Кристин Илиева: Имам кошмари и паник атаки. Рухнала съм

Манекенката сподели, че е ако не била заминала за Турция, нямало да проходи

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако фраснеш два прави на кака ти Дивна между очите ще се оправиш гарантирам. Най-добре я съди защо трябва да й се размине?

Се изпокри селянчето Дивна?

Да,видяха се способностите на прехвалените лигльовци ортопеди от Плевенската болница!Големите " светила" да се стигне до гнойна вътреболнична инфекция или е следствие на самата операция.Инфекцията можеше да е фатална,ако беше останала тук!Любопитно е също защо не е оперирано коляното,но да приемем, че до някаква степен са помогнали да не се ампутира крака!Като цяло обаче крайния резултат на наш терен е отчайващ и ако така продължава да се работи положението е трагично!Не знам колко са платили в Турция,доста ще е!

Как пък никой не пита къде е онази грозновата лигла, причинила тази трагедия? Скрила се е при майка си на село май...

Жалко за карасивото момиче, отиде и живота само в един миг. Радвам се, че е преосмислила случилото се и е намерила сили да продължи, макар и по друг път. А на тъпите хейтъри под мен - да го дъвчете !

а ако спре на 16 да си помпа джуките с литри хиалурон съвсем ще й светне пред глуповатите очички.

била измъчена ми как няма сега с тоя фейс не може да пуска туитове през 5 секунди, сега как ще разберем кога е втоалетната коя яде кога става от сън? усеща се празнотата в битието ни от липсата на тази куха блондинка. Вместо да се радва че е оцеляла тя седнала да реве.... малоумна работа, следващия път може да няма такъв късмет....

Споко! След един по-дебел кор в дзадника че ти мине!

Бързо възстановяване !!!! Със здраве !

Най-после момичето излезе в медиите с името си а не като "бившата на рапъра К." или "жената до...". А може би това е заради придобитата вече печална слава.

а Диването на съд, кога ?

Толкова за кадърните ни лекари и мръсните неуки турци, дето нищо не могат. Липсата на пари в България е заради простотията и мързела на туземците, на некадърник и 1 милион месечно да му даваш, той ще си остане некадърник.

Радвам се, че неволите не са я озлобили, а са я направили по- добър човек. Тъжното е, че българската медицина никаква я няма

Лекарите от тази медицина, дето никаква я няма, са извършили 7-часова животоспасяваща операция. Иначе не би имало какво да се лекува след това.

Ехх, 1 птичка пролет не прави..осведомете се колко хора са ежедневно убивани, осакатявани и най- вече рекетирани

Защо тогава на осигуряващ се български пациент му се налага да ходи в Турция? Или защо преди няколко месеца на друга пациентка се наложи да се праща линейка от чужбина. Знаем всички отговора, нали?

Браво, по-добре късно от колкото никога..

Срещата в София за западните Балкани има голям успех .вижте вашата страхлива баба Борисов какво ви помага.

Кой ти иска мнението, точно тук?