Зрителите на БНТ са в добри ръце, особено в събота вечер. На стола на водещия в късното шоу "Събота вечер с БНТ" сяда супер забавния актьор Ники Станоев. Предаването се завръща на екран на 22 януари в 21 ч. със своя втори сезон. 

Шоуто "Събота вечер с БНТ" ще е наситено с ударни дози хумор и забавления, както и вълнуващи интервюта със звездни гости. Във всеки епизод водещият Ники Станоев ще представя атрактивен обзор на интересни теми от страната и света и ще дава своите оригинални отговори на зрителските въпроси, получени в личните му профили в социалните мрежи, в рубриката "Аз само да попитам".

Всяка събота вечер Ники Станоев ще посреща в студиото популярни личности, които разкриват повече за себе си, а водещият ще ги поставя в необичайни ситуации и предизвикателства. Първите звездни гости на Ники Станоев тази събота ще бъдат един от най-обичаните български изпълнители Любо Киров и неотразимата Невяна Владинова - Златно момиче и втори вицепрезидент на Федерацията по художествена гимнастика.

Ники Станоев е актьор и популярен стенд-ъп комик. Завършва актьорско майсторство при проф. Енчо Халачев и през 2003 г. стъпва на сцената на Народния театър "Иван Вазов". Скоро след това започва телевизионната си кариера като актьор в предаването "Шаш", а в последствие става репортер в "Полет над нощта" по БНТ. През 2005 г. е избран за водещ на музикално предаване по ББТ, a след това печели кастинга "Народен артист" към предаването "Шоуто на Слави", с което става първият актьор, влязъл в екипа с публичен кастинг. За кратко участва в рубрика в "Нешоуто на Нед", както и в комедийното шоу "Нашенци", а през 2013 г. става ко-водещ на предаването "Това е цената".

Снимка: Десислава Кулелиева за БНТ

Ники Станоев е познат на зрителите и като актьор в телевизионни филми - игралният филм "Номер 1", късометражната лента "Новата кола на татко", един от най-популярните български ситкоми - "Домашен арест" и в хитовия сериал на БНТ "Порталът". Звездата му изгрява и в международните филми "Бодигард на убиеца", "Хелбой" и "Конан Варварина".

Ники е и известен комик. Преди три години стартира стенд-ъп поредицата му "Ники говори", в която влизат над 50 шоута. Интересът към нея е толкова голям, че част от спектаклите са предварително разпродадени.

Наскоро той кумува на колегата си актьор Ивайло Захариев, който се ожени за втори път.