Красимир Каракачанов стана дядо

Вицепремиерът има внучка от племенника на Сашка Васева

Обратно в новината

Коментари - Красимир Каракачанов стана дядо | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хубави хора, да са живи и здрави.

Значи племенника на изпълнителката на ,,Доларите в марки" от 90-те е задушил щерката на творецът на хита....,,Бг-гражданство в евро" от десетте на ХХ! век:)))

Да е жива и здрава малката и дядото да и осигури една виличка в Маями при преговорите за новия 50 годишен американски изтребител.

Дайте да видим бабата. И другите дядо и баба също така.

Сашка Васева в комбинация с Каракачанов. Внучето ще е нещо средно.

Честито! Да е живо и здраво! И патриотичните приказки на дядо Каракачанов,младото семейство да ги превърне в дела-в още деца .

Браво! Значи в България все още има нормални млади мъже и жени, не всички са "джендър неутрални" по смисъла на Истанбулската конвенция...

а, толкоз млад, и вече дядо? да не е от етноса?

Този шкембак вместо да е даскал по история /каквато му е професията/ в някое училище, се прави на политик. За целия си съзнателен живот няма нито един ден трудов стаж, гледа да мине по тънката линия навсякъде и винаги търси далаверата. Сега се изживява като министър, а от 2000-та година колко такива като него се изредиха и никой не им помни даже имената, за заслугите да не говорим

Да ни е жива и здрава внучката, и да има и още. Но защо го пишете на първа страница? Всеки ден хиляди сънародници се радват на същото. С какво този е различен, че за другите не пишете нищо? Въпрос с предварително известен отговор...

Краси, след време внучката като ти каже "Дедче" трябва да се сетиш за какво иде реч. Да си жив и здрав, като ДЯДО.

Още едно канче до държавната бака!!! Българският народ само мюхлюзи ще храни!!!

На теб сина ти нали зет ти е довел?

Павлинке, успокой ануса!!! Нали сереш като самосвал , какво се жалиш?

Мизия Тракия Македония Живи и здрави, догодина, а и тази люлка,

На днешни времена е добре да си патреот. Получаваш министерски пост, в Парламента- кресло, депутатска или министерска пенсия, субсидии, получаваш пари под масата, за да подкрепиш управляващите айдуци, возят те с мерцедес, ауди или с хеликоптер, имаш тлъста сметка в западна банка и си милионерче в зелено.Освен това имаш голям търбух и си мазен-мазен. За разлика от едновремешните дрипави патриоти, гладни, боси, опърпани, измръзнали, бездомни, жадни...Без пукнат грош в джеба на сетрето...Хубава професия е патриот в днешно време.

той за тва толкоз гонел комисиона от фърчипланите. А скоро безработен да стане, после и раиран кост'м да надене. А дано и дай боже.

Горкото дете, дядо му доносник и цял живот на държавна баница.

Поздравления за красивата двойка и щастливия дядо.

Симпатична млада дама!

накрая една положителна новина,да е жива и здрава

Я сгоди, Я ожени! ??