Коментари - Критикуват лицето на Адриана Лима - има ли филъри? | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нина

Ми тя неузнаваема!!!

Е било грозно. Така че ..,

Не е нужно да я критикуват. Тя самата вижда това и вярвам е в шок, както и ние.

Какво ревете бре, ще спаднат тия филъри, не пресметнала тайминга , или просто са я изненадали с покана, когато не е планирала да е в публичното пространство и по няква причина е приела. Помните ли снимките на Том круз, на някаква премиера, беше същия балон, като спадна пак си стана вървежен младолик чичак :))) Та и Лима ще регенерира, и ще може да биете злобарки на предишният ѝ облик, споойно:))

Абе не си добре. Кой се интересува. Само плоскоземците вече се впечатляват от плоски изображения - на екран и хартия.

Абе ти например явно се интересуваш, иначе нямаше да се навреш тука дори да коментираш:))) А това колко съм добре или зле е спорно, ако критерият ти за съпоставка си ти самия:))

Влезнах да гледам сеир. А, и честно, ми дожаля за жената :D

Тия дето се чудят от космоса ли я гледат та не са сигурно дали има филъри ?

Тази има пари да си назначи една армия от детегледачки, хич да не ми говори глупости! Жалко че така се е орезилила. Беше много красива!

Назначила е, но, то не е лесно да търпи и чужди хора в дома си.

Некви лелки, готвещи картофена манджа, коментират една от най-красивите манекенки хахахаха

...картофеба манджа ? Знаеш ли изобщо какво е майчина грижа и топла картофена манджа да те чака заедно с любовта на майка ти ибаща ти в едно ? Това щастие дали се преживял някога?

Преживял го е едвам, измежду джънк-фуда. Проблемът в момента е, че майка му е по-нормална гледка, и това го притеснява.

Важното е, че коментират със задоволство, което не е добре за конкретно тази лелка.

Филъри не знам дали има но доста филии е изяла на последък.

И аз така мисля, по-скоро е от това.

"Това е лицето на една уморена майка на тийнейджърка, на две деца, които са на прага на тийнейджърството, на момче на 1 годинка, което тъкмо се учи да ходи и на собственичка на 3 кучета... благодаря за вашата загриженост", написа Адриана. ТОЧНО ЗАТОВА Е И ПРИБЯГНАЛА ДО ПРОЦЕДУРИТЕ, ПРИЧИНЯВАЩИ ОТОК...

Защото всяка твар е като трева, и всичката й слава като цвят от трева; тревата изсъхва, и цветът й окапва, но Словото Божие трае до века. И това е словото, което ви е благовестено. Та така и с Адриана Лима и всички нас.

Видиш ли някоя, която пролича на котарак в очите - скалпела е играл. Има жени, които и с бръчки са много секси и чувствени. А някои и без една линия на челото отблъскват. Наздраве за естествените и красиви български жени!

Не знам, но ми прилича, че просто е напълняла

Колко ли трябва да си заблуден, да ходиш да ти режат лицето. Каквото си надробиш...

Етука се поизхвърли малко. Според медицинските файлове, Монро е имала поставен имплант в брадичката от кравшки хрущял или някво подобно добиче , който се е абсорорбирал с течение на годините във времето(тогава са нямали силикони и разни течни филъри) и другото , което е доказано е , че върхът на носа й е бил поодялкан. За циците има слухове, но нама налични доказателства. Виж Цялостно моделиране на лице може да се говори за Анджелина Джоли. - тя през годините барана в носа, челото, скулите, линията на косата, линията на челюстта, брадичката, абе листът е доста дълъг, без да броим интервенциите за опъване и предотвратяване на увиснала мускулатуро по лицето заради възраст..

Аз съм чела, гледала снимки преди и после и има голяма разлика. В никакъв случай не е била грозна , но са я направили легенда, а сега ги правят да приличат на гъз

Което не разбирам, че преди 70-80 -90 години би трябвало пластичната хирургия да е била много по-зле от сега. На Мерлин Монро изобщо не ѝ личи че е имала пластични операции, а цялото ѝ лице е моделирано. Сегашните пластични хирурзи са като дърводелци и що продължават да се обезобразяват някои като знаят че ще заприличат на нищо

Наборка ми е Адриана Лима. Нищо общо с мене - аз съм кинта и шейсе. Ама лицето няма да си пипна никога. Ако ще и сто кила да стана!

С тия монголски мустаци на челото верно не можах да я позная.

Абе нали сърбина си отзе, другото не е важно. Греба с шепите, после айде... поемай...

Може и алергична реакция да е, аз също веднъж се подух така в лицето. Антихистамин и спадна. Няма нужда тя от филъри, най- красивата жена просто.

Някога ставаше. А сега се е наклала като свиня! Това не са филъри, а просто е станала свинчуга. Може да са хормонални проблеми или лекарства, а може да си е просто апетит.

В тялото си е идеална, поне на снимката, но лицето няма много общо с това на Лима от преди. Струва ми се, че се опитала да спре времето, и са я направили неузнаваема

приличя на руска тетка

Я филъри, я баници и баклави .

Просто е дебела. Няма как да изкара 4 деца и да изглежда както преди....

Тук няма само филъри, но и хирургическо повдигане на очите и инжекции в устата. Също така е качила килограми.

Видяла си е сметката. Макар и преди май да е правила такива операции. Бе някаква смеска май и с индийски корени.

Бразилска е. И в началото, без корекциите беше истински красива.

Води се бразилка, но само като напишеш името и в Гугъл и отстрани откъс от Уикипедия: Етнос: швейцарски; африкански; японски; индиански; индийски Абсолютна смеска.