Коментари - Кристиано Роналдо e първият в света с над 500 милиона последователи в Instagram | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Както казва Мъск, който има вътрешно ифно от първа ръка, 70-80% от последователите в соц. мрежите са ботове, още 5% са неактивни потребители, тоест преди години от любопитство е открил акаунт, ръчкал е 2-3 дена и повече не е влизал, та реално вероятно последователите са към 50-60 милиона.

Ти ме уби. Аз имам 8 последователи, ти сега уби всичко детско в мен и ми каза, че всъщност са само трима.

Това е психоза, не че не уважавам Раналдо...Днес на снимките една от фенките му припадаше чак...Четох за Гунди и Котков ( царство им небесно) на погребението над 500 млн. човека, а сега толкова не се споменават... Питам се защо в България при положение че има толкова млади деца на таланти, които могат и искат да са спортисти, защо ни няма в класациите на футбола и т.н

В този свят на промити мозъци, на които само втълпява да консумират, да са гейове, да са гелосани, да позират, да демонстрират, да парадират, да не работят, да поглъщат информация, но не и съдържание, да са нагли, да са нахални, и т.н. и т.н., естествено Роналдо ще има 500 млн. последователи. Не виждам защо един спортист какъвто и да е той да е по-ценен от един лекар спасил хиляди животи или по-ценен от един учител възпитал и насочил хиляди деца. Мъка, мъка.

Преместих си обеления шпек от лявия крачол в десния.

Малоумни ли няма, включително и в коментарите..

Роналдо пак показа че е най големия. Не само на голове (в Европа), но и на влияние. А всички дето му ядете кокалите, яжте му ...

момче. Добър футболист, но какво следват инстагравците? Овце глупави!

Инстаграм най добрия ама иначе 1 гол за сезона от Дузпа

праз че гелосания мангал имал последователи... И кво от това?

За 21 век!

По принцип не го харесвам, заради гейщина и държане, но в последно време все го защитавам в коментари, че го атакуват само защото е Роналдо.

Тия дет го плюят са обикновени педали...

Той и толкова пари има- колкото са му и последователите !

Педералдо Аналдов Надуй-Кавалдов

Само пендели и кавали са ти в главата, палава курво :)