Коментари - Кувейт и Ливан забраниха филма "Барби", защото не отговарял на традиционните ценности | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Отгледана съм с кукли, които да събудят майчински инстикт - кукли бебета, кукли ходещи. Пак с дълги коси, рокли и обувки, но без бюст и високи токчета. Но покрай дъщеря си се нагледах на Барбита, Монстър хай и още някакви дето не запомних. За мен не е нормална играчка за дете. Купувах ги, но купувайки ги аз само помогнах на извратеняците които са ги измислили. Те са промили много мозъци и продължават, на помощ са хирурзите... Честита нова реалност!

Ех, тези "традиоционни ценности", как завладяха света от русия до Кувейт, от България до съцето на Африка. :)

Направете си собствено Барби лицемери такива!

Да си направят тогава собствена продукция, отговаряща на ценностите, с главни герои Барбие' и Кенан

"Барби бизнесът" е голяма еврейска касичка. Преди години https://youtu.be/twW5slEK8wY този безобиден хит на сладурите от скандинавската "Aqua" имаше много проблеми с ИЗПОЛЗВАНЕТО НА ЗАЩИТЕНА СОБСТВЕНОСТ НА БРЕНДА "Барби". Днес евреите се усетиха и направиха филм с живи артисти, подобно на хита на " Aqua".

Яка пропаганда на фашистите. Феминизъм и аборти. Семейството днес няма никаква стойност. Жената кръшка, мъжът играе на плейстейшън и пуши марихуана. След липсата на религия тоя вакум трябва да се запълни с изроди.

Не ни интересуват семейните ти драми! :)

А мъжът не кръшка ли или неговото не е кръшкане, а си е в реда на нещата и в съзвучие с моралните ти ценности!!??

Най тъпанарския филм сниман някога в света

То на кои ли пък ценности отговаря...

Тая помия да не отговаряше само на традиционните ценности, а тя не отговаря на никакви - ни художествени, ни културни...