Лейди Гага и Брадли Купър изправиха на крака публиката на Оскарите

Критиците не се изказаха възторжено за музикалните качества на дуета

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е режисьорският дебют на Брадли Купър и сам я е избрал за ролята, след като е бил запленен от нейно изпълнение. На въпросът на интервюиращата - дали е имало химия помежду им, Гага отговаря от името на двамата, че е имало мигновена химия, още от мига, в който е отворила вратата и го е видяла за пръв път. Гледайте филма колко е върнуващ и прекрасен....и кажете, кой няма да се влюби до уши на тяхно място.

ще се радвам тия двамата да ги видя двойка в живота ..честно

Няма що , а детето му с Ирина ?Освен това Шейх е с класи над Гага , която е откровено грозновата .

класа една простовата жена няма как да бъде..Шейх е просто хубава рускиня манекенка, Гага е енигматична и много готин човек..просто казвам че са много готини заедно.Гага и Брадли

Отвътре ми иде да кажа - създадени са един за друг. Толкова са одухотворени заедно :) Тя е направо влюбена в него, до степен да разцъфне красотата й. И той не е безразличен, то се вижда.

Страшно си отиват Брадли и Гага -Стефани..като един задруг са...А Гага в сравненше с Шейх е страшно чарова и умна..рускинята не може да и стъпи на малкия пръст..и е с ужасен акцент

Така е, но няма дългите крака и тялото нао Ирина. В лице също Ирина е по-секси. Мъжете хлътват по обвивката. Винаги ще предпочетат красивата пред умната жена. Мъжете обичат с очите, а жените с ушите. Иначе той е интелигентен и умен мъж и да има дете от рускиня, само доказва факта, че мъжете, колкото и да са умни мислят с другата глава.

Въпрос на вкус. Може Ирина да се харесва на мнозинството. За мен е някаква пръчка. И Гага не харесвам по принцип на картинка, но като я гледам в ей такива моменти, ме очарова. Ирина пък наживо не внася никаква изненада, никакво вълнение.

Съгласна съм, аз дори Ирина никога не съм я харесвала. Има много по-красиви манекенки. Едва ли е интелигентна, а и като знам рускините какво чудо са. Всеки мъж избрал да се бракува с рускиня е изгорял. Но просто смятам, че мъжете се захласват повече по такива като Ирина, отколкото като Лейди Гага.

Брадли си пее много добре дори. Който е гледал филма знае. Репетирал е, свирил е, писал е и песни за филма. Сам изпълнява всичко, включително свири на китара. Живото изпълнение винаги крие риск, но в това е и красотата му.

иаз се изненадах приятно от него

Оскарите станаха политически награди и нямат вече нищо общо с доброто кино. Бог да ги прости!

Не и върви на Ирина Шейх с мъжете , язък за красотата..

И ти ли мислиш, че работата им е спукана? Откакто се намеси Гага? :)

Добра песен.

Дали са били интимни по време на снимките?

Що, има ли значение?

Не. Страстта им не е консумирана, затова има такъв заряд. Цял живот ще се обичат! :)