Лияна се снима в нов клип с къса коса

Фолк дивата Лияна за пореден път провокира феновете с новото си парче „Ох-ох“, което се очертава като тотален хит, защото във видеото е по-скандална от всякога.

Обратно в новината

Коментари - Лияна се снима в нов клип с къса коса | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

СТрашно красива е тази жена. Звучи ми доста обещаващо и ще чакам с нетърпение.

Много рядко може да се види такова професионално хващане на микрофона

А другата прическа, там долу как е? Играл ли е бръснача?

и тази чалгарка явно си внушава, че изпражненията и миришат на Версаче.....и че някой нормален човек въобще се интерисува от нещастното и битие....

изглеждам разкошно благодаря

Много красива жена,а на злобаритедишайте и прахта вие кой знае как изглеждате....

За клипа Ох Ох Коментар Въх Въх.

Как е могла да си забрави диадемката през челото???

Супер сладка е, и с дълга коса, и с къса коса, и без коса. Моля, продължавайте да ни информирате за промените в облика на тази изключителна жена. Имаме нужда от това. Благодаря.

повръща ми се от тая потна ханъма

хаха значи песента на лаина се казва "ох-ох" а ндатупят и братовчед коцкара "а-у"...аиде бе булгарииио кога ще изметеш сганта на някудеее?

Когато и да отворя дира все нещо за тая ми изскача....Лиана та Лиана...това име вече ми се наби в главата въпреки, че нито една песен не съм и слушала!

Простотията явно се предава по наследство. Що за болни олигофренични мозъци биха дали на песните си заглавия като "А-у" или "Ох-ох"? И що за аудитория би ги слушала? Чалгата е болест на мозъчните клетки, а те не се възстановяват с щракане на пръсти или с още няколко кубика силикон.

Много е красива.Когато и с къса коса и е хубаво,това доказва,че наистина е хубава.Така,че,каквото и да си направи пак ще си е хубава,и пак ще предизвиква злите езици.

"Злите езици" по-скоро коментират пълната липса на интелект у тази жена. Всеки има право на вкус. Ако ви харесват безмозъчни кукли, проблемът си е ваш. Скоро ще разберете, че обвивката е важна, но не и най-важното у една жена. Няма нищо по-жалко от това красиво момиче да те гледа с тъп поглед, а като си отвори устата, да не чуете нищо умно и свързано. Ама за вас става.

предизвиква злите езици не защото не е хубава или е хубава, а защото все пак някои хора в българия се интересуват от култура и качествена музика и статиите за фолк певици идват малко вповечко тук и навсякъде по медиите.

... крайно време е да се изруси за да отговаря цветът на косата на това под нея.

тая каквото и да си направи е грозна.

Разкошна жена!

АКО ЩЕ ДА СИ ОЩАВИ КАТЕРИЦАТА. К'ВО НИ ЗАНИМАВАТЕ С ТИЯ ПИОНЕРКИ-ШАНТОНЕРКИ?

Каква новина е това пък? Някакви дива, в смисъл на подивяла жена си била сменила прическата. Не е новина. Какво само ни я навирате тази полудяла дето скача от един, на друг ,та на трети, та на пети.

Изключителна жена. Мога да кажа само, че и се възхищавам как изглежда.

Лиана дълго 6те и дъв4ат д.пето.Хубава си,но с 1-та си гре6ка даде повод да те обсипват с обиди.Но има и хора,които виждаме и по-дале4 от носа си,така,4е споко Лиан4е.Не вси4ки са ни удаарили комплексите,и нас ни има и можем да поддържаме готините мацки и да не ни е яд.Умната,мацо,готина си!

таъ ако ще и гола да се саблече е се таъ да вземе по добре да допални футболниъ отбор че нe сме чули скоро за нов лубовник ха ха ха

МНОГО КРАСИВА ДЕВОЙКА.С КЪСА С ДЪЛГА ВСЕ Е ХУБАВА1

......в първият момент ми заприлича на Анджелина Джоли....... като е с къса коса ........ ха-ха

Сякаш чета Нощен труд от времето на Патриция Кирилова - тя така слагаше на всички фолкаджийки с по 1-2 песни допълнението дива. Ква фолкдива може да бъде една певачка с никаква кариера. Диви за нашата страна са Лили и Райна Кабаиванска!!!

СМИЛЕТЕ СЕ НАД СЕТИВАТА НИ ИСКАМЕ ПОЧИВКА' ЗАЩО СЕ РЕКЛАМИРАТ И ВСЕКИ ДЕН СА НА ИНТЕРВЮТА ХОРА КОИТО НЕ СА ЗА ПРИМЕР

Тука на страница лайф новините са само за чалгаджии! Абе има и други хора, напишете нещо и за тях.

Преди не я харесвах особено Лияна, ама с последната й песен Пак лъжа, вече започна да ме кефи. Сега ще видя и новата, но поне снимката е обещаваща и ме кефи на макс.

мноооого е красиииива тази ляна.но с далгата коса си е по! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

"... и дори се включи в хореографията на балета..." Печатна грешка! Да се чете: "... и дори се включи в ПОРНОграфията на балета..."

Ох, ох, чакам много изненади от Лияна и любоффф.

С какви глупости ни занимават - Лияна се подстригала, Галена с нова прическа.......И КАКВО ОТ ТОВА! За тези ненужни никому писаници някой взема пари. Ами остана да ни осведомят по колко пъти ходят до тоалетна и т.н.

много интелектуален текст, може да впечатли само някоя простакела

Супер сладка е тука.

пак ли за тая Махмудовица,аман

някой знае ли на колко години е Лияна? На бас че никъде в google няма да намерите такава информация!

Еее чак пък никаква... Пише че е родена на 12.09 и пише, че е била в 11-ти клас 1996-1997. Ако посмятаме малко излиза, че Лияна е на 31+/- 1 години :)

Изкам поне веднъж да отворя страницата и да няма нищо за Лияна

ДА И АЗ! Писна ми от тая суха пръчка... ква лияна е тая...колко ви киха че да пишете тия постни пиар статийки всеки ден бе дир-ове?

На кого му дреме с каква коса е Лиана?

Аман от такива важни новини. Само като им чуеш заглавията на песните и да ти се доповръща. Представям си какво им е съдържанието. В същност - не иска и да си представям!

Прилича ми на някой така.Харесва ми,нека се попромени малко.И с дългата е хубава,но така е различна.

И са компот ли да и отворя...като е с къса коса? То и акъла и къс и паметта къса.

ТЯ Е ТОЛКОВА ГРОЗНИЧКА И ТЪПА,ЧЕ ВЕЧЕ СЕ ЧУДИ С КАКВО ДА НАПРАВИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ.

Незнам кой е стилистът на тази певачка, но определено я тъкмят доста грозничко!

Напротив, доста добре я правят, просто не могат да направят чудеса! Много силно лиценеприятна женица е това.

Пише се "НЕлицеприятна"...

ТАКА,КАТО ЧЕ ЛИ МАЙ Е ПО-ХУБАВА.ИЗНЕНАДАН СЪМ.МИСЛЕХ,ЧЕ НИКОГА НЯМА ДА Я ВИДЯ ПОДСТРИГАНА

Ами тя не е подстригана - с перука е!