Съсипващи критики за новата книга ”Петдесет нюанса”

Критиците яростно охулиха новия роман "Grey" от поредицата "Петдесет нюанса" на Е.Л. Джеймс, без да пестят отзиви като "лош отвсякъде" и "възторжено себелюбив".

Обратно в новината

Коментари - Съсипващи критики за новата книга ”Петдесет нюанса” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Stiga ste 4eli amerikanski prostotii be hora! Pravete balgarski sexs i se radvaite na jivota!

..."порно за домакини"!??????? хахахаха това е една прехвалена от рекламата тъпа и постна книга. Най-изоставяната според статистиката. Не знам дали някой я е прочел до края... но със сигурност който си я е купил - я е изхвърлил някъде по пътя - в самолета, хотела или плажа. Докъде я докара прехвалената американска поп-корн-култура!

Много ми е странно, че се води за домакини като според статистиката най-много са я чели тийнейджърки и жени под 30. Онези нагоре не са толкова лесни за лъгане, хахахах

Мани я тази глупост. Къде ми е следващия част на Game of Thrones питам. Там секса може да е в три изречения на всеки 100 страници ама е по-интересен.

Gal

Мъчих се да я чета тази книга (1та от поредицата), след успеха, който пожъна мислех че си заслужава....на тратата глава се отказах обаче...може би става по интересна с развитието на исторята, незнам, ное не разбирам истерията по нея....

Общо взето става въпрос за една дето само си хапе устните и един богаташ, дето като я види, че го прави иска да я бие и чука. И това се повторя през 5 стр до края на книгата.

Gal

:)))

Пропускаш важния момент със стискането на юмрука, него също го има около 300 пъти

попаднах на втората книга и без да зная, че било хит, взех да чета и упорито да се надявам нещо аха-аха да се случи. Накрая разбрах, че съм тъпа патка, точно за каквито е писано това четиво. Апропо, някой изобщо харесва ли тази "книга", че чак сега я били оплюли?

Във Франция филмът е бил резрешен за деца над 12 г., а на премиерата му за журналисти в Берлин публиката се е скъсала от смях. Общо взето толкова е еротиката на една средностатистическа американска домакиня с незадоволени сексуални фантазии, каквато е авторката.