17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Майка ти би се изсмяла и на теб, ако беше участвала във филма " Роди се звезда".

Трудно да се дава мнение от името на умрял човек.

:)

Че и "Кабаре". Вече отдавна няма звезди. Остана само прах и пепел и мръсни гащи. Кой идиот може да сравнява двете с гаргата, свраката или мъдонъта? Това в световен мащаб. Да не говорим за тукашните напористи опростачени момиченца ни кол, ни въже, трътлести и агресивни само и само да се докопат до клип и чичко паричко, че и каките им-нимфоманки. Само един-единствен спектакъл се пръкна и беше фурор - "Чикаго"!!! Жал ми е - поне четяха и ходеха на театър, за да забравят за два часа...Сега и това го няма, ден за ден и от хладилника в тоалетната.

Версията с Джуди Гарланд също не е нищо особено. Оригиналът от 1937 г. с великата Джанет Гейнър си остава ненадминат.

Как ги измислихте тези 12 спечелени Оскара за римейка с Гарланд? Има 6 номинации и нито един спечелен. А играта на Лейди Гага е изненадващо, но изумително добра. За пеенето няма нужда да говорим - просто перфектно. Изключителен артист и ултра-популярен изпълнител. Истинска суперзвезда. Ако някой се съмнява в гения на Гага, може да си пусне нещо на Галена и да си ляга...

Добре казано!

Да, ние няма. Публичното мнение на такива като Стрейзънд има много интерес да бъде положително поради политическата и дипломатическа некореткност да е друго, по-малко хвалебствено. Малко мислен експеримент: представете си скандала ако Стейзънд се изкаже отрицателно, на фона на цялата друга преливаща хвалба? Ще излезе, че хейтва и т.н. Защо ли Стрейзънд, ако я следите, избягва и потушава скандали? Но всеки е свободен някой друг да мисли вместо него, да се съгласява и да не задава въпроси.

Ти какво каза? Дори сам/а не разбра...

В днешно време, колкото си по-бездарен във всичко и по -грозен, без всякакво излъчване си по- голяма звезда. Много незапомнящи се “песни” има лейдито.

Това какво е - реклама, че си красив или причина за недооценяването ти?

Лайза Минели = Лили Иванова

Гага хич я няма, хайванчето.Набедиха я за звезда, щото все някой трабва да е.Индустрията го изисква. Иначе е нищо и половина.От много повтаряне, че има талант, масата хора взе че повярва.

Как да нямам талант???

слушал на Лейди Гага? Пусни си в тубата например дуетите и с Тони Бенет. (не на галена и тони Стораро) Аман от инфантилни...

Ами докато се водим по мнението на звездите, така ще е... Някой харесал нещо, за това и всички останали трябва да го харесват ?! Играта на Лейди Гага е посредствена и изобщо не може да се сравнява. И каква е разликата между звезда и суперзвезда ?

Събева, с уважение към Вас и Вашата професия, защо го изписвате в този форум, когато коментирате новини, несвързани с професията Ви? Ако беше статия за ухапване от кърлежи разбирам да се напишете д-р Събева, ама да ме коментираш за пеене или игра? Попитай Брадлито дали ставам! :)

Ами малкото и име е доктор! Мама и тати така са я кръстили! Едва ли е станала д-р на някакви науки …, прост лекар с голямо самочувствие!

Събева, пиши по-смислено, от това твое изречение няма смисъл- не е довършено: "Играта на Лейди Гага е посредствена и изобщо не може да се сравнява." - да се сравнява с какво? На мен лично филма ми хареса , а песните в него много.

Лайзо, това да казваш какво щяла да каже покойната ти майка e голям кич. Търсиш и ти внимание, когато вече всички са те забравили и показваш в каква бабичка си се превърнала!

Кой точно е Лайза Минети, че да ми е фактор? Колко пък роли или песни е направила? Простете ама една чалга като Доли Партън е в милиони пъти по популярна в Америка. Не че гагата ми е нещо звезда ама ....

ми аз гагата, не съм я гледау у филмот "звезда". Докъта Вас съм Ви гледал много,

много пъти в "Кабаре". Поклон за Вас и к....за гага.

Като чуя за Лайза Минели се сещам за "Оркестър без име". Що така?

Ами защото не взимаш гинко билоба редовно !