Коментари - Красиви, умни и успели дами се състезават за сърцето на Ергена | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някакви простакели щели да се състезават за тоя пуяк. Божеее

Това предаване отново показва какви прости тутки са журналистите и по-специално бТВ. Как може да се рекламира и излъчва предаване в което дузина жени се въртят и се чудят как да се подложат на един мъж? Какво достойнство имат тези жени? После се чудим защо има дебили които си мислят, че жените са играчки! Поне за разнообразие да редуват с епизод в който "мачовци" пълзят в краката на някоя дама.

Не стига ,че момъка меко казано не е хубав,няма дори чар,само хубаво тяло ,ами в рекламата видят и едни семпли моми-изобщо ще бъде едно хубаво селско предаване.Май няма да го гледам!

ПИПО

Това пошло предаване още не е започнало, а този момък вече се превърна в "звезда". Колко сме изпростяли, за да гледаме подобни идиотски предавания. Тъжно е.

една твърдеше, че била готова на всичко! Таова ли ни предлагате, да им гледаме секс-мераците и овлажняванията? И ги научете преди и след да се къпят поне.

В песента на Тита - Фотошоп, малката му патка изкача от тесните бели слипове, вижда се главичката и кожичката, как го е натупорчил, надървил се от момците около него

Татуирани като проститутки ... селски физиономии ... и защо всички позират като на витрина от червените фенери?

Що като?

Какъв ерген?! Той си има жена и деца!! Резил!

Всички са за лъвовете. А тоя псевдоженкар е за боклука, където му е мястото.

Какви лъвове те гонят! Верно си луд, но не в добрия смисъл

Така е

Там му е мястото, да

НЕ разбрах, ЗАЩО са направили снимките в Турция ??? Турци ли са ОРГАНИЗАТОРИТЕ ??? Ако са искали да е по на юг, до нас е Гърция.. А Испания е на запад.. И двете са в Европейския Съюз... Какво става, ако някой се разболее по време на снимките ?? Кво ще правят в тая Турция ?? И ЕДНО е да ядеш ЧИСТА храна в България( Гърция). А съвсем ДРУГО е да ядеш храна направена от мангали, турци...

Уредили са се за по-евтино някак, кой знае. Или от главните продуценти и т.н. имат познати там, които да ги уредят.

Нима този юнак ще трябва и да ги пробва в леглото... Май множко ще му дойдат... А и какви са тези мераклийки, които знаят, че юнакът си ляга с другите, а те ще чакат ред на опашка..., за секс, и за да се докажат...

Няма да си лягат. Няма да има неща за червената точка. Все пак не много хора преспиват на първа среща, а все пак е и по телевизията.

...Няма да си лягат, може и прави в банята. Тези госпожици за какво са отишли в Турция? Да четат Достоевски сами вечер?

Е то и в живота е така, 100 жени да събереш с обща цел-определен мъж, се почва взаимна елиминация с всички средства, изчукват го и хич не им дреме, след това с.реат по конкурентките си. А сключат ли брак, после ще му натякват че е курварин и ползват като коз след време ако те изневерят (а те ще)

Не е толкова "deep". Повечето, да не кажа всички след това шоу изобщо няма да се виждат и да общуват. Всичко е само за екранното време, популярността и парите. Кво си мислите? Че него толкова го вълнуват тези силиконки или че те самите имат интерес към него? Нее хаха. Такива като него и тях има под път и над път.

Джендър може ли да кандидатства? Но сигурно не за сърцето, а за задника му! Що за тъпи предавания? Бееееееерр овцете да се радват.

За гледаемост и повече драми. И най-вече парите, това е важното за тях!

Опа обърках мястото. Исках да го напиша към долния коментар

Я па са чудам , като са толкова красви , интелигентни и успели оти си търст мъж по телевизоро бре

То точно това е, че някои от госпожиците всъщност не са свободни и имат вече мъже до себе си. Ще е странно предаване.

То и т.нар. ерген има жена до себе си! Всичко е фалшиво и за пари!

За гледаемост и повече драми. И най-вече парите, това е важното за тях!

Щото на Виктория спонсора лежи присъдата си

Брейзър с порнхъб по бтв и планета

В клипа на Тита му се вижда част от пацата

Къде, трябва да го видя. Кой клип?

В песента "Фотошоп" на Тита, патката му изкачва от тесните бели слипове, вижда се кожичката и главичката

Погото продължава: Успели дами с кариера, но с надути нереалистични изисквания-всяка заслужава каймака от тортата и е готова да се сражва амазонски със съперничките си-основните оръжия-сигнали за "най класната": най добрата в леглото, най-сликоновите цици, устни под формата на кокошо отверстие, най-добрите свирки, най-отворената, най компетентната по различни теми, най-успялата в своята област, най-обезпечената... Мишената(по принцип): Успешен и харизматичен алфа самец, с най големия кур, сикс пакс, богат и щедър (да има пари за екскурзии, развлечения, недвижимост, издръжка на деца, бавачки, частно образование), силен, но благороден, принцът на нейните мечти. Накрая този ще изпонае.е повечето, ще избере тази която му е направила най добър омлет и сонет, ще разделят някаква награда и след 1 месец фентъзи лайф на ол инклузиф остров, дамата пак при котките си Мая и Корнелия, с въздишка уффф няма мъже : (

Пулицър за best comment!

Интересно какво ли менажира в АЕЦ тази кака - може би секретарките или хигиенистките или хотелските стаи на тези, които са я назначили ? Моля, ви се сценаристи и продуценти, тва звучи несериозно - "мениджър в АЕЦ", що излагате момичето..

Коментарите са негативни заради визията на човека а не заради самото предаване. Ако беше друг с по-вървежна визия коментарите щяха да бъдат позитивно. Общо взето тези дето се правят на принципни нямат никакви принципи.

Коментарите са негативни оти предаването е тъпо

Тоя пич си има приятелка и халка на пръста. Има клипчета в нета.

Ма ти си мислиш , че има неква истина в предването ли ?

Тоя ако го смяташ за пич ходи се прегледай!

И в западния му вариант, и в българския това е пълна простотия . Каква е всъщност целта - да се изгради здраво семейство? Съмнявам се. И от къде идват парите за тези тъпи риалитита. За разумните жени това би било страхотно унижение. Но може би пък се плаща доста, за да се излагат публично. А онова момченце Шопов и вятърничавата му жена просто са смешни. Той може само да диша праха на дядо си. Никога няма да е на неговото ниво.

Целата баце е да генерират приходи , друга цел нема

А най ме кефи смешния водещ на това предаване. Колко било уникално, уникален формат. Как те, с повърхностната му жена не взимали хонорари за продукти, които били фалшиви, ама видиш ли за фалшиво предаване няма проблеми. Деба и лицемерите

Защо не сте написали, че това е българския вариант на “The e bachelor”?

Казвали са го много пъти и са го писали на много други статии. Просто се разрови ако ти е толко важно

Ако участника е женен/разведен/ с деца… както се пиши, това е пълна измама. И морална угроза за всички, участнички, зрители, общество!

Той е женен и няма никакво намерение да се развежда Момичетата това го знаят и всяка е подписала договор. Само балъците ще го гледат

И както винаги участничките са повърхностни силиконки! Не се и учудвам, нормалните момичета не биха искали да участват такива помии и то с такъв "ерген"

Само дето ще се излага тоя празноглавец...

Боже мили до какво се стигна в 21 век няколко жени да се съревновават за един мъж! Само каква смяна на ролите... тъжно

Грозен криквокрак самовлюбен кон събран с други такива празноглави силиконки и инфлуенсърки! Каква добра комбинация, ще е голяма помия!

Хубаво, но успешните и успели хора нямат такова време и не биха имали интерес да се занимават 2-3 месеца с бозави предавания, да не говорим, че някои неща може да са в ущърб на имиджа им!

Чудех се кога и тази простотия ще преплува океана. Ето че акостира. Очаквам Love island BG да довърши тиймеджърките и лелките гледащи. Хубав ден и поздрави от Вашингтон

не са само тинейджърки и лелки, бате, много батки с претенции за пичове, също гледат подобни предавания, считайки от коментарите под статии за такива предавани преобладават пичовете...

Ах, няма да заспя, такова нещо не се изпуска..

Това е нивото на предаванията по TV. И затова простотията е навсякъде и във всичко тук.

Гледала съм такова предаване на Запад още преди двайсетина години. Нивото беше по-високо във всяко отношение. Аз мисля, че участието е унизително и за двете страни.

Харесвам това шоу, но Капитонова си има приятел, странно как ще участва.

нали не си в заблуждение, че участницитие , участват за да намерят любовта на живота си. Участниците участват, щото им плащат едни пари и имат възможност да се позиционират продуктово в медийното и общественото пространство :)))

Йви са туя тъпотии бе?

Яко чалга, брат ми.

Винаги съм се чудил ,на какво повече ми напомня думата "" инфлуенсър""?? Дали повече на ""инфлация""" или на " Инфлуенца"".Нещо като нищоправене ,но с претенции

от инфлуенца е, целта и заразяване и разпространение колкото ковида, но нямат шанс, участва и ЕВА, над 10 год. се опитва да се пробутва къде ли не и да става инфлуеЦарка, но и досега никой не я е чувал.

Жена му и децата му на тоя катил, ще седят и ще гледат порнография в къщи с едни "умни и красиви" , и най-вече пластМасови, само и само той да изкара малко пари.

Да му се покаже и малката паламарката както в клипа на Тита

Изрисуваните силиконки са умнокрасивите? Да ви имам еталона за красота и успех.

Тия инфлуенсърките за успели ли ги броите? Когато нямаш никакви качества наричаш себе си инфлуенсър за да оправдаеш тъпотията си. Не знам дали има по-ненужни същества от тях.

Това е от рода тъпи предавания които са мн.досадни и малко интересни.

Няма търпение да почне и да Не го гледам

Тоя като го гледам - не е от хората, дето като идат в коя и да е вървежна кръчма и няма да се приберат с поне една, дето да му е навита. Че може и с две. Или нещо не му е наред на тоя или това е абсолютен театър.

Дениз Хайрула, една от претендентките: "Да се родиш красива не е достатъчно, трябва да правиш и много секс." Ей тая е изключително умна!

Тази по едно време не я ли плющеше Ицо Стоте манекенки?

И при Слави се подвизаваше.

Не ще са много умни щом са отишли да се излагат по телевизията, но пък сигурно са им платили добре

Ергенът не е ерген - има жена и деца. Дешкова не е мениджър в АЕЦ. Накрая е избрана Виктория К. Загуба на време ще е и 1 мин пред тв за тая лъжовна помия.

да се излижиш да дръти години. его и евтин пр.

Не знаех,че на 30г вече си дърт. Трябва сериозно да се прегледате другарю. Сериозни проблеми имате, ако мислите така

Никой не го инетересува на колко е! Изглежда на 40+. Ако си фенче на тоя помак просто си кажи!

Много мазено излъчване има този неприятен човек ….

Може да е тъп, а и мазен. Не го знам. Ама колко часа е изкарал във фитнеса. Не е истина. Мамка му нямам такава воля. Други пък изкарват тези часове да плюят зад клавиатурата.

Тццц..Верно е , че има някаква вероятност да се задържа с часове пред кланиатурата, за да , хммм, въздишам ...по пресата, но на Лазар Ангелов, ако упражнението е да се захласвам по преси, поне да са на правилните кореми :)))

"22 представителки на нежния пол," Алоо, Дир-а, какъв е този нежен пол? Каква е тази сексуална дискриминация.? Вие за ЕВРОПЕЙСКИ ЦЕННОСТИ, не сте ли чували? Още малко и против еднополовите бракове ще се обявите!!! АААА, не така!

Нежен и слаб пол - малоумни етикети и определения, остарели и гнусни. Аз като жена не съм нито слаба, нито нежна. Що за глупост е да се слагат такива определения за половината човечество?

Космата ли си?

Гледал съм малко от американския вариант ами голяма простотия Българския още по голяма..

Тоя май не е баш ерген.