Най-желаните жени за 2013: Топ 50

Актрисата Дженифър Лорънс е най-желаната жена от мъжете на планетата, сочат резултатите от международна анкета на сайта AskMen.

Обратно в новината

Коментари - Най-желаните жени за 2013: Топ 50 | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кат ги гледам тез... ми то нашта Искра Фидосова по става бе...

На снимки са страхотни - "100 човека ги контят за тях"... вижте ги сутрин , рано и без грим на какви "тетки" приличат - грозна картинка повярвайте ми. И просякиня от улицата да вземеш - облечи я гримирай я и виж какво СТАВА /ОТ ПРОСЯКИНЯ - ИМПЕРАТРИЦА/ Приятно гледане ...

Карбонеро заслужава първо място!!!

путиовци невежи, трябва да разбетете наи после, че америка се променя и да не лаете по нея. променя се етническия састав, хиспаниците се плодят като заици и в скоро време америка ще стане хиспанска даржава. това обяснява и защо беше избран обама и защо критериите даже и за красота са различни от представите на белите хора. тапата емиграционна политика напални америка с цветнокожи паразити, които чакат даржавата само да им дава, без да полагат усилия. нещо като нашите комунези и цигани. затова америка варви надолу.

Ми гласувай там тогава за ония - чаеното парти, куклуксановците, дето също като теб мислят, че като са се родили с по-светла кожа, това директно ги прави по-умни, по-интелигентни, по-добри хора и - (особено важащо за теб) по-владеещи родния си език. И нещо не разбрах: плюваш по имигрантската политика, но ти самият си имигрант.

Странно е как са допуснали този вулгарен и неграмотен пост. Безкрайно не ме интересува как се променя уса и защо.

мяза на някаква наша чалгаджийка , не че е лошо но нашата е по - секси ...

без подправки.

Съдейки по резултатите повечето гласували мъже или са педофили или са близо до това...

абе докога тия американски глупаци ще ни пробутват простотията си - ми че аз на пазара да отида има по хубави продавачки от тия дето са тука в топ 50, в банката като влезна също, по улиците като тръгна да не говорим. Едната била на 48 място пък после станала на първо щото видиш ли изиграла един филм

Аз мисля, че нашият пернишки крокодил е по-красив от тая боа Лорънс.

От Кроки по-убава няма. На Кроки руския спонсор й купил вълшебно огледало. Тя му заговорила: - Огледалце на стената, коя е най-красива на земята? Огледалото й отвърнало: - Ами че мръдни се малко, че от тебе нищо друго не мога да видя.

Бе то стана като конкурс по красота в някакъв терариум.

Аз видях само 3 красиви.Тоя крокодил да го махате дир не знае какво е красота.

Хубаво момиче.

Нашите чалгаджийки по ги бива.

е това е така защото не ме познават мен хахаха

Цяло село те познава, та ние ли не те познаваме. Това като във вица. Туристи попитали бай Иван: - Вие тука във вашето село имате ли някакви забележителности? Той им отговорил: - Имаше една Еми, но тя се ожени. :-)

аууууу бахти изрода

Аз да не съм на някоя друга планета ?! Усарите си избират някакви усарки , това какво ни засяга ? Съществуват още 265 държави и то на същата планета , надявам се това да ви е известно : )))

и кои са точно тия мъже??? дето живеят само на ч...., вампирски филми и комп игри, т.е. мах 16 г.