Кристиано Роналдо и семейството му опознават новия си дом в Саудитска Арабия

Футболистът реши да заведе половинката и децата си в най-забавната част на Рияд

Обратно в новината

Коментари - Кристиано Роналдо и семейството му опознават новия си дом в Саудитска Арабия | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всички знаят, че К7 е на левия бряг. Спокойно може да му е само прислужница.

добре ще се котира в арабския свят с туй дупе...па в лице е слабичка.

Сега разбирам вече. Наш Джизъса копира от Роналдо производстото с децата, само дето нашия убавец има затрднения да се задържи към един и същ доставчик:)

всички знаят , че Елтън Джон е на левия брак и има съпруг, ама не му пречи да има семейство с деца:))) Аз предлагам да не гледаме много, много в паниците на богатите и известните, освен , ако не ни поканят на масата с тях.

Колко самодоволна е джорджина. Вижте ме, кой ме мляска

Джорджинката солиден тезгях подлага. Знае къде да вършее Роналдото. Евала на пича.

Аа бе то това важи и за тебе. И ти не гледай при другите бедни или богати и не раздавай съвети

Не, че нещо ама освен най-големият му син другите нямат нищо общо с него... никаква прилика.

Ебаси кефа.

Браво,върхъ! Като домашна слугиня ще я впише, ама няма да се ожени за нея. Ама и тя като е приела...

рекламата на СА започна... част от опита за промяната на световния им имидж - за която кампания са наели голяма ПР фирма, договорът беше за не знам си колко стотици милиона. страшен "fun" изглежда да са преживели, въобще, мечта - сами в някаква пустиня с камило-е*ачи. но, виж ако бях джет, нямаше да се оплаквам.

Я виж ти, Джорджина вписана като домашна прислужница. Като героинята от сериала Офред ли трябва да я наричат или в нейния случай конкретно Офроналдо?

те всите арабелки, пасват на интериора :)

Елтън Джон поне е щастливо омъжен. Педала си е педал и милиони да има.

Всеки има право на щастие! Събрали са се, щастливи са. От това по-хубаво няма.

Ти на коя планета живееш? Роналдо е гей! Половината му деца са от сурогатни майки. Джорджина е просто сурогатна майка, за която се е оженил за пред хората щото вече не може да крие, че е гей...

? На тея къси краци и един паркинг гъз да се изтъпаниш с дънки пъхнати в ботуши с 20 см стилето? Циганска работа.

Изразът "най-забавните части" никак не пасва на уточнението "ще им се налага да наричат".

Научил ли се е вече да кара камила?

Е, и? Кво като е педал? Пречи ли ти? Ще го биеш ли, кво?

Със всяка следваа статия, този конкретен списвач, ствава все по-обстоятелствен и по-обстоятелствен:))) Ма аз мога да го редактирам, за да скъсим процеса "От изображенията, направени с Айфон , последен модел, произведен във фабрика в град Джънджоу, с доказани етични практики към работниците ,привлечени от селските райони на китай, и спасени от мизерита и глада, които спортистът и половинката му пуснаха онлайн, използвайки техники за ретуш и филтри от приложението Бюти плюс, става ясно, че те са решили да заведат наследниците си -Кристино Роналдо младши, Алана Мартина, която е най-голямата м дъщеря, чиято майка Роналдо ревниво пази в тайна от свеста , дори и от мениджъра си, Ева Мария , Матео Роналдо и Бела Есмералда в увеселителния парк "Riyadh Winter Wonderland", който може да се похвали с най-дългото влакче на ужасите, на планетата, привличащо любителите на екстремните усещания от близо и далеч.

В Саудитска Арабия може да спиш с жена в една хотелска стая ако си женен за нея или има доказателство, че сте съжителствате. Ама кой ви пише статиите беееее!

Машалла на Жоржина!

Хахахха, добро е ! Да те наемат.

На мен пък точно така много ми харесва.

Само един проблем виждам при опита ти за оригиналност - губи ти се смисълът от цялото преекспониране. Щом си падаш по простите изречения, понеже явно сложните те затрудняват, имам само едно да ти кажа: Вземи. Прочети. Някоя. Книга. За. Да. Се. Обогатиш. И. Сам. Ще. Видиш. Че. Така. Пишат. Хората. Които. Могат.

Такава жена можеш да имаш, само ако печелиш по милион евро на седмица !

Да не си мъжката половинка на списвача? :))))

Че като футболист не е върхът /друг е там/, но поне като баща я какво ги е навъдил разни ми ти кристиянчета и роналдчета, та цяла резервна скамейка! Яко и плодовита булка си е взел - всеки контакт и хоп, дете. Интересно дали имат притеснеия за инфлацията по света, за цените на тока и газа, дали го вълнуват събитията в Украйна и би изпратил едно кашонче с плодови сокчета на някое детенце там....?

Иска ти се да съм, нали? Съжелявам, но ще те разочаровам. Жена съм. А че ти си мъж, личи от простотията ти ;)

вече 10 дни след като се появиха тия снимки, някой се събуди от зимен сън и взе че направи "новина" и тук :) Иначе снимките са яко ПР, да излъскаме имиджа на камиларите , които убиват с камъни но иначе са много готини и арни :) Най-ми е смешна Джорджина - милата е полу-еротичен модел в Инстаграм има милиони последователи на бозките и задника си, но сега са я накарали братче да си вдигне ципа до врата, а на терена с наметало като Батман :) Може да си милиардер, но в Рияд братче няма еротика, иначе пак се събира тълпа от камиларски изроди и те убива с камъни, пеейки песни за алаах :)

Ти па си мноо убав ;))

Не се битаме да гледаме. Те ни се натрапват.

Ти и тогава няма да имаш такава жена. евроджендърите сте сбъркани в главата. влече ви еднополовата любов и задния вход.

Добра, много добра женска за разплод. Машааллах на Роналдо! Аферим!

Жена съм, но за разлика от теб съм грамотна!

Уродлив руски педал си ти

Бихте ли дали няколко примера с автори на книги, които пишат по този безумен Стелиански начин? Ясно е, че двамата му поддръжника са негови роднини или близки, но вече се излагате. Читателите масово негодуват срещу начина му на писане, така че най-разумно е да се намери истински журналист за тази работа. Неговото поприще е друго и е далеч от журналистиката.

Доста тъжно, да ти завърши кариерата при камиларите... Жалко за жената, поне да се беше оженил за нея. Иначе нема гаранция, че няма да я пребият с камъни на улицата. Пепел ми на езика, де...