Американка стана Мис Вселена 2012

Американката Оливия Кулпо бе избрана в Лас Вегас за Мис Вселена 2012.

Обратно в новината

Коментари - Американка стана Мис Вселена 2012 | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Церемонията започна с едноминутно мълчание в памет на жертвите при масовото убийство в град Нютаун, в североизточния американски щат Масачузетс, в петък. аз зивея в массачусетц и в нашият стате не се е случвало, това.случи се в цоннецтицут.толкова помия се изля от петак по адрес на америца и толкова малко хора написаха сазаление а става дума за 6 год. деца. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ооо скромна ми тоцо, защо не накара алекс да удари с няколко пачки доналд трумп и да те видим като "мисс универс"? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

от кога италяно-ирландките се водят цветнокожи?я кажи, че маи сам го пропуснала. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

колко си кухаааа. момичето с италянски и ирландски корено. можеш да садиш само са собствената си простотя *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Victoria

Съдейки по името, доминирането на (х)испанките продължава...

Антония Петрова има много по-хубава фигура от тази миска.

да бе , тоца няма оформени прасци и очите и са субрани.

Полякинята беше много по - хубава.

Ам ко стана с нашта красота...?

Ам Гатю бре, как ко? Наша Тоца са била измела в Москва! Ни си разбрал нещу :))

В една нищо и никаква дописка, защото това дори и статия не е, сте допуснали две груби грешки. 1) Масовото убийство миналата седмица се случи в гр. Нютаун, щата Кънектикът, а не Масачузетс (вярно е, че са съседни, но все пак са два различни щата). 2) На кой неграмотен селяк му хрумна да напише, че в конкурса имат право да участват "неомъжени и бездетни жени"??? Бездетни? Знаете ли смисъла на тази дума? O, sancta simplicitas!

Риторичният въпрос в заглавието горе беше "Как е възможно да сте толкова неграмотни?"

Вземете проверете къде се намира градът Нютаун. Ще забележите, че е в Кънектикът, не в Масачузетц. Все пак можете да прочетете в другите новинарски емисии къде се намира.

Няма жена ,която да участва в конкурс за тяло и да е невинна.

Красива!Браво!

Абе че сме завистлив народ е вярно, но това момиче не изглежда чак такава безспорна хубавица, че да се хареса на всеки. А пък тази черна филипинка какво прави там, нашето момиче е по-красиво от нея. За рускинята пък да не говорим. Много е хубава, а никъде не я виждам.

Няма жена, колкото и да е красива тя, която да се хареса на всеки. На мен лично победителката ми се харесва:)

Не само рускинята е най хубава ами и руските автомобили самолети телевизори компютри телефони всичко руско е най хубаво/особенно полезна е руската газ за разлика от нашия шистов/

а австралийската газ как е?

целия народ ли сме завистливи нещастници ... жените казват не е красива, защото завиждат, мъжете пък казват не е нищо особено, защото не могат да бъдат с подобна .. егаси скапания жалък народ, само завистливци : завиждат на всеки за всичко.

как пък винаги имате оправдание за всичко, хората си казват мнението. Нали е имало гласуване, т-е- мнение.

красива и без силикон. Просто красива.

Конкурса е нагласен! АЗ СЪМ ПО-ХУБАВ!

Да им имам избора на тези. Определено не е мис Вселена тази за мен. Съседката е по-красива бре! :П

А гроздето е кисело! Я по добре вие геронтофилите да си траете

Какво геронтофилско има в горния коментар? Или просто ти харесва да използваш думички, чийто смисъл не разбираш? Пък дори някой да харесва по-възрастни от него, точно ти ли се намери да му казваш да си трае?! Ай сиктир!

Тая много арна бре :) само за креват и парад :) Мене ми треба да може да копа кукуруз на къро :)

Ама верно ли? Да не сте объркали нещо? Сигурни ли сте , че не е спечелила Антомия Петрова титлата?

не може да се мери с алигаторите от САЩ.

Таман щях да кажа, че някой се е объркал - ТОЦА е мис всичко навсякъде за всички времена! То друг ъпгрейднат крокодил кат нея няма "в мире"!!! :)))

остави тоца на мира, вярно не свири на виолончело, но тая е много маршaва, личи и, че е дете на кризата