17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя па лигльо .Кви депресии бе ? Славата не му е понесла сигурно . Или и тримата фенове дето ги имаше навършиха 16 години и го заебаха ? Не знам .

Оmg, защо се е нацапотил в жълта боя и се е облякъл в пижама като избягал от лудницата? То като нямаш с какво друго да привлечеш внимание, почваш да се цапотиш безразборно и изтрещяваш, нали? Така ли мислиш да правиш дует с Ед Шийран на Уембли Кристиане? Много си близко до целта! Най -много като те види Шиърън, да побегне ужасен lol

Мисленето ви е тесногръдо. Един артист трябва да е креативен и да използва всякакви способи, за да се изрази.

Ти най-добре използвай способа да си изядеш екскрементите.

Тази песен е изкуство, не еднодневка. Браво!

Слънчево дете задушаващо се в този брутален ,завистлив и фалшив свят, управляван от нечовеци! Кристияне,не падай духом и се бори с този алчен свят! НЕ се бори със себе си ,красиво дете!

Как така паник атаки??? Според мен той си е в напълно добро здраве! А и тези, които казват лоши неща за него: сякаш вие сте по-нормални от него с изразите, които използвате. Това може да се случи и на вас, така че по-добре да подкрепим Крис, за да преодолее тези паник атаки (които аз не вярвам да има, понеже не му личи) и да продължи да прави все такава страхотна музика!

Прилича ми на рекламите за ваксина срещу Хепатит

Песента е хубава!

Вероятно българите сме най-гадната и проста нация! Чета коментариите по-долу и се срамувам, че съм българин! Как е възможно да плюем и обиждаме едно изключително талантливо дете, което спечели ВТОРО място не за себе си, а за БЪЛГАРИЯ !!! Защо винаги плюем всичко умно, даровито и талантливо? Ако беше някоя надарена курва или тъп черен цървул ще се скъсаме да го хвалим. Повярвайте ми, по-проста нация от нашата - НЯМА и не може да има! Бог да пази България и малкото му талантливи деца!

Имигранте....и ти си с паника атаки - да плюеш от където си излязъл е диагноза. Между другото, чувал ли си за сценичен образ? Яко си налапал въдицата на продуцентите.

Какво толкова му рекламирате песента - ако тази какафония от стържещи звуци може въобще да се нарече песен!! Като че ли е създал 9-та симфония на Бетовен? Не чувствате ли колко е бездарен и празен откъм идеи и гласът му е ужасен, що за недоразумение?! . Той само лъже и се хвали къде щял да замине в Щатите и какъв разбивач на чартове ще напише и няма досега един свестен хит на световно ниво. Айде стига вече да лъжете! :/

Каква чиста и чувствителна душа има този Кристиан, уважаеми номер 8?!("съвет"). Този, който мине - не мине показва среден пръст на онези които не го харесват ли? Този който доскоро по най - вулгарен ен начин се плезеше от снимките и гримасничеше като дебил? Като има психически проблеми да ги лекува, не да се прави на мъченик. И аз като Нед се депресирам като го видя

Момчето има чиста и чувствителна душа, в тези среди е много трудно за такива хора. Пожелавам му да съхрани доброто в себе си и да се дистанцира от фалша. Нека да намери своят душевен покой, търсенето си заслужава!

Талантливо дете, ама да си признава, че е гей вече, да свикне с мисълта и да се успокои!

Егати тъпата песен. И клипа е сууууупер тъп.

Ти си тъп! Не песента.

Какви паник атаки за това толкова младо момче?!Ако е наистина така,това е потресаващо,аз моите ги имам от 1 година,вече съм на 41....И според мен жълтото не е цвят на депресията ,а е слънчев цвят,всеки ярък цвят носи позитиви :)

Ван Гог е използвал предимно жълто в картините си, според неговия биограф това се дължи на биполярното му разстройство. В крайна сметка всеки възприема различно цветовете и ги асоциира по различен начин.

Модерният термин "паник атаки" са всъщност добре познатите ни срамежливост и притеснение. Явно вие не сте били такова дете и това ви е непонятно. Дано да не сте били обаче от тези, които са се подигравали със срамежливите и притеснителните. ...И жълтото е прекрасен цвят, но като всеки друг си има нюанси...

Не възвратно и окончателно ще му излекувам депресията...мамин сладур той лиричен. После ще му проведа след терапевтично интегриране - с мотика на лозето ми.

За неговата депресия,не зная,но аз само като му видя физиономията и се депресирам.Да не кажа стресирам.Мхм.

При липса на интелект е нормално да се стресирате. Важното е, да не се насирате!

Насират се само тези като теб,с разширените анални отверстия.

Скрита реклама на Twinrix.