17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Иска ми се в конкурсите за красота да бъдат допускани само участнички/участници без корекции ! Да видим естествена красота, не пластмасови недоразумения.

Пародия е цялата работа. Списанието беше прикритие за добре платени каки. Само дето ги избират не харесващи жени. И едни такива пластмасови.

Недоразумението на Плейбой България трябва да бъде прекратено напълно. Такова списание няма пазар в България и на хартия и онлайн. Първо голотата във всички ѝ форми ни залива от всички страни. Второ това спосание е създадено за горната глава с привкус на красотата на женско тяло поднесено с финес и естетика. При нас това списание се превърна в порнография и инкубатор за проститутки, силиконки и тем подобна паплач с високо занижен умствен багаж.

Тия са материал за извратени...

Където е текло пак ще тече...

Как да не го закриеш тоя конкурс?! То плеймейт до плеймет в тази държава. Мутри, плеймейти и адвокати. Някои похотливи старчета с мераци за нещо двойно по- младо сигурно са разочаровани. За мен този конкурс беше в графа “ сейр”.

Признавам ги! За повече яснота към снимката предлагам музикално оформление с песента Viva Maria, viva Victoria Cleopatra.

Кви са тия мъже с женски дрехи на снимките?

Който конкурствал, конкурствал. Ицо умря.

И са дека ще си избирам курволяка ?!

Цвета на нацията!!!

Споко на обезобразените травели ще им измислят друг конкурс

Е, стига де, то една радост да имаме в живота си и това ще ни отнемете! Мисля, че вече е крайно време тая измислица с корона вируса просто да спре, защото взе прекалено много жертви, в абсолютно буквалния смисъл! И, не, нямам предвид, онези, на които платиха да ги пишат, че са умрели то това нещо, което все още никой не го знае какво е (а много от тях са живи и здрави!), ами съсипаните бизнеси! Стига вече! Не мога да повярвам, че на някого това може да му харесва! И какво сега, като като няма да има такъв конкурс, жените ни ще са по-щастливи, защото няма да се вижда кой ги засенчва, нали? Мъжете пък няма да има как да приказват, че "е, именно тая ама никак не ме кефи",а в същото време тайно да лъскат пред снимката ѝ! Та, ще е хубаво казвате, така ли?

Е, че то инстаграм си остава, там голи и джукести курви колкото искаш.

Чак пък ера, те верно изглеждат старички, ама ерата е друга работа :))

Тъжно, тъжно.

все ще си намерят нов бардак

Поскам салза за траверсата!

ЛЮБЕН ДИЛОВ, ЕДИН ИСТИНСКИ ИНТЕЛЕКТУАЛЕЦ.

и за мен присъствието му сред мутантките е истинско падение. Коя ли е следващата консервна кутия, от която ще изскочи?

Тва плей мей мис курва лие?

охх, много са грозни, макар и нагримирани като за световно. Представям си без грим кво ще е...

,.. ТУКА Е ТАКА !

На фона на Бг-депутатство , и Дилов син /червен/ напъди съпругата си , май превъртя и той резбЪтЪ ! Т.е. ,... ''ТУКА Е ТАКА '' !

Симона Галинова - платинено русата , ако това е Симона Галинова, ми изглежда по-женсвена от крокодилът, който държи чека за 20 000 лева. До къде я докарахме джендър да е по-красива и женствена от, избраната за мис плеймейт

Като няма други новини , ще се радваме на Алисия, Ни Ло , Мара ОтварЯчкатЪ , ... и подобни . Това са новите ''БУДИТЕЛИ'' . ''ТУКА Е ТАКА'' !

Баси, и сега как ще намираме нови к@@и за богатите бизнесмени и политиците?

Много е хубава Алекс Петканова. Останалите сякаш са траверси.

кОЛКО Е ДЪЛГО ВРАТЛЕТО И ?

Три дена с език.

Леле!!! Динозаврите били измрели?!?!?... да, ама грозните такива са още живи... брррр :( :( :(

Младежа беше по готин от мин дили те

От грозни по грозни.Миндили

Двойно повече силикон, хиалурон, гримове ...... Направо строителна борса.

Простотия, достойна за управлението.

Жените, участващи в такива формати като плейбой/мейт, като съвременните мис - нещо си, като т.нар. инфлуенсърки и влогърки, не стават за нищо длуго освен за пълнене! Това са повърхностни кифли, повярвали си, че са нещо повече от обикновената българска жена! Как да ги познаете ли, ами огледайте се по улиците за джукеста патица и воала ето ви го примера! Когато леките жени сами не се уважавате, как очаквате това от обществото???!!! Само, че красотата и сексапила са довреме, после джипчетат и парцалките ще секнат!!!

Каква красота, какъв сексапил? На силиконова кукла? Представи си колко ниско самочувствие трябва да има едно момиче и колко лишено трябва да е от самоуважение, за да легне под ножа заради мъж или заради "това"?! Какво пълнение, какви пет пари? Кой ги пълни такива? Кой нормален човек би им посегнал изобщо? И защо? Какви майки биха били? Това са бърсалки за извратеняци и за криминалния контигент. Гнусно изглеждат, гнусно се държат!

мис мокра фланелка все още има

Още при първия конкурс с трансексуална и са затри раутата. Слочаенос?!?!?!

Стоте манекенки си замина, няма кой сега да ги върти плеймейтките. Той и тия застаряващите около него ги пореха на караминьол, покрай тях вървеше и бизнеса с виагра.

Време беше … На тази сцена макар и с най- много дрехи, най-секси е Алекс Петканова

На някои от момите, ако им се изчегърта грима, махнат изкуствените мигли, силикона, това дето им надува устните, сигурно ще станат приятни момичета. Останалите са си крокозъбери. Сигурно в произволен университет, ако се завъртиш за 20 минути ще намериш 10 по-хубави момичета.

Chefo77

20 минути? За 2 ще видиш 10 по-хубави. Виж, по-дащни надали. Открай време този конкурс е нещо средно между "гювендия на годината" и каталог с проститутки.

Ами да, конкурсът Мис България измести всички останали като поле за изява на най-елитните проститутки, затова Мис Плеимейт загуби смисъла си. Жалко, при всичките хубави жени в България, такива грозни мутреси да ни предтсавляват пред света.

Мале, страх!!!

Значи за театри и култура рестрикции и забрани а за ку... масови събирания. И от следващата година се прекръства на мис дълбоко гърло

Прегледах рекаламното видео и снимки.Направи ми впечатление, че повечето от участничките включително и "победителките" ми прилчат на 45-50 годишни МИЛФове.

друго си е когато някои по цяла нощ гледат едни канали за възрастни и са добре осведомени:)))))

Рдно време им викахме " мацки": Дупе в дънки, мозък без гънки. Е*е се- не хваща, пие- не плаща!

Е, най-после тези псевдо-интелигенти като Любен Дилов ще спрат да се изявяват в тази пошла изява.

Чудесно,без това представяха жената като предмет за удовлствия.А участничките в "конкурса" са най-удродливата/по всички параграфи/ част у нас.Прекроявани и подути от всякакви подплънки дзверове.Тази "титла'' не е никакъв престиж.Тя е падение.

Чак пък "край" ! - я какви убави сайтове има - порнхъб, хиксвидеос - да публикуват на воля !

С какво ще заменят тоя кастинг за луксозни жрици?

ЛУКСОЗНИ???????? :DDDDDDDDDDD

Кандидат-кемтицата кое място зае.

Дедо Либен къв го държи там?!На всека манджа мерудия, и той голям разбирач от секс-индустрия!Ходи по тия мероприятия да събира "мат'риял" и после лъска бастуна в несвяст.При условие, че му стане дъртата ланга, разбира се!

Дедо Либен още не може да преглътне,че жена му го излъга за първото дете и до сега избива комплекси пелтека:)))

Я раздуй? Чуждо ли е?

За някои може да се провеждат събирания и надпивания в заведения, а за други - не може... Обявявате социални дистанции и подобни, а провеждането на конкурс с над 15 човека е възможен? Защо продължавате с измислените правила? Махайте ги и да продължава животът, а не само фалшивите конкурси.