Класираха жените с най-красиви извивки

Мерилин Монро оглави класация на най-добрите извивки на всички времена.

Обратно в новината

Коментари - Класираха жените с най-красиви извивки | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Малко са красивите жени, повечето са нелицеприятни.

SonOfSun , хайде на бас , че си стар ерген !

100% ерген - в България още няма еднополови бракове.

Красивите извивки изглежда ще ги намираме все повече в миналото. Забелязва се тенденция за деформиране телата на съвременните жени и момичета, трупане на тлъстини по талията и над нея дори на по-слабите. Това вероятно се дължи на изгубването на натуралните храни, всичко вече е наблъскано с хормони, ГМО и химикали.

Не знам къде гледаш за извивки. Нито защо се зафичваш в миналото. Ренесансовите Венери - и те ли са хранени с ГМО-та? Ако искаш - върни се още по-назад. Винаги е имало красота и винаги е имало оръфлячки. И винаги е било свързано с конкретните индивиди - начин и стил на живот, цели в живота, мисъл (когато има такава), емоции, приоритети,... да изброявам ли още? Като следствие - някои развиват даденостите от тате и мама, а други успешно ги бастисват.

Добър Ви ден, скъпи съфорумци! Не мога да разбера какво толкова се палите за проучване направено сред британци. Красивите извивки са около нас (обичам Ви, дами)! Ако не ги забелязвате - Ваш проблем.

Според мен точно в извивките е красотата на женското тяло: поне среден бюст, тънка талия и заоблен ханш. Не вярвам, че има мъж, който не би се съгласил. Иначе мерките не говорят нищо, може ханшът да е 90см, но да е широк, в комбинация с плосък задник. Мерилин Монро с малко спорт би била перфектна :)

jizast

Ти тъп ли си по рождение, или са те пребивали като малък. В статията е написано, че проучването е сред британците.

едно име - Орнела Мути!

Макар че не си падам по чернокосите ,но какво ще кажете за Джина Лолобриджида???

Приянка Чопра - for the win! Справка - мис свят 2000 и безбройните снимки по и-нет. ...ама нали всеки с вкусовете си.. Поздрави от Тончо.

Компромис е направила природата с твоето появяване на бял свят!

Мерилин Монро - до сега не съм я смятала за особено голяма хубавица, но по някоя о телевизиите въртят филма Някои го предпочитат горещо - тази жена е наистина съблазнителна, изглежда чудесно, има нещо в излъчването й и поведението й дори на екран, а вероятно на живо е била още по-пленителна. Много я харесах в този филм и сигурно е заслужено мястото й в тази калсация!

Дир, какво сте се загрижили за доброто име на Кардашиянката, изтрихте коментара на "хахаха" ама тя наистина е морж прав е човекът

Само усарките ли имат красиви извивки и се усмихват ?! Не мисля ... Поредната измислена класация : ) Какви яки мацки има в Европа и у нас ! Нямам предвид пластмасовите изделия : ))))

Най-красивите форми имат само две персони - от сегашните името е Бар Рафаели, а от досегашните - Клаудия Шифър. Другото просто гравитира наоколо...

Според мене Клаудия Шифър е бледо копие на Бриджит Бардо.

Аз бих добавил и Анна Семенович :)

Господ нямал работа веднъж... Гребнал с шепата си глина и създал случайно мъж, дал му сила, после име... Дал му вълчи апетит, малко ум - да си играе и (в почти завършен вид) запокитил го във Рая. Там мъжът си заживял като баровец охолно, но веднъж на сън видял Нещо приказно и волно - с дълги слънчеви коси, със усмивката на ангел, с хубав задник и гърди... Истинска небесна манна! След Съня си залинял, заскучал Мъжът във Рая и отчаяно към Бог се обърнал най-накрая: ''Татко мой, сънувах Нещо... знаеш ли какво сънувах? Беше топло, не...ГОРЕЩО!, с него в облаците плувах... Беше с бляскави бедра, със гърди - два сочни плода... Нямам сън и смях сега и да ям дори не мога...." Господ се развеселил, бил е пак на кеф навярно... И в съвсем библейски стил отговорил: "Харно, харно...." От реброто на Мъжа сън реален му изваял, оцветил го със дъга, дал му берекет от Рая. кръстил го (съня) Жена и (от щедрост поувлечен) пуснал Разум на Съня.... Тука Господ сбъркал вече....

Моника Белучи?

И Джей Ло?

и Cladia Christiane

франческа делера?