За разлика от своя колега Лео Меси, чиито публикации в социалните мрежи са свързани предимно с професионалните му изяви, Кристиано Роналдо често споделя във виртуалното пространство постове, разкриващи лични за него моменти. От време на време португалецът обича да радва своите над петстотин и тридесет милиона почитатели, последвали профила му в Instagram, като надига завесата, спуснала се плътно над неговия живот извън стадиона.

Ето защо не е никак изненадващо, че малко след като се премести в Саудитска Арабия, където ще пребивава в следващите две години, тъй като в края на миналата седмица официално подписа договор с ФК "Ал Насър", благодарение на който си осигури най-високата заплата в историята на футбола, равняваща се на 200 млн. евро годишно, той побърза да сподели с потребителите на платформата първи кадри от там.

Петкратният носител на наградата "Златна топка" показа как със семейството му опознават най-забавните части на столицата Рияд, която за известно време ще им се налага да наричат свой дом. От изображенията, които спортистът и половинката му пуснаха онлайн, става ясно, че те са решили да заведат наследниците си в увеселителния парк "Riyadh Winter Wonderland", който може да се похвали с най-дългото влакче на ужасите на планетата, привличащо любителите на екстремните усещания от близо и далеч.

Вижте снимки >>

Именно пред неговите релси се вижда Джорджина, вървяща редом с децата, очевидно насочили се към въртележката, на която се возят на следващата снимка в галерията, показваща ги с широки усмивки на лице, седейки върху нейните кончета. След това по всичко личи, че са се отбили до един от множеството щандове, на който желаещите да подложат уменията си на изпитание могат да спечелят награда, тествайки своята сила, точност, бързина и т.н., откъдето спортистът явно си е тръгнал с три огромни плюшени играчки. Малчуганите му обаче със сигурност бързо са забравили за тях при последвалата им среща с група служители на мястото, преобразени като супергерои от вселената на "Marvel", сред които Спайдърмен, Хълк, Върколака, Черната пантера и Дедпул, разхождащи се сред посетителите с цел да предизвикат допълнително вълнение у най-малките от тях. Обиколката им там е завършила с посещение на огромния басейн на парка, където хората могат да се насладят на специална програма с делфини.

Снимка: Официален профил в Instagram

Любопитен факт е, че преди няколко дни чуждестранните издания писаха, че Саудитска Арабия е нарушила собствените си правила заради Роналдо и любимата му, позволявайки им да пребивават в нея, макар и временно. По принцип строгите закони на Арабския полуостров не позволяват съжителството на двойки, които не са сключили брак, а футболистът и моделът, чиято връзка продължава вече седем години, все още нямат такъв. Само че според тамошен адвокат, потърсен за коментар от пресата, страната от Близкия Изток вече не следи толкова стриктно за подобни нарушения, още повече, ако в тях са намесени чужденци.

Въпреки това един от таблоидите пише, че популярната двойка все пак е открила начин да избегне евентуални проблеми с властите, като за целта по документи Джорджина е вписана като домашна прислужница на Кристиано... Дали това обаче е така, не е напълно сигурно.

Снимка: Официален профил в Instagram