Куба Гудинг младши заплашен от съд по обвинения в изнасилване

Жена твърди, че два пъти е била изнасилена от актьора в хотелска стая в Ню Йорк през 2013 г., той категорично отрича

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Куршум за маймуната. НЯМА съд за маймуни, както няма и съд за змии.. Просто ги убиваме. И ще има с една Африканска ДЯВОЛ маймуна по- малко от преди.

Редете се на опашка за зелени карти и тичайте към Кравария - там ако погледнеш някоя джофра те съдят за изнасилване, ако не я погледнеш те съдят за дискриминация. И няма нужда от доказателства - винаги джофрата е права и дължиш обезщетение!

Кажи, че си гей или транс бе брато! Не се давай на коврите! Няма ли давност за такова нещо? Аз сега като се замисля тоя църния дзвер и мен ме натутрузи, препоръчайте някой адвокат...

Жените все пари искат и почти не се интересуват от мъжете си , по презумпция мъжете са банкомат за повечето жени . Не съм женомрзец , но защо съдът винаги решава в полза на жените особено в щатите и другото което се набива ЗАЩО ВИНАГИ ВЪЗМЕЗДЯВАНЕТО ТРЯБВА ДА СЕ ОПОРОЧИ КАТО СЕ ИЗВЪРШИ В ПАРИ ??? Така правораздаването се извращава , що не му поискат нещо друго ???

Те сега почват да осъзнават какви са ги сговнили. Много мъже там спират въобще да се занимават. То по начало свалките се контролират от жените - 80% от жените харесват 2% от мъжете. И като прибавиш такива обвинения - недоказуеми, но с тежки последствия дори при евентуална оправдателна присъда, и какво става при разводите и много казват "мерси, ама не, мерси". Мъжете си споделят в нета къв са го яли и предупреждават. На това му се вика червено хапче, по аналогия с матрицата. Много които като млади не са се уреждали не виждат смисъл да се занимават. Социалните медии помагат да видиш една жена що за човек е. Малко вече искат да си заложат имуществото заради една употребявана вагина. Ще останат малко балъци и Пичовете, ама те Пичовете пък хакат и бягат, не са тъпи. Те рискуват обвинения разбира се, но поне ще почукат на воля. Виж намери да гледаш the red pill. Виж за Браян Банкс (осъден по фалшиви обвинения и излъган от адвокатката си да се признае за виновен за да не лежи 40 години ), за Джема Бийл, 120 кила живо тегло вкарала невинни в затвора по скалъпени обвинения докато накрая я хванаха и осъдиха...

че американките, които обикалят по баровете нощем и търсят известни личности да им платят пиенето , много бързо се убеждават да отидат в хотелските им стаи.Едва ли са толкова наивни и не знаят какво ги очаква там ? После си прибират парите и си тръгват кротко, а след години, когато остареят и никой вече не иска да ги убеждава, решават , че са изнасилени и трябва да осъдят най-богатия от убеждаващите ги, за да вземат най- много пари.Явно е нов начин за заработване на пари.

Сега ще се гаврят с него, предполагам не е показал обич към Байдън или не е бил достатъчно анти Тръм. Ще го водят като панайрджииска мечка, дано поне има някаква вина защото иначе ще е поредният прегазен от манията за политическа коректност.

Оффф и ти ли бе бате им го слагаш, аз си мислех че вече всички в холивуд носите гащи с катинар за да не земете да се изпуснете че да ебнете нещо то там опасно даже и жена си да ебеш щото видиш ли може би не искала и айте на съд че без пари, къща и кола.... мисля си как зачевате децата сигурно само инвитро стават нещата!

И как се сети след осм години

На това му се вика танци, бе!

Ако е и черна, спукана му е работата.

бе и той не е много бел!

В тоя случай черньото не е в удобна позиция.

ще се присети, че е изнасилено. Зарязаните гаджета включително..."Господин съдия, той ме убеди да го придружа до домът му, в който живях четири месеца, през които тоя мръсник не спря да ме изнасилва".

Един съвет - изнасилвайте мъже защото после ще ги е срам и няма да ви съдят !

Вече като си харесате някоя първо й изпращате нотариална покана за секс на постоянния адрес по лична карта. После, ако приеме, отивате да разпише и едно информирано съгласие (какво е секс, какви са рисковете и т.н.). Пак с нотариална заверка. Накрая чакате 30 дни, за да видите няма ли да обжалва, че е била принудена да го подпише, била е в безпомощно състояние, не е разбирала написаното и т.н. И ако всичко е наред викате двама свидетели и пред тях правите там каквото правите.

И единият свидетел задължително да е официално лице (нотариус в най-добрия случай).

По случая "Разходка с лодка" ли, за едно преател питам?

По случая "Мома иска кинти за лодка" е.

и е от Холивуд е изнасилвач до доказване на противното.

Айде поредната закъсала за паричка..... В щатите вече само и да погледнеш някоя трябва да си приготвиш пари за адвокат