Селин се завърна на сцената със сълзи на очи

Канадската певица Селин Дион се просълзи, завръщайки се на сцената на "Сизърс палас" в Лас Вегас.

Обратно в новината

Коментари - Селин се завърна на сцената със сълзи на очи | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много студен глас има тази жена, колкото и да е голям, сякаш не блика от сърцето й. А мъжа й се запознава с нея още когато тя е невръстна девойка, а той вече доста зрял мъж. И оттогава я "развива". На мен тази връзка ми е по-скоро ненормална, отколкото романтична. И освен това, щом е с над 30 години по-възрастен е нормално да си отиде 30 години по-рано. Тъжно, но напълно очаквано и не може да се нарече трагедия, а логична житейска развръзка.

Kаквото и да говорим,...все пак човекът е милиардер! Mного жени стават чувствителни и нежни при този портфеил на мъжа!;)

Уауууу!!!! Оставам в пълно недоумение, защо мразещите себе си, постоянно изказват мнение. Ако поне 1 от вас си беше направил труда, да проучи тази грандиозна жена, нямаше да пишете подобни идиотщини. Селин е един преди всичко уникален човек. Сърцето и е толкова голямо, че вашата ненавист и омраза не могат да се сравнят дори с 0,01% от него. Тя е изключително интелигентна, упорита и трудеща се жена. А, "този" мъж я обича с цялото си сърце, както и тя него. Това тук е пример за истинската и почти недостижима любов между двама човека! И, ако не сте постигнали нищо в живота си, не бъдете лоши с хората, които са го постигнали. Шакпа и свалям, че се завръща и ако 1 ден имам честа тя да стъпи на Европейска земя, ще бъда едни от първите закупили си билети, защото тя е човек, който промени мирогледа ми за всичко!!! Бъдете добри и уважавайте хората около вас и дори тези, който не харесвате, ако искате и другите да ви уважават!

Cигурно, си и, гувернантка, или домашна прислужница, за да лееш толкова суперлативи , а???

Богата ,известна ,семейството и е прекрасно.Държи се много интелигентно и почтено.Такива звезди би трябвало да дават за пример.

Не е и в първа младост. Който я харесва, да си я слуша. За мен винаги е била леко сладникаво-лигава и ненужно сантиментална в изявите си на сцената. Но нека оставим темата настрана, нито я знаем, нито тя нас. Да си гледаме нищетата, простащината инеграмотността. Приятен уйкенд след почистването на мазета, тавани, стаи и гаражи. А колата може да почака - я какво убаво време се задава пак, разбиаш ли. Идете да апнете скара до "Бар Шишарка", ако се тепат и палят нощес там.

Добре пее жената, дума да не става. Но по отношение на семейният живот аз използвам една народна мъдрост: Които си приличат, те се и привличат. В случая, аз не виждам много голяма прилика между нея и Рене. Била му благодарна. Нека не бъркаме като нея, благодарноста с любовта.

А някой да е чувал,защо все там пее и какво дължи мъжа й към казиното,от хазарт.

Селин такава, Селин онакава..., то ако не беше Рене да си даде последните стотинки, за да я направи това, което е сега тя щеше да си пее кънтри музиката в някое смотано място из Куебек. Да, от малка пее, има талант, но всеки знае, че това не е достатъчно и за развитието му трябват не пари, а много, много пари. Е Рене ги е дал и как няма да му е благодарна!? Пее, но чак пък толкова да я възнасят някои. Нито една нейна песен не харесвам, на места крещи като стисната за гърлото и пр., но важното е да се изработиш име. Е, нека е жива и здрава, а на Рене му даде Господ повечко дни, защото живота на всеки е мил.

99% от успелите в този бранш са имали някого зад гърба си. Е, и, с какво е тя по-облагодетелствана от другите?

А аз прочетох "Селянин се завръща"

И най-заклетите и фенове (?!?) не могат да различат песните и една от друга...Всичко еднакво. Боза. И това ако е музика. Лиготия.

Тома Спространов, това да не би да сте Вие?

Превзема се.....

Тази жена е голяма певица и жена ,която заслужава уважението на милиони почитатели.

Ш, ш, певица, Рени. Ш, ш, голям глас. Панимайш?

Възхищавам се от тази жена и прекрасното и семейство толкова любов и уважение събрана на едно място.

Някак не мога да се възхитя на господин, взел си за съпруга невръстно дете с 25 години по-малко от него. Надявам се децата им да са добре и да станат отговорни хора.

E тя ако иска той не може да ѝ откаже!

Любовта е чувство, насочено към душата на един човек, а не към това как изглежда, на колко години е и прочее. Жалко е, че никога не сте преживели истинската любов, когато не ви е грижа дали другият е дебел, слаб, недъгав, грозен, а единственото, което ви привлича е душата, защото този човке ви кара да се чувствате единствена, незабравима, важна... жалко е наистина. Аз лично й се възхищавам, защото малко двойки са така отдадени един на друг и изпитват истинска любов, а не само остатъци от някакви чувства или просто уважение.

По принцип си прав/а. Но все пак има изключение и мисля, че това едно от наистина малкото такива. А иначе си е така- дърт пергишин да си вземе за жена младо момиче на годините на дъщеря му си е противна работа

Селин е прекрасна! Вълшебен глас, брилянтен творец, човек - и винаги е била такава.