17-11-2017 20-11-2018

Коментари

_stankow

И защо трябва да изглежда така идиотски, даже отблъскващо ? Какво смешно има в един болен човек със синдром на Хътчинсън-Гилфорд ? Буди повече доверие на зрителите ? Повдига качеството на аудиторията, която ще покани ? Ще надмине Кеворкян и Тома Томов от "Всяка неделя" по дълбочина на анализите ? Всеки чуждестранен висш дипломат ще се чувства поласкан да вземе участие в неговото предаване ? Или посредствеността си избира подходящи ЛОМ - лидери на общественото мнение ? Или иска да покаже нивото на българския зрител ? Е, не е това нивото на българския зрител, но все пак 2 милиона годишна субсидия от ЕС за БНТ - трябва да се заслужи.

Николай няма нищо общо със синдрома на Хътчинсън-Гилфорд.

Дааа, продължават да ни облъчват със шоута, реалити, формати... Платените медии на мафията в България друго не излъчват. Канят се удобни хора, които са си заплатили да разказват в коя екзотична страна са ходили. Няма разследваща журналистика. Веднъж годишно се пуска някое поръчково разследване. Предлагам тотален бойкот на всички уж медии в България.

Дано да си е намерил добри сценаристи. Ако разчита само на външен вид и плоски смешки за външния си вид, няма да му се получи. Хората търсят съдържание, а не клоуни.

Якооооооо!!!!

Ники е страхотно талантлив актьор, много оеганично се слива с ролите су. Желая му успех като водещ!

*органично