Краси Радков плувна във вода заради Натали Трифонова в "Денсинг старс"

"Натали, ще те сънувам! Сънувай ме и ти, дори да е кошмар!", провикна се комикът към блондинката, след като тя му обърна гръб

Обратно в новината

Коментари - Краси Радков плувна във вода заради Натали Трифонова в "Денсинг старс" | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стига с тия клишета и просташки халтури.. Плувнал във вода бил..Тая Натали не се ли дразни и тя, че все ѝ лепат тоя етикат на празноглав еб...лник без никакви друиги качества , заслужаващи си тоя нерез да "плувне във вода"

е най-зле! Визията й е на танцуващ кон! Грацията - на слоница-родилка.

Какъв етикет да й лепнат - нобелов лауреат по литература?

Как може този да бъде водещ, че и жена му там.Абсолютно не става, но явно е връзкар.

Правилното изписване е "Дансинг старс" /Ако изобщо трябва да използваме това заглавие на английски/

Краси Радков е много досаден в това шоу където кьораво и сакато си правеха за себе си шоуто.Баби играеха с внуците си да си спомнят за неизживяното си детство.

А баба Нона Йотова

Кой гледа тая боза, бре? А този Радков, освен, че е абсолютен комплексар е и адски противен човек!

Гледайте, работници и селяни! Гледайте пролетарии! таков анещо не сте виждали! Тъпейте! Глупейте! Радвайте се на това, което ви поискаха да създадете! Радвайте се лумпени, на своята гибел! И на тази, на децата ви! Тя, гибелта им е ваше дело, ваш избор! Нали ходихте на избори! Вие го избрахте!

Краси Радков щеше да избие рибата, ако се държеше елегантно кавалерски, но явно не знае какво е това.

Нямаме по-велик импровизатор от Краси Радков в съвременната ни история. Но просто "водещ" не е неговото амплоа. Точно там не е неговата сила.

Много по-зле, отколкото очаквах - или не могат да танцуват, или са стари (с цялото ми уважение към възрастта), или и двете. И водещите са скучни. Единствено журито връзва смислени приказки. Няка да го гледам.

Красито що си не гледа ряпата на село..

изключително слаб и дразнещ е като водещ ..

е по сценарий, който явно е доста слаб, но и той, като водещ не го бива, навсякъде го бутат де що реалити имаше, то хонорари, хонорари разбирам, ама и той малко да се осъзнае и да не се излага, взима да досажда, а и с възрастта явно става по-зле, да бяха взели млади и неизвестни, сигурна съм че в страната има доста талнтливи хора, зощо все едни и същи - писна ми!

е по сценарий, който явно е доста слаб, но и той, като водещ не го бива, навсякъде го бутат де що реалити имаше, то хонорари, хонорари разбирам, ама и той малко да се осъзнае и да не се излага, взима да досажда, а и с възрастта явно става по-зле, да бяха взели млади и неизвестни, сигурна съм че в страната има доста талнтливи хора, зощо все едни и същи - писна ми!

е тя се показа по гащи после какъв прякор да и лепнат. Нали вече и казват Натали тъпото, натали предимното , а може и натали предимно тъпото. Ква танцьорка е била тая кон с коня и

най-зле друг път, вкара в малкото и джобче прехваления кон натали

бяха по-зле и от нея, но тепърва ще видим, в началото винаги е доста сковано, то и при капките беше така, но подбора трябва да е по подходящ, пък и участниците трябва да си дават реална сметка за собствените си възможности иначе става смешно!

Натали, като е там да бяха викнали нейните кавалери- Барека и Бокю. Иначе жената има супер тяло но в лице, особено с тия изкуствени зъби е малко като кон. Но на Бокю явно му е голям кеф и тя прави стремителна кариера

Предаването е едно от най позитивните, като може да се научи доста за спортните танци, най-малкото, някои да се запознаят какво е това, но изпълнението на шоуто, като подбора на някои от участниците, водещите и сценария не са на ниво и това оставя лошо усещане в зрителя - жалко!

беше.

Мамата! Мамата!

предаването е за танци, не за тарифи на сексработнички. Сценаристите са застинали на ниво плоските шегички от времето на Слави Трифонов. Да бяха вкарали в сценария наратив, свързан с танците , а не с онлифен страниците на участниците. За това се дразня. Не ми е смешно не ми е интересно, отблъскваща халтура е . Може да се показва по гащи и да не позволява да такива халтури по неин адрес. Тия в спортните танци всички мадами въртят дирници по гащи и прашки , но не ги коментират в този контекст

По-скоро на Щраус е визията й, иначе от това което гледах най-голямата трагедия е Свилен въпреки че бил танцувал 3 години!

Не гледам това предаване само заради присъствието на Илияна Раева.Много неприятна и много тунингована