Кристин вече прави туърк с патерици

"Стъпка по стъпка... и всичко ще бъде наред отново", пише във Фейсбук моделът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пишете на български, вие от дир-а! Какво е туърк и няма ли българска дума? Не прочетох статията!!

Това със завъртането на задничето във видеото(явно професионален рефлекс) показва колко й е акъла-колкото на тежко ранена в главата гугутка.

от всичко реклама..гнус. а от клозета ? а от мандръсането в анадола? модел!? пача в сектор околовръстно.

Бих се разгневила на момичето, ако не бях видяла видеото. Обмислете малко какви заглавия си пускате или си сменете интерфейса на друг цвят напр. кафяво

Какво е туърк?

Еваларка на момичето. Предполагам тузарите ще престанат да й закат толкова за вечер, но пък така има страхотния шанс да си намери свестен тип, който да й направи дечица и да се грижи за семейството си. Такова нещо наистина бих нарекъл късмет !

Абе чудо са точно тоя тип жени. Изпадат в голяма беда, нищо не е в състояние да промени начина им на мислене и себеусещане - да въртят гъза, само това им е в главата. Нито една стотна единица от айкюто не се променя нагоре.

Заглавието е подвеждащо. Клипчето е на момиче, което ходи с помоща на патерици.

Нали с благотворителност щеше да се занимава веднага, щом си стъпи на краката... ама не, туъркване и това е. Само гледайте клипа на Кристо и Лора Караджова - то са ламборгинита, пазаруване в бутици на скъпи марки... после "дайте пари, че нямам". Много нагло девойче! Да се оправя бързо, дано всичко е наред с нея. Обаче не й е дошъл акъла, за съжаление - показност и пошлост отвсякъде!

Си е. Б ало, туърк а :)

"Прави туърк" нещо като "хвърля гьобеци" ли е?

на кълченето на танцьорките по време на концерти на чалга певачи и певачки, а понякога и самите певачки така се кълчат че човек се чуди дали пеят или показват как може да се друсат върху нещото на някого.

Да ви "туъркам" на заглавието, да ви "туъркам"!!!

Какво е "туърк"?

и то яко кълчане с постоянно въртене на задник и баджаци...

И аз като много други българи дарих сума за възстановяането й въпреки, че после видях че няма никакви документи приложени колко ще стеуа лечението й и дали изисканата сума не епо-малка или за какво ще служи. Идка ми се да поства за това как се развива възстановяането й от гледна точка на процедури и т.н и да държи в течение хора като нас дарили при за нея не с туърк, а с друг вид ъпдейт, защото има мнооог български деца нуждаещи се от тези пари, но ние решихме да й се доверим и да ги дадем на нея и тя ни дължи поне това!

Не е луд този дето взима баницата, а този дето я дава. Затова сега мълчи и си гледай туърк-а. Многооооооооооо късно си се сетил/а за многото български НЕИЗВЕСТНИ болни деца

Това, че сте помогнали на един човек, не означава, че той трябва да ви е длъжен и да се променя според изискванията ви, съжалявам ако ви разбивам представите за дарителство.

Потресаваща "новина". Чакаме снимки от първото и фелацио след изваждане на пироните от крака и.

Лично съм изпадал в подобна ситуация и мога да кажа, на злобарите по-долу, момичето е доста далеч от да се възстанови напълно. Например единия краг виждам ,че не може да го върти, а е много важно за пазене на равновесие. Така че докато достигне нивото например да се качи на стол за да вземе нещо от по-високо или дори по-сложното - повдингне на пръсти - тип балерина, дори не е сигурно дали ще успее да достигне до това ниво на възстановяване. Стискам палци, изпитанието е ужасно. А който не е бил в тази ситауция по-добре да не злобее, че не се знае на него какво може да му се случи!

*крак

Kакво е "туърк"???? Коя е тази??

Това е вид танц на Черните в Ню Орлиънс, цялата статия е тотално нелепе, защото този танц е свързан с въртенето на дебелите задни части на африканка. Просто е невероятно текущото състояние на душевноста и културата в България.

напиши в Интертет "twerking" за да видиш визиално що за танц е това!

извинявам се, но това е просто ненормално и извратено - има неща с които да се показваш и неща, които по добре, запази за себе си!

Браво момиче. Бъди силна,жива и здрава и много щастлива.

Егати тъпите пожелания: бъди силна, жива и здрави с много медицински пирони в костите и шевове по тялото. И много да си щастлива и едва ли не пак да катастрофираш. Българската простотия е без граници; няма самокритика и самооценка на поведението, няма извлечени поуки.

Значи за някаква си манекенка, на която най-големият успех в живота може би ще е, че е ходила да я снимат някакви в чужбина и междувременно са я праскали незнам си кви продуценти, фотографи и разни други наркомани, се прави кампания за набиране на средства и парите веднага се събраха. Обаче ако е за живота на лекарка - не може, не заслужава ...

Грешка, поправям се - може и още по-голям успех да я очаква. Например - да се снима във "Фермата" или във "Вип Брадър" ... или в някакъв български лекарски сериал ... все тая.

Ако си красив- живееш- това е

Що са срамиш да съ наричаш кръстинка, ма?

и кво? а измислената държава българия я влачат по пътищата пребита от европата, инфлацята, демокрацията, администрацията, банкизацията, натовизацията, ... и джурбалярта мълчат ли мълчат

намерило си похлупак

певачки и мутреси в бг бол,нова ще намерят по красива и по дащна

Да бяхте пуснали някоя новина ,например как Валери Симеонов откри нова тоалетна.

Щом я кефи...

Уби ти живота тази Дивна, с каквито и да е думи да се опитваме да го опаковаме и омаловажим. Жалко, а си толкова красива и млада.

Тази на 40 ще е развалина - физическа и психическа. И много самотна.

Да ти се връща!