17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Са е много модерно в Щати те да си насилвана. Само дето не си казват че е било доброволно!!!

Две много силни, известни, и богати жени в лидерска роля, за да намалеят и най- добре да изчезнат такива престъпления. Радвам се, че известни жени поеха риска и инициативата, за да се говори за такива ужасяващо масови явления. Те имат публика, за да бъдат чути. Така и всички добиват глас и смелост. Не съм им голям фен като знаменитости, но като силни личност едно огромно уважение!

Толкова е гадно, даже гнусно разни хора да коментират дали един човек е бил изнасилен или не и да защитават насилника по такъв гнусен начин, подигравайки се на жертвата!

точно за това и колелото на Историята се върти. И вероятно никога няма да спре да се върти. Насилникът ще стане жертва, за съжаление и жертвата става в много случаи насилник през след-травматичния период. До момента в който не извикаш съзнанието си и не спреш да бъдеш насилник , не спреш да бъдеш жертва. Съзнанието е най-големият щит.

Ами значи да чакаме да ме излупка лейди гага :D

Много ми е противна, та не ми пука.

И сега шо ке прайме? Ами да врътнем един флаш моб, а!?

коГОто е познавала...

Връща се късно вечерта жената раздърпана, а мъжът я чака на вратата: - Къде ходиш по нощите? - Оф, остави, като ме хванаха едни гамени и три дни ме изнасилваха... - Какви три дни, ти излезе сутринта?! - А, аз само минавам за малко да си взема някои неща...

Не ме трийте бе, боклуци дирски ?

А този който те изнасилил кво е развил а? страхова невроза за цял живот ли?

Тъпак! Рускините не ги изнасилват. Те винаги си дават.

Резултатът от тази истерия в Холивуд е, че всички вече подписват споразумения за поверителност преди да си легнат с някой. Адвокатите потриват ръчички, зашото печелят добре от това. А неизвестните бедни и неоправдани си остават такива дори и след като са ... със споразумение за съгласие. Само богати и известни като Гага могат да си позволят да говорят каквото си искат, защото имат отряд от агенти и адвокати.

Си се изнасилват по презумпция, иначе няма просперитет в шоу бизнеса.

В края на 90-те, аз сам се изнасилвах пред снимките на Клаудия Шифър и Деми Мур. Мога ли да ги съдя ?

Абе, Владо как не съм се сетил ? Знаеш ли колко жени мога да осъдя !

Лили Иванова и Йорданка Христова. Само като си спомня дългите коси на Данчето и изпадам постсексуален стрес. Какви времена бяха, Дядовото, минижупи до пликчетата, коси до дупетата......потни лелки с поглед на амазонки.

Наркоманите често попадат в ситуации, които завършват със сексуално насилие.. Готови са на всичко, само и само да получат още една доза.. После го наричат "изнасилване".

После ще се разбере, че тя е изнасилила младо танцьорче от групата и т.н. То май май в Холивуд не останаха не насилени. За Холивуд като чета най-често е секс срещу услуга или роличка във филм. За мен да изнасилиш някой трябва да си много зле в главата. Па попитай, все някъде ще ти се отвори парашута.

Дае-а злобната нация сме дае-а!

И как се изнасилва извратеняк? По- извратена от тая е само дебелогъзата минаж

Всичките сте " "изнасилени" , и всичките се сещате за това след няколко десетилетия , за да си направите малко ПР !!! Според ВАС и НАС - Американците от Запада и Източна Европа важи поговорката : " Не е важно какво говорят хората за теб - ВАЖНОТО е да говорят " , пък ако ще и л...а да е !!! Нашите КИВЛИ се учат от Вас и затова са хора без грам морал и единственното което ги интересува са едни пари , без значение на каква цена !!!!

Вече е демоде явно да си обратен, сега е хит с "признания" за изнасилване пред голяма аудитория.

Тая опра е тотал щета.

тая нещо от лсд бърка реалност и фантазии. била изнасилена на 19, със шише от олио

Те всичките .урви се оказаха изнасилени. Не се прави лесно кариера в САЩ.

И другата била изнасилена е те всичките изнасилени сигурно

Кой би я изнасилил тая татураната тя иска да я изнасилят цялата е татуирана

Нова мода в педофилсикя Холивуд - да кажеш, че си изнасилван/а, нещо като медал за храброст

MeToo ще стане като лъжливото овчарче

И защо не е отишла в полицията? И защо обвинените са все богати мъже?

Това краварите са ба ти и извтатеняците! Ово е димакраси по хамерикански!

Кравар си ти бе трол и глупак, хаха

На български се казва "ме изнасилиха многократно". Минало свършено време. Минало несвършено време би се използвало, ако действието е незавършило в контекста на конкретен минал момент, за който иначе се говори.

Преводите на "дир" просто не звучат на български. Едно е да заместиш английските думи с български, друго е да го накараш да звучи добре на другия език.

Да пие аналгин. Сичко ше и мине.

Остана ли женско селебрити в САЩ дето да не е била изнасилвана?

Е как станало селебрити, с талант ли?

Защо си мисля,че тя е изнасилвала!?

Фалшива новина , шломката се прави на интересна :))) Кой ще тръгне да насилва тоя урунгел ?!!!

Горкият "по-възрастен мъж, който е познавала още от детските си години". Искрено му съчувствам!

Айдеее и тая се оплака, че е била изнасилвана!! Да не забравяме,че е "бивша " наркоманка ,въпреки ,че е добра певица и автор на песни !!!! Моме ,стига с тези холивудски изпълнения ,че вече станахте досадни !!!

За съжаление посланието в това интервю остава неразбрано. Дори акцента не е точно върху изнасилването........но статията е доста изкривено написана......далеч по-добрия вариант е да се изгледа интервюто, отколкото да се тълкува статията.

Баба ви Къна на 78-" Я се молам некой да ме изнасили, а она се жалва ,тюююх бре!"

За да носи шоу-бизнесът много пари, хората са готови на всичко, буквално. Имаше статия наскоро за ТАТУ, което беше чист маркетингов проект, на който се вързаха милиони хора, включително и аз. Друг пример е Азис, както и куп други индивиди, които са правили и правят подобни неща. Прави ми впечатление, че в последните 2-3 години изведнъж стана "модерно" да се говори за изнасилвания, опипвания и тем подобни. Защо сега се сетихте, драги звезди, а не преди 5-6 години, примерно? Изпаднахте в творческа криза ли? Или може би просто си ламтите за още по-висок рейтинг и интерес, което ще ви донесе още повече пари съответно. Като за капак, не знам кой човек би се отворил психически до такава степен, че да сподели нещо толкова лично и сериозно, в национален ефир... Нищо, важното е да има последователи, лайкове и рейтинга да се поддържа!

Незнам какво се случва, но след като всички американски артиски бяха изнасилвани , сега и певици и певци масово са изнасилвани като малки!!!! Май америка е едно страшно място???? Добре,че сме си в България!!!!

Дедо ти. Много си прост. Не хващаш скритото послание. Ебавката. Тя винаги се изкарва като чудовище в клиповете нищо че е по гащи. Но някои сте били двоикаджии по литература и не схващате идеята.

При тая ерофантазиите са взели връх ...изнасилена няколко пъти , че какво е вземал тоя , да легнеш с тая трябва да си на четри мастики !?

Точно за това ще излиза по каквото си иска. За да докаже че насилието не я е съсипало.. И тя не е толкова сексуална винаги провокацията е друга в клиповете. Има закачка и бъзик. Не са и сексуални видеата.

Евала. Изисква се много сила за такова признание браво. Човешко. Други се дрогират тайно.

като и гледам сценичното поведение вероятно тя е изнасилила човека........

Посттравматично стресово разстройство след перманентна употреба на упойващи вещества!!!

Ако наистина е изживяла това (в което искрено се съмнявам!), то и досега щеше да има задръжки, когато прави секс! Пък то никак, ама никак не ѝ личи!!!

ти си я гледал когато прави секс?

Хич, ама хич не вярвам на тези измишльотини!!! Като си била 19-годишна, бе, булка, защо не си подала оплакване в полицията, а? Сигурно ти е било кеф, затова си си мълчала, нали? А сега, като си някаква известна, дай с цел вдигане на рейтинга, да се изкараш жертва!!! Много модерно... Изнасилвали я били... Сама си го търсила и си го искала, затова си мълчала тогава!!! Сега ще ми мяташ плюнки!!!

Затова ли само по тампон не си излизала на сцената. Айде стига мелодрами, изнасилена жена не се чекне така пред цял свят.

Kenn1111

Явно за да станеш известен в САЩ или трябва да те изнасилват многократно или Уайнстейн да е правил секс с теб или да си с изкривени сексуални наклонности и да имаш проблеми от кой пол си.

Абе тия там са за Оскар. Големи театри, голямо представление...

А може ти да си за глупендер голяма тъпота

То вярно, че е модерно все да си "жертва", ама тия вече прекаляват ... То една неизнасилена не остана. Та тия тъпи лейки не мислят ли, че по този начин направо си се гаврят с жени, които наистина са били потърпевши