"Стъпка по стъпка... и всичко ще бъде наред отново".

Това написа във Фейсбук Кристин Илиева, която преди няколко месеца пострада в тежка катастрофа. След като лежа на легло и претърпя няколко операции в български и турски болници, моделът показа с видео, че се чувства все по-добре ходейки, макар и с патерици. Кристин демонстрира, че вече е по гъвкава и прави туърк пред обектива на своя приятелка.

Вижте снимки на Кристин след катастрофата >>

Илиева продължавам да се бори с костната инфекция. Прави рехабилитация и лекарите казват, че ще проходи.

Кристин Илиева пострада тежко при катастрофа през март. Тя и Дивна пътуваха с автомобила от Варна за София, когато певицата загуби контрол над волана и се стигна до тежък инцидент. След това Дивна изчезна от общественото пространство.

Въпреки случилото се, Кристин е активна в социалните мрежи. Неотдавна тя коментира публично кошмарния инцидент.

"Намерих сили да простя на Дивна за това, което стана, защото знам, че тя не го е направила нарочно. Това може да се случи на всеки. Просто е невнимание, можеше и аз да съм зад волана. Надявам се да бъде добре, защото е страхотно момиче", каза Кристин и добави, че преди са били близки приятелки, но сега й е тежко да коментира техните взаимоотношения.

"На мен всичко това ми се случи, за да ме направи по-силна и по-добър човек. Сигурна съм обаче, че ме чака нещо много красиво. А лечението ми е 50% вяра", отбеляза моделът.