Легендата Мийт Лоуф издъхна на 74 години

Музикантът почина в леглото си, заобиколен от близките

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хитът му I'd do anything for love ще остане вечен! Определено оставя нещо след себе си, с което целия свят да го помни. Лека му пръст и мир на праха му!

Ужасен човек беше, дебел и груб. Извиваше с тънко гласче, което не съответстваше на масивното му тегло. Продуцентите наляха пари в него и му осигуриха най-добрите музиканти, бек-вокали, тон режисьри и композитори, но той така и не изкласи.

Целият свят ще го запомни с килограмите му. Демис Русос също беше дебел, но беше лиричен изпълнител, а този си беше неподправен американски грубиянин. Бог да го прости.

Мда и около 70-80 милиона идиоти от цял свят викаш се фанаха и си купиха албума Bat out of Hell и всяка година, дори и сега, по още 200 000 гоишно... Откъде ви намират все тия разбирачи от всичко.

Това е Ганьо - незчерпаем източник на всякакъв хейт.

Една по една, легендите си отиват, а след тях само легени! Лека му пръст!

Ама и тоя ли е бил легенда.Набедени герои и и легенди самозвани модели за подражание.

Мълчанието не издава ум, но не издава и глупост. Изказвай се по-малко, проличава ти интелекта !

Голям за всички времена. Държи рекорд за песен престочла нах-дълго в чарта /20години/. RIP Моя любима песен: Rock And Roll Dreams Come Through

Гледай си Фики и си трай.

чалгарска бе

Велик! Почивай в мир!

като светът остава с един можещ човек по-малко. Става още по-неуютно място. Тъжната истина, че човешките форми са много, а хората- малко, проблясва в такива моменти. Добре, че има Природата и децата и, та да има надежда, че доброто не е напуснало безвъзвратно света. R.I.P., творецо.

...се появи и вЪВ филмиТЕ...

А едно време на "чарта" му викахме класация.

Фики, Фъки, Факи.

Да Ви съобщя причината - напълно ваксиниран. Списъкът расте с всеки изминал ден.

Като Филип Киркоров ама попейваше, а спусофилче гнусно?

Кога ще пукне някоя чалгаджийка или учиндолеца за да обявим тридневен траур и да потънем в мъка световна .

бе то и аз съм сред тези купили си навремето Bat out of Hell и не само ... но определено според мен е силно надценен. На тема личен вкус, всеки е прав за себе си и спора е напълно излишен. Почивай в мир!

Не обичах да слушам Месото , защото съм веганче .

по въпроса народа е казал "Изсра се на метеното!"

Да ни съобщиш, че е на 74 години , но на антиваксърите ви е простено . Прост си по рождение .

Бацнат ли е ?

Грандиозен! Ще липсва на света. Да почива в мир!:(

Че нещо се харесва от голяма група хора не значи че си заслужава и че е добро. Значи само че хората имат нужда да си запълват времето и това е било по-малката досада, която е изкочила и се е загнездила принудително в полезрението и е трудно да са изгони. Истината е че трагедията няма край, и винаги се портретира като добра приказка, заобиколен от любящи внуци, и т.н глупости, като много добре знаем че не се случва така, хората се разпадат и умират с много болка, вмирисани отчаяни и изоставени в старчески домове. С други думи те са екзекутирани на електрически стол бавно и мъчително за престъпление което не са извършили, затова че са били заченати.

Последните 10-12 месеца все "внезапно" окапаха като круши сумати спортисти и популярни лица от тв и шоубизнеса. Всички помним и Коритаров, нали? Хора, които или спазват строг режим или са под регулярен медицински контрол. Това са публичните случаи, които се огласяват. Бог знае колко са незнайните. И някак странно съвпада с началото на масовата боцкация с новата манна небесна в спринцовки.

В България "внезапно" окапаха едни други над 30 хиляди, но на такива умници като теб това не прави впечатление...

рожденото му име е марвин, а не майкъл. па прочетете малко преди да пишете!

Не му е тук мястото, но погледни статистиката за общата смъртност. Там е истината, родени и умрели не могат да се манипулират. Страните с масова ваксинация си поддържат нивата от предишните години. Тези с малко ваксинирани имат много надвишена смъртност. Изводите всеки сам може да си направи.

Най-вероятно се е "ваксинирал", но никога няма да ни го кажат, защото това винаги се опитват, да го скрият, даже доц. Мангъров се опитват, да му затворят устата точно за това!

ГОЛЯМ! Нека почива в мир...

Най-вероятно ти си ваксиниран и само пишеш тука, та белким баба ти остави панелката в Люлин най-накрая.

Е, точно тука ти е грешката. Изводите не могат да си ги направят сами много хора...

Като цяло си прав, но ... статистиката не е това което беше.

Не знам, но ти си тотална щета.

Вече е обявено че е Ковид. Бил е болен. Той е протестирал активно против задължителни ваксинации в Австралия. За съжаление е видял от първа ръка че с този вирус шега не бива.

Активен е бил на протести против задължителна ваксинация

Откъде я взе тази информация? Къде е потвърдена? Единственото което се знае е че е участвал в протести против ваксинация

Велик! RIP!

Легенда е да,каквато ти никога няма да бъдеш,мишок,няма и кой да те помни.

Ти си идиот! Марвин си сменя името на Майкъл през 80-те! Майкъл си е!

Потърси му изявленията против ваксините. Бил е крайно настроен против тях.

Следващият път да се ваксинира!

Вижда се,че идиота си ти ! Става дума за РОЖДЕННОТО МУ ИМЕ,демек когато се е родил. После нека да си го сменя на каквото си иска

Знаеш ли какво е точно значението на думата "неуместен"?