Куентин Тарантино - непредсказуемият мистър Кино

Ще се пенсионира, но след още един филм, а най-големият му страх е от плъхове

Обратно в новината

Коментари - Куентин Тарантино - непредсказуемият мистър Кино | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сцената в която Героя на Брад Пит пребива Брус Ли е ‘69 година - тогава се развива действието на филма на Тарантино .. абе защо коментирате без да мислите

Превода на статията е плачевен! Думата с "н" е НЕГЪР, повтарям: НЕГЪР! В България да наречеш черен човек НЕГЪР не е срамно или забранено. напротив, Чичо ви Том от "Чичо-Томовата колиба" е НЕГЪР!

Куентин Тарантино в киното е нещо като Мадона в музикалния бизнес - тя пее фалшиво, но успява да компенсира с други работи.

Тарантино си е чист кино-плагиат. Понеже има голяма кино-култура и набито око, той направо си краде сцени и ефекти от други филми и ги адаптира към неговия си сценарий. Има добри, но погледнато като цяло, филмите му не са кой знае какво.

Големи разбирачи, че, лепят етикети чак. "непредсказуемият мистър Кино". За ваше сведение, мистър Кино стана доста предсказуем и това е голям проблем за него, изчерпа се от идеи, забогатя и отдавна вече го мързи да мисли задълбочено. Хубавото е че има съвест и е решил да се откаже напълно или да се напъне за още един сюжет да направи последен опит. Не като Лили Ивановада обикаля страната с един микробус партитури, щото вече не си знае текстовете на песните.

Изключително перверзен тип със силно увредено, извратено съзнание! Филми, в които брутално убийство се представня като шега просто трябва да бъдат забранени! После се чудим защо деца убиват безда се замислят.

..и виновен е той, че прави филмите, или вие, че позвоялваате на децата си да го гледат!? Или, че в България няма проблем деца под нужната възраст да ходят на кино?

Най ме кефи сцената от последният му филм в която Брад Пит преби Брус Лий.

И кога е станало това?! Брус Лий умря през 1973 г., тогава Брад Пит е бил на 10 години!

Всъщност е напълно предсказуем. Използва често клишета от '70-те години. Винаги определена доза насилие, ползва едни и същи актьори... Няма кой знае какви стойностни филми. Всичко е за масовата публика и за пари, естествено.