17-11-2017 20-11-2018

Коментари

горкия... явно всички го забравиха вече и решил да си прави евтина реклама. Много дразнещо "момченце"

моето момче, грабвай мотика 2-ри номер и прекопай лозето на баба ти 3 пъти - ще ти изчисти всички паник атаки за години напред!

Купи ✈ на мама и ще ти мине

Детето си е много свясно като ви чета коментарите ме хваща яд че има такива долни българи

Важно е всички млади да случват проекти!!

тъпо русофилче противно ми е ..

Така става когато славата те достигне на крехка възраст, примери в това отношение има много. Обикаля света, разкъсва се между учене и кариера, ами няма как да не ти се отрази на психиката. Да се надяваме да отминат бързо тия атаки и да не се превърне в психо развалина.

,много модерни станаха паник атаките или така наречените хистерични пристъпи.....

Който не го е изпитал, не знае за какъв ужас става въпрос. Хората сме много долни, склонни сме да съчувстваме само на хора с физически проблеми, защото е нещо което е видимо. Психичното здраве е адски важно, а е до такава степен занемарено в България, че здравната каса не покрива почти нищо.

Болшинството пишещи по форумите си "гълтат граматиката" ако трябва да се изкажат пред по-голяма аудитория, т.е. получават паник атака. Други пък се правят на това, което не са пред хората и рядко казват това, което мислят и сипят цялата насъбрала се злост по форумите.

Това, че все повече се говори за проблеми, които винаги са били табу, не значи че са модерни.

Пфу... трябваше да го поканят в хеликоптера заедно с Оня, тоя и шамара да открият празника на "цска тире София" - София... Сериозно, досега не съм го слушал и гледал... казват, че пеел добре

Ще случва. Няма такъв глагол "случвам". Има "случва се".

Това е смело момче, едва сега ми стана симпатичен! Очевидно е, че трябва да сформира друга житейска нагласа, да общува с реални, земни хора, да упражнява физически труд... Иначе няма да се измъкнеш жив, момче!

че то си е видно от далеч, че русначето не е много редовно!

Кристиян е много симпатичен млад човек и талантлив певец! Да е жив и здрав и да се справи с паниките, които са бичът на нашето време, за съжаление!

Има и много свестни българи, но не им остава време да пишат по сайтовете или се отказват като видят 10 негативни и безумни коментари под всяка статия. За жалост интернет е място, в което пишат много негативни, комплексирани хора, а често и психически нестабилни, но за щастие не всички са такива реално. Кристиян е прекрасно дете, да е жив и здрав и да не се впряга заради глупости. Талантът му е огромен и трябва просто да намери себе си и да се погрижи за здравето си. Времето е пред него.

Ай молодца....още ме помни от първия път.

Моли се, много силно си моли да не те стига! Защото усещането е, че адът се разтваря под краката ти. Хубавото е, че добър специалист го лекува, без да остане и следа.

Е, ти пък си редовен и крайно необразован.