Коментари - Краят на света ще настъпи тази година, предрича гадателка | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Четох, че предсказанията на гадателите в рамките на една година /преди години/ се сбъднали 0,05% и то се отнасяло за земетресение - катаклизъм, който се случва непрекъснато в различни точки на света. Календарът на инките "ликвидира" земята до края на 2012 година. Доживяхме до 2020. Сигурно земята ще оцелее още хиляди години.

Втора световна война - 1 септември 1939 – 2 септември 1945 г. Приключва СЛЕД а не преди средата на годината.

за нас българите ще настъпи след падането на господин Борисов! Господ здраве да му дава, че много пътува напоследък, а има ....

Приятно посрещане. Защото за мен той настъпи доста отдавна и само вегетирам сред скука, простотия, злоба и недоимък., та чакам с нетърпение, но май пак ще се окаже кьор-фишек!

Предричаш много неща, накрая някое от тях се случва и почваш да пишеш щуротии...

Предричаш много неща, накрая някое от тях се случва и почваш да пишеш щуротии...

Леля Слава Севрюкова, баба Ванга и дядо Влайко са предсказала, че арабите ще завладеят Франция през 2016г а Бяло море ще стигне до България през 2050г. Франция вече е превзета от имигрантите а ледените шапки на полюсите се топят упорито и след 30г нивото на океана ще се вдигне над 1 м. За България ще е Апокалипсис ....при 1 милион цигани да дойдат 10 млн. мигранти от Бангладеш.

Пазете България, защото е една от високите точки на Европа - София е втора по височина след Мадрид. Пазете я за българите! Моите най-хубави години минаха, но мисля за децата.

"Краят на света ще настъпи тази година, " САЩ ще се погрижат за това да стане реалност.

Казваш, не Товарищ Костин, шеф на руската ВТБ, фалира българската КТБ? САЩ фалираха КТБ?!

Като пълните сайта с глупости проверявате ли си новините? Не ми била Джийн Дикинсън, а най ми била Джийн Диксън. И що не сте написали, че жената се споминала през 1997 година?

Все някой ще уцели, ама дали ще сме живи да кажем - ей тоя зе че позна