Кристин Илиева отпразнува 21 с гипс

"Пожелавам си все така да бъда заобиколена от истински страхотни хора"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някакси е неприятно да гледаме снимка с чанта за 500 лева и ястия в много скъп ресторант като преди месец два искаше пари за лечение, защото семейството й няма и ние и дадохме групове тези пари! И дали са използвани за ресторанти дали за лечение никой не разбра, но е неприятно и натрапчиво, защото май сме дали принна някой, който не е искал да си промени стандарта на живот за да плати за лечение, не че няма. А на други наистина ама наистина им трябва

Защо да е 500лв, видяхте ли касова бележка и дата на издаване? Най-обикновена чанта, не виждам защо може да струва толкова, а може и да е отпреди това, може и да е подарена, никой не си облича дрехите веднъж и не ги хвърля, аз лично нося неща над 10 години, никой не знае кога какво е купувано, дали е оригинално и колко струва, никой не ходи с етикети... Ходенето на ресторант за рожден ден не мисля, че е грях или демонстриране на каквото и да е, при положение, че родителите й работят вероятно, няма да могат да платят 20лв в един ресторант ли, а скъпи блюда също не видях... Човек може да се нахрани навън за много по-евтино, отколкото вкъщи но това е друг въпрос. Хората даряват на човек за да е здрав, да се възстанови и да продължи живота си. Нали идеята е момичето да се оправи, като се затвори в тях и страда - дарителите по-добре ли ще се чувстват? Или трябва да страда според вас цял живот, за да си заслужи даренията за възстановяването й, оттук нататък да не стъпва в ресторант, да гладува и сакън да не я видим щастлива, че видиш ли се възгордяла? Искрено се учудих на вашето мислене.

Не знам, не знам, не че нещо, но на старите снимки изглежда като самоуверена, красива млада жена, сега ми изглежда измъчена... Дано се оправи това мило и красиво девойче. Ама то след това, няма как. Тази Дивна уби началото на един живот.

Малко идва в повече обвинението към Дивна. Ако беше сама в кола инкатастрофира всички щеше да я съжаляват че е претърпяла катастрофа. Искала е да направи услуга на Кристин да я закара, случило се е това и е заклеймена.Можеше й бащата на кристин да кара и това да се случи и тогава какво???

Готинс мадама. А дано скоро се оправи, че да се връща в обръщение. При тази конкуренция мое да си не намери местото...