Край на сериала: „Откраднат живот” приключва тази пролет

Алекс Сърчаджиева се завръща, за да изиграе министерска дъщеря-коремен хирург

Обратно в новината

Коментари - Край на сериала: „Откраднат живот” приключва тази пролет | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жалко за доброто начало на сериала...Сега се превърна в турски сериал.Няма да гледам още един турски филм.

Тв театър с претенции, а то най обикновена ХАЛТУРА. Самодийци биха играли по-добре от всички тез"любимцци'

Много го разводниха в последните няколко сезона.Стана една боза с объркани сюжетни линий.ОСвен това едни от най-силните артисти ги махнаха и унищожиха най-добрите персонажи.

Я сериял, ааа нееее!

гледайте epic tv,без реклами,качествени филми!!!

Още след 3-ят сезон нещата трябваше да приключат,просто трябва да се усеща кога да се спре.

какво е това откраднат живот,моля за обяснение?

Това е като гледаш няколко години тъп български сериЯл, и животът ти изтича пред екрана.

От кога чакам този край!

ееее,спират "хранилката" на всякакви некадърници!и после какво?първо в "черешката",после в "капките",после при бабичката гала?и надника тече!

Най-после...отдавна беше време, още преди първия сезон.

Така и не изгледах нито един епизод.

Екстра. Една простотия пада от ефир. То, бива плоско сериалче, бива, ама чак пък толкова. Опитал се Ганьо да прави ER. Ама много бозичка, много нещо. Не разбраха, че с такива режисьори, сценаристи, еле па "артисти", нищо не става. Да свършва и тия да разберат, че трябва да си търсят нова професия - хлебари, баничари, месари, нещо такова. За филмови продукции не стават, ама грам. Но за съжаление ще пуснат пак някоя простотия, че "артистчетата" трябва парици да изкарват. Па и да вкючат Бахари Захаров, че откак оная порнография - лотария ли е, какво умря, май вече е на социални.

Крайно време беше, прекалиха със сезоните.

Отраснах с български, руски , чешки и подобни филми и сериали, Не можах да се мотивирам да изгледам и една серия.

най-сетне, ама слевщия ход може би ще е още по-зле,въобще от зле на по-зле....

Добри актьори МНОГО СЛАБ СЕРИАЛ

всички вкупом се премествайте на друга цицка.Важното е да си некадърен

Хубав сериал! Добри актьори! Ще липсва. Няма как да кажеш на Владо Карамазов, или Милена Живкова, че са посредствени.

Ох, под която и статия да погледнеш - отрицателните коментари преобладават...хората са изтрещели съвсем и трябва явно да освободят вътрепната си ярост или безпомощност по някакъв начин...явно...

То е нормално да са отрицателни, стига с тоя ковид, стига с тия тъпи забрани, стига с тия жълти новинки

Комплесари! Искат да се изтъкнат, като плюят другите!

Време беше, първите два сезона се гледаха, после всички герои на ротационен принцип се извъртяха, всеки с всеки беше, че даже и гейове имаше, за да е всичко политкоректно. Извън темата писна ми във всички нови филми и сериали да има задължително обратни, аман от тая толерастия.

Ха дано ама надали

Не мога да разбера как така тука все противници, "боза", "некадърни актьори" бла бла...Пък 11 сезона. То като с §алгата, която никой не уважава, ако ви §ете §овек тук, но §алгата процъфтява. Предлагането се определя от тъсенето, ако ме разбирате. Така че гледате и ушите ви пукат.

Зависи каква база за ставнение има човек. Да речем си гледал Bryan Cranston в Breaking Bad, след това повечето актьори, в каквото гледаш, ще ти се струват некъдърни.

Му хубаво, като харесваш Breaking Bad и само това е сериал за теб, малко няма как да имаш мнение за тук споменатия сериал. Също изобщо не могат да се сравняват и няма и нужда. Въпросът е, че тия мрънкащите гледат, но по някаква причина просто искат да мрънкат.

Коментарът е не на 100%, а на милион процента точен право в целта. Респект!!!

Мнгоо ми е интересно ако Netflix спонсорират БГ продукция, какво би било?

Това беше прифесионалния живот на гилдията да се пощипват по време на операции,да се фържат като махленски клюкарки да се натискат уз съблекалните -егати и професионалното ниво!А може и така дс е по бг болниците като гледам по репортажите някои лекарки и сестри облечени като порно звезди

Искам да я вкарам в леглото си.

Този сериал е някаква научна фантастика. Няма нито такива лекари, нито такива болници. Ако чужденец го гледа, ще си каже, че България е съвсем друг вид държава.

На тоя чужденец дано някой може да му обясни, че не гледа документален филм и да не вземе да си прави изводи за релалния живот.

Ма вий сериозно ли ...?! Не мои да бъде

Ура!

Като изключим Вачкова, другите бяха като произведени от една и съща щампа - монотонни, незапомнящи се, скучни. Сигурен съм, че са добри актьори. Просто продукцията е слаба, не извади наяве талантите им. Изгледах няколко серии и си казах, че е от онези филмчета, дето им казваме продукция за 5 лв

Тя пък Вачкова е една актрисаа... мани, мани.

Тая боза още ли я дават. Пф..

Като ти дават земай, като те гонят - бегай!

Да де, ама малко и да си изгледат 1 серия и сами да преценят. То стана като София- Ден и нощ, или нещо такова беше. Върви там нещо за фон.

Че кой малоумник е гледал и следял тая тъпотия? Баси, какъв идиот трябва да си за да влагаш пари в тази "продукция"?

Някой си евтимов май беше. Ти само го виж как изглежда и говори и сам ще разбереш що за продукция може да произведе. Мазен до безкрайност. Еднотипен и скучен и такива са му и сериалчетата.

Имаме лекарка във входа, много му се дразнеше. Казваше "Разговорите, професионалните отношения, ситуациите, обстановката...нищо не е така, както го представят". Мен лично ме дразнеше играта. Като при повечето наши филми напоследък. Скована игра, безизразни физиономии, изговарят си репликите сякаш ги рецитират. С едни равни тонове, празни погледи, вкаменени лица - точно като деца пред камера. Това не са актьори. Казва си там, каквото има да казва и си мисли, че пресъздава някаква емоция.

Наистина ли? Обещавате ли? Да не се отметнете?

Чак пролетта?

Никога не съм гледал тая тъпня.

Като не си гледал откъде знаеш че е тъпня

Най-накрая! Този лекарско-мутренски филм с курвенски привкус и некадърни артисти трябва да бъде забравен завинаги. Мож да се изучава като пример за некадърността на непрекъснато жадните за пари български чалга артисти.

Най-накрая! Ужасно бездарен и противен. А и сега лигльото Шопов ще може да почне в Ковид отделение!!!

Каква трагедия! Сега какво ще гледат глупаците в атя държава?!? А сетих се - подготвили са друга тъпотия ...

че този филм го пускат във времето,когато децата още не са си легнали.дъщерята - на 8 непрекъснато задава въпроси ,свързани с репликите на курвенските герои. превключваме нарочно на други канали, но тя се сърди,защото всички деца в класа говорят за филма, а тя не може да не взема участие в разговорите. извън тематиката на филма - слаба игра на грозни аткьори. всъщност, дадох си сметка ,че вече в киното ни няма хубави рица, а е пълно с мрачни субекти с долнопробно излъчване.

Е наказание

А децата ви защо не спят по това време? Вече започна да ми омръзва това или онова изискване, защото хлапетиите не щат да си лягат преди полунощ!

Точно...а мозъка на горките наследничета се развива докато спят...хич го няма с тва спане по 6 часа на тази въраст. Е, и гените де...

Ужас ,как ще спя сега.

Последният български сериал, който гледах, беше "Капитан Петко Войвода". Направих опит с "Дунав мост" - много зле ... и реших повече да не си губя времето - веднъж се живее!

Респект от мен

То това е и най-якия бг сериал правен някога.