В края на юли Кристиан Костов представи първия си сингъл от предстоящия дебютен албум - "Get It". Парчето е с R'n'B звучене.

В първата си продукция, след като завоюва на България рекордното второ място на "Евровизия", Кристиан изненадва с откровен разказ за собствения си сблъсък с депресивното състояние. Наскоро той призна пред феновете си, че получава паник атаки до 10 пъти дневно. В "Get It" обяснява и защо, позиционирайки лирическия си герой като един истински Дон Кихот в свят на фалш и неискрени отношени, пишат от "Монитор". Във фотосесията към песента Костов е облян от жълт душ, символизиращ именно цвета на депресията.

За това, че песента извира директно от сърцето на певеца, говори и фактът, че за първи път именно той застава начело като автор на продукцията си. По нея той работи със своя брат и идол в живота Даниел.

"Такава музика ме вълнува в момента. Тя е любима на много млади хора навсякъде по света. Надявам се песента да се хареса и на българската публика", казва Крис за "Get It".