Въпреки че Лейди Гага беше номинирана за "Оскар" за ролята си във филма "Роди се звезда", не всички останаха толкова въодушевени. Лайза Минели споделя мнението, че майка ѝ, Джуди Гарланд не би харесала участието на нестандартната певица.

Вижте снимки на Лайза >>

Доста от нас се влюбиха в представянето на суперзвездата Лейди Гага в продукцията и все пак това далеч не важи за всички, които са я гледали.

Изпълнителката на "Shallow" участва в четвъртия римейк на лентата, тъй като тя има версии от 1937 г., 1954 г., 1976 г., като най-новата е от 2018 г.

Гарланд е играла главната роля в тази от 1954 г. За Entertainment Tonight дъщеря ѝ разкри:

"Майка ми щеше да се засмее на това предствяне", каза 73-годишната Минели.

Но обвинението ѝ е просто шега, защото после сподели:

"А след това тя щеше да се зарадва на изпълнението", допълни тя.

Във филма героинята на Джуди Гарланд преследва актьорска кариера, докато тази на поп певицата - Лейди Гага, гони пробив в музикалната индустрия.

"Роди се звезда" от 1954 г. има цели 12 награди "Оскар", включително в категорията "Най-добра актриса", благодарение на представянето на Гарланд.

Версията от 2018 г. също беше номинирана за 8 награди, като спечели "Най-добра песен" със сингъла 'Shallow'.

И докато едва ли някога ще разберем какво наистина би мислила Джуди Гарланд за филма от 2018 година, то Барбра Стрейзънд, участвала във версията от 1976 г. не крие, че се е влюбила в пресъздаденото от Гага.

А щом легендарната актриса признава добрата работа на певицата, то ние ли няма?