Изчислено: Джордж Клуни е най-красив сред звездите

Лицето на американския актьор Джордж Клуни беше признато за най-красивото в света измежду мъжете знаменитости, съобщи в. "Дейли мейл".

Обратно в новината

Коментари - Изчислено: Джордж Клуни е най-красив сред звездите | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

... много грозен тоя фокс, бе... последен!

Все пак трябва поне да напишете за горещата новина, че папараци са прескочили оградата на имението на Клуни на езерото Комо и са публикували снимките във френското списание Voici Magazine. Клуни е подал изявление, че за списанието и за папараците няма да има прошка и ще бъдат съдени до присъда, и че безопасността на децата му е най-важна... Интересно къде е била охраната??? Мътната "снимка" се вижда на сайта на списанието: www voici fr

Списанието може да се види на Интернет в PDF формат, но снимките на 19-22 страници са доста мътни папарашки снимки.

Най-красивият е (класическа красота) Дженсън Екълс - Дийн Уинчестър, Свръхестествено...

Императора на трона си остава Ален Делон, а при това си остана и мъжкар.

няма грешка-това е класация за мъже...Ален Делон е направо бог в сравнение с тези...

най - красив мъж е мик джагър.красотата не е в симетрията. клуни е меко казано женствен.

Не знам за пропорциите на Клуни, но на тази снимка усмивката му е като на кон. Липсва ми чар в него- може да е много симетричен и с правилни пропорции, но ми е безцветен.

Да ве какво му е красивото точно пък на Клунито? Мъже с кафяви очи и коси, или черни коси и очи, никога не са били идеал за красота. Класическата мъжка красота винаги си остава рус мъж със сини очи !

Това е твоето разбиране, мила :) Не можеш да даваш констатации какъв е мъжкия идеал, като последна инстанция от името на всички жени. Ето, примерно за мен, подчертавам - за МЕН, идеала за жена е слаба, малко дупе с малки гърди, много бяла кожа, лунички, зелени или сини очи и рижа коса (най-добре естествена, но може и червено боядисана). Е, това не е идеала за всички мъже, а лично моя :)))

Да, но след Итън Хоук!

Най- красив сред мъжете е моят собствен мъж ! Сред жените съм аз! Пука ми за някъв Клуни

ох, разкош!+++++++++++++++++++

Е, как го постигнаха 50/50 хомо/хетеро?!

хм,бяло-черно/черно-бяло също...

Незнам за Вас момичета, ама аз ужасно и завиждам на оная арапската циганка дето му го ла...а на този мъж мечта. Направо изтръпвам като го видя....

Е БАШ ТЕЗИ НЕ СА ТОЧНО КРАСИВИ.

Е кво не му харесваш на клунито ма? Нали като го видиш на живо само, ше се изфърлиш като кофа ма. Много мразя такива жени като тебе дето ем ги сърби, ем ги боли, ама като видят гол хй се мятат като на самар.

ХА ХА... МНОГО СМЕШНО. тОВА ПРАВИЛИ ГО КРАСИВ? хУБАВ Е, НО НАЙ-КРАСИВ НЕ Е.

... пипа, не прекаляваи с... конете...

НА 91,86%. НЕГРАМОТНИЦИ