Крисчън Бейл: Получаваме ролите, които Лео отказва

Актьорът призна, че и да иска не може да стигне Ди Каприо

Обратно в новината

Коментари - Крисчън Бейл: Получаваме ролите, които Лео отказва | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и тоз одърте тц тц тц

но си е добър актьор. По мое мнение по-добър от Лео.

Мноооооого голям Бейл. Слаба роля няма. Ди Каприото преди 20 години беше доста блудкаво-сладникав, но от известно време слаби роли няма. И двамата са от топ актьорите. Напоследък излизат малко ленти и с единия, и с другия, но каквото е излезнале е много читаво. Любим филм с Бейл - American Psycho, любим с Ди Каприо - The Wolf of Wallstreet.

Ти я кажи една роля на ди Каприо, която Бейл не би изиграл по-добре? Сещам се само за "Хвани ме ако можеш" и оная боза "Титаник". Сега си представи ди Каприо като Психаря, Моисей, Батман, Алфред в Престиж, и др. Няма база за сравнение.

Признавам само 3ма актьори и Лео не е сред тях.Бейл,Пит,Де Ниро

Но малцина знаят, че преди Лео да откаже, ролята се предлага на Асен Блатечки ;))

Бейл и играе по-добре, и изглежда по-добре. Лео с възрастта все повече заприличва на мазен котарак. Не остарява карасиво като бейл и брад например.

ПИПО

+1

много по добър

Го казва с доста ирония. Особено момента с благодаренето…

J. Edgar.

Кървав диамант, Мрежа от лъжи, От другата страна, Защо тъгува Гибърт Грейп

Малко ти е кратък списъкът. Джак Никълсън, Ал Пачино, Морган Фрийман и много други големи таланти.

Леонардо да Каприо стана едва ли не универсален актьор като том ханкс. Крисчън Бейл е по-нестандартен и по- интересен.

Е готов за всеки филм на библейска тема! Много си е готин, човекът, какво му намират маану? Кой, оня безличен пикльо ли е по-добър от него? А стига бе! Значи толкова разбирате и ви е акълът. Все едно да сравнявате Емили Блънт с...Мартина Вачкова. Пък де да ви знам, може и да можете......

Крисчън бейл ще остане завинаги велик с ролята в "Екуилибриум" ... нататък няма какво да доказва и като актьорска игра и като послание филмът е убиец Наистина Леонардо ди Каприо е по-добър актьор , но не си го представям в тази роля За всеки актьор си има филми и роли, които остават за поколенията А сегашната блудкава МАРВЕЛ боза няма нищо общо с истинското кино от едно време, затова и никой няма да я гледа като онези превзети филми от 50-те и 60-те дето никой не го интересуват

Лео е така, защото ходи да яде само навън мазнотии и боклуци и въобще не си поддържа тялото в добър вид, щото е мързел. Добре, че като млад беше хубав и чаровен иначе никой нямаше да го отрази особено сега с този негов вид!