Вече са ясни претендентките за сърцето на Виктор Стоянов. Те са красиви, умни и успели в живота, издават от bTV. Дамите, които копнеят да срещнат любовта, да изживеят своята романтична приказка и да променят живота си чрез най-вълнуващото телевизионно приключение - "Ергенът", ще направят своя телевизионен дебют на 19 февруари от 20 часа в ефира на bTV.

22 представителки на нежния пол, които все още не са открили своята половинка, ще направят първа по-нестандартна стъпка към щастието, като вземат участие в шоуто.

Вижте снимки на дамите тук>>

В събота вечер сред дамите, които ще попаднат в компанията на Виктор Стоянов и вълшебната обстановка на истински средиземноморски рай, са не просто красиви и умни жени, а и такива, доказали себе си със своите постижения и лични истории.

Сред 22-те претендентки за сърцето на Ергена са психологът Александра Гърдева, мениджърът в АЕЦ - Деница Дешкова, художничката Марта Желязкова, търговският представител Венета Костова и моделът Дениз Хайрула. С интересни професии и големи постижения са още Полина Иванова - инженер-мениджър в търговска компания, моделът и инфлуенсър - Виктория Капитонова, татуистката и бивш стоматолог - Теодора Калинина, моделът и певица - Гергана Стаменова - STAMENOWA, асистентът клинични изследвания - Карина Ленкова и певицата, модел и актриса Ева Георгиева-EVA.

Снимка: bTV

От 19 февруари най-вълнуващото и романтично приключение в телевизионния ефир ще проследи пътя на дамите към сърцето на "ергена", който до края на пътешествието ще има възможност да открие жената на мечтите си. Част от участничките не крият, че са се записали за участие в шоуто, именно след като са разбрали, че Виктор ще бъде мъжът, с когото ще имат възможност да се сближат. Той ще заведе всяка една от тях на невероятни романтични места, където заедно ще споделят емоциите и приключенията си. А защо не и да открият любовта.

Снимка: bTV

Най-романтичното телевизионно пътешествие, покорило сърцата на милиони зрители в 31 държави по света, най-после е в България. От създаването си през 2002 г. насам, то реализира 25 успешни сезона само в Америка.