Коментари - Лиъм Галахър предпочита инвалидна количка вместо операция | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

много си страхлив бате, операцията е задължителна за психичното здраве.. няма дълго да изтърпиш.. утешителното е, че при вас има добри доктори, докато тук може да попаднеш на такъв, дето е учил онлайн, по време на карантина всичките 6 години, барабар с практиката :( Дерзай и сменяй ставите, ще си отново мъж и човек!!

Повярвай ми, здравеопазването им е по-лошо жт българското. В пъти по-лошо. Може да са по-добре обурудвани, но са зле откъм знания и качествено лечение. Аптекарите им са по-квалифицирани.

Човекът вземал билкови таблетки, за да си почива...ахахахахахаха

Явно си запознат с всички билкови таблетки и въздействието на билките- а също кое точно помага на Лиъм... Има такива билки- действат и като обезболяващо, и като успокоително. А за нормален сън това са най- важните неща.Човекът не желае да ползва от онези таблетки с опиоиди - те водят до пристрастяване и изискват все по- голяма доза. От тях си отидоха много известни хора.

Опиатите също са билка хербалисте. Бял мак. Правен на сироп от хилядолетия а в последствие Парацелз измисля тинктурата като по устойчива.

Някои хора са егоманиаци на друго ниво. Значи не иска стигма , ама е ОК годеницата му да го бута наляво-надясно. Абе , пич ти бутал ли си човек в инвалидна количка и знаеш ли кво си причинява ежедневно на гърба и ставите, бутащия, горката ти приятелка , бахти егоиста си..Поне мобилен скутер си земи, че да не инвалидизираш и мацката

Наскоро четох, че враждата между Blur и Oasis е била не толкова заради музиката им, колкото заради социалното им положение - едните са образовани, другите са от работническата класа. Четейки разсъжденията на Лиъм, очевидно Oasis са тъпите. Въпреки всичко харесвам групата :)

Какво очакваш от хора, които решават да си кръстят групата на аквапарк в пословичен работнически град?!

Операцията е елементарна. На седмия ден те вдигат на крак. После месец рехабилитация. И същата процедура на другия крак. При Хашимото няма как, засяга синтеза и усвояването на витамин "Д". Ако ти си страхлив лигльо, който го е страх от ножа, поне не говори глупости, които могат да уплашат стотици милиони хора с твоя проблем. Той е масов. Баща ми си смени двете стави в рамките на три месеца - не може(по-скоро не бива) да вдига повече от 15 кг. и да се навежда в кръста над 90 градуса. Но иначе си живее напълно нормално на 69 г. Всеки с подобен проблем ще се изненада колко лесна е операцията.

Какви 7 дни? На жена ми и смениха едната става миналия юли. Операцията свърши на обяд, в 4 следобед същия ден бяхме вкъщи. Ходене с проходилка - и бастун за стълбите - всеки ден, физиотерапия. След месец и половина все едно че не беше минавала операция

Аспирин, операцията в България ли? Няма да пиша за моя случай тогава, по-добре само за успешни, като Вашия, да четем! Здраве да е и мир!

може ли да посочите къде направихте тази операция така успешно?