17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Господи ! Колко е мъженствен .

Браво, че се е насочил към Китай. На запад винаги ще бъде дискриминиран, защото не е англоговорящ, не е джендър, не е семит, не е сакат, не е гей, не е мигрантолюб, не е конвенционалист и т.н. Дори и при комунизма, хората на изкуството не бяха толкова пробирани, колкото е при западната ПСЕВДОдемокрация.

Лайно миризливо.

В Китай може. Другаде няма да стане. Но не е лошо. Както казват, за всеки влак има пътници.

Безкрайно талантлив, браво Крис! Каква е тая злоба, защо не се гордеете??? Ей затова сме на това дередже, погледнете се...ЖАЛКИ СТЕ.

Крис няма ли да възмъжава вече или ще тръгва в друга посока?

stankow

Възмъжавам има две страни - ставам възрастен и придобивам чертите на мъжкия пол. Засега не се наблюдават и двете. Да почакаме още малко.

Харесван е защото може да пее,а излъчването му е като на азиатците.Те са ниски,нежни и миловидни.Няма лошо,намерил е поле за изява,свят голям,където го харесват там ще се реализира.

Син да ти се роди, зет да ти доведе.

До автора на драсканицата! Селяк смотан пиши на българи език! Какво е това" download" и "streaming"- селяк смотан.

Браво на момчето

Гейче или такова търси "пазарът" в Китай.

Крачетата нещо? Защо не се е обезкосмил още? Той е точно образът, който азиатските фенове харесват - мъж с женско излъчване.

Това нещо , като ТО ли се определя ?

Чудя се ти, като какъв се определяш? Съдейки по коментара ти бих казала задръстен, прост, злобен,и сигурно и грозен и НЕуспял!

Редлагам да изпратим с еднопосочен билет на братския китайски народ Милко Кавалджиев и Тита!

Как някакъв ... такъв... а има по едва 1000 гледания в youtube - нещо ни пускате по пързалката тука ;)

Има-няма. Тези с милионите гледания в тубата си ги купуват-особено бг звездичките. Има си специални пакети в тубата. Така например Криско, Гери-Никол и т.н. имат по 10 милиона гледания за една седмица, което няма как да стане физически. Все едно цяла България да зяпа нон стоп видеата им по цял ден.