същия ( amber beauty) и сте един за друг . Само едно ви разделя - госпожата е свикнала със стандартите на руски милионер, дори се хвалеше, че си е уловила такъв, но когато станеш на 35 + професията се оказва трудна и много конкурентна. И тук се появява Краси . Чудя се защо му е "параван" точно сега, но всеки с причините си.

Момче, излез и кажи че си обратен. Грях е да лъжеш момичето и да криеш че ти разширяват сфинктера в градските тоалетни. Ще ти олекне и ще спреш да пееш фалшиво. и ще си по-популярен. И спри като баба кица все за тая зала да говориш че си я напълнил. Напълни я пак тогава. Да видим.

Т.е. не намираш разлика между Лили Иванова и този фалшив плазмодий? Айде стига бе.

Хайде да се съберем! Ще правим видео клипчета като Парис Хилтън и ше ги лийкваме след това. Ще вдигнем сватба. Евгени Минчев ще ни е кум на сватбата. Васко кеца и икебаната ще бъдат музикалното оформление за гостите.

Това ли е артистичният елит на Булгаристан? Пайнерските проститутки и джендери на свободна практика? Не бих обърнал никакво внимание на сексуалните ориентации на иднивиди, които допринасят с нещо към социума. Ма явно това е единственото, което могат да предложат. Креватни клюки и драми за социална валидация. Алоо, матряла е тъп, ма чак толкова залупен не е. Дайте нещо стойностно на тая публика и ще се изненадате колко толерантна може да бъде към изборът ви на личен живот и сексуална ориентация. Единственото логично обяснение е, че посредствените ви таланти и плоски постижения са толкова бързо забравими, че ви остава да занимавате публиката само с глупости. Нарцисизъм и социална валидация. Евтина клоунада за лайкове, кликове и ревеню шеринг.

Виж Жоро Христов. Уж приличен певец, уж под сурдинка всички знаят че го опъват и няма успех на сцената.

бе имайте си химията, ама слагай яка гума, че тая не я е оприл само тоя, дето няма кинти.

Може ли повече инфо - кой е Краси и коя е Велина ? Нищо не разбрах

По-добре и Алеко Константинов не би го казал.

Този човек изглежда еФтино!

Жорето Христов е перюга от едно време. Злобен перюга при това.

Нина

Не знам дали има химия, но че има много пластична хирургия, всички го виждаме!

Краси!!! Аврамов !!! Бивш негър и бивш педал НЯМА!!! Не се мъчи, а се отдай на нагона си !!! А там жени НЯМА!!! Както казва шурето : всеки млад гей се превръща след време в дърт педераст !!! Това те чака ,Краси !!

Човека гъз!

Дали ние СЪВРЕМЕННИТЕ БЪЛГАРИ някога ще се научим - Ако не знаем да си замълчим, ако пък знаем да споделим само хубавото и да премълчим негативното. Може ли толкова грозни неща да се пишат - ей така, да си излеем злобата?

разбира се, Велина е със силиконови джуки, личащи от километър. Пълна гнус!

Краси Аврамов, Меган, Бритни, Селена, (Кани)Йе, Петканова, все безинтересни персонажи. Никой не го вълнуват.

Джуките и са натъпкани с ботокс....както на Путин.

Големите музиканти радват почитателите си с музика а не с клюки. https://youtu.be/4sxtHSXOdKA Затова са големи, защото могат да си позволят да подарят домашен концерт на феновете си по време на карантина.

Надуването на презервативи създава Химия.

Селяк.

Рус мъж на последната снимка с никому неизвестния човек ли?

То коментарите миналия път бяха най хубавото

Велина няма ли да се престраши да посъвтва Човека глас да не боядисва кичарата в такава брутална тоналност , че ако продължава така има опасност да му се смени псевдонима на Човека Тупе..

По му отива-Човека Педераст

Този не беше ли гей? Какви жени?!

Имало химия? Каква химия бе? Амфетамини ли? Синтетични наркотици ли? Абе писна ми от олигофрени из тези новини. Я върнете обратно новините с шопийските джигити и убийствата по пътя, че тоя ми дойде в повече с неговите химии.

Трябва ли да се притеснявам, че не знам коя е таз мома Велина?!

Един некрасив застарял педеруга, пеещ ужасно фалшиво публикува платена статия в dir.bg. Дайте да го вкараме в парламента на топло та белким миряса с тия напъни да пее все едно пърди.

е мома?

Хахахаха е какво да излезе между гей, който го слушат само роднините му и добре платена проститутка…?

Това момче не знам каква зала е напълнило. Аз не бих дала и цент да ми вие на главата… Освен това, за толкоз години в Америка можеше поне да ошлайфа произношението и да разкара тежкия акцент.

Прочетох статията и исках да се уверя,че съм права за злобата и простотията българска,та зачетох коментарите. Защо бе хора сте толкова зли и завистливи към всеки успял човек. Аз наистина не го познавам този мъж,а живея в САЩ И СЪМ ХОДИЖЛА НЯКОЛКО ПЪТИ В Лос АНЖЕЛИС,но не съм чувала за него,а и в Чикаго не знам дали е идвал. Престанете със злобата си и се огледайте около себе колко сте нещастни и задръстени със чалгата българска!