Лидерката на #MeToo обвини Роб Коен, че я дрогирал и изнасилил при снимките на "Трите хикса"

Азия Ардженто твърди, че режисьорът извършил сексуалното посегателство през 2002 г.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ИЗНАСИЛ. пияни ли сте бре

Тая лидерка колко пъти са я насилвали бе,май има друга дума за такава жена-ку.......а

За пари такива са готови на всичко.

Случила на изнасилвания , някой нямат едно за цяла година ...заради тая мърла Антъни се самоуби.

Лъжлива ковра е тая.

Преди 20 години....., тази ковра го е закъсала за пари, явно никой не иска вече да я ч...... и да я наеме за роля

проститутките нямат срам

Тази е по-зле от проститутките от Корекома....Бахти и боклука скапан.

Секса си е секс! Той движи света! А такива обвинения са смешни и трагични!

Arcadium

С две думи : На курвата са и свършилипарите и сега се чуди как да изкара.

ама ходиш на проститутки нали

Не съм го закъсал толкова. Шибам си готини мацки, а не циганки

Сетих се за следния виц: На един човек жена му изчезнала безследно. На шестия ден се прибира и казва: - Мъжо, ако знаеш какво ми се случи? Като ме отвлякоха едни яки младежи... беше ужасно... скс, скс, с*кс... цели 10 дена! Мъжът: - Ама какви 10 дни!? Теб та няма от шест дни! Жената: - Еми, така де! Аз само дойдох да ти се обадя...

Аз бях изнасилена преди 64 години ,ще си търся правата.

Га яде кУфтетата и ш’пека не рива, сега ривеш ....

Когато отчетът спад на личната популярност,започват да се правят на жертви! Боти,изнасилвани,унижавани на расова основа и т.н. . И всичко това успоредно с правенето на филми,и все преди много време,и все срещу гръмки имена,и все при започнало финансово изтощаване и мрачни хоризонти! Схемата ,по която става това и мотивите са сякаш по един модел. И резонно възникват въпросите-така ли е било в действителност,защо чак сега ,кому е изгодно(на истината или някому). Нещата отиват ,към"Биг Брадър",на всякъде и във всичко! Смяна на начина на общуване,всичко пред свидетели. И тия субекти,диктуват моралните норми,налагат техния морал в поведението,стават емблеми,автори на инициативи(приемани безусловно,защото излизат от тях),лидери на "обществени движения" с неясни цели и т.н. и т.н. . Истината е,че са се ръководили от принципите-"на всяка цена"и"давам за да дадеш"!?!? Лицемери,не жертви! Отблъскващи и незаслужаващи съчувствие!!! Високите цели изискват висок морал! Е,високи ли са целите им и до къде стига моралът им!?

Тая откакто е разбрала поси за какво служи и не са спрели да я "насилват". Или пък вече няма кой и се сеща за доброто старо време.

Двадесет години да си спомни ,че е изнасилена ,е прекомерно дълъг срок.Но така нареченото изнасилване ,сигурно е дало тласък на филмовата и кариера.Логичен е въпроса защо тогава не е подала оплакване ,а 20 години по-късно .Да не е чела романа на Александър Дюма "Двадесет години по-късно".

В чуждия хол била си гола.. други ти късаха бандерола.. :)))))

Въпреки, че е хубавка е поредно доказателство, че когато са ни създавали от примат и дух маймунското е било в повече.Сексът и алчността са двигатели на човешкия прогрес.Дано нещо се промени, но за сега признаците не са утешителни.

Тази Миту с много странна памет. Сеща се за различни изнасилвания през няколко години

Мда с едно младо момченце ... ама както и да е като е била млада си е била доооста хубавичка, но годините и психическите проблеми са си казали думата

Тази всички я изнасилват. Това не е живот :-(

Кат погрознеят и одъртеят разбирах като им сецнат приходите се срещат че били изнасилени преди 20 г

Приятно е да си спомниш някои неща? Палавница.

Га яде кифтета не рива....

Защо ни занимавате с тези абсолютни глупости!?! МmmmmуyyyyyyТу отече в канала отдавна.

Коен, Уейнстийн, Тарантино... Добре, че има такива фигури в световното кино, че да сложат шут в г§за на бездарни актриси и сега всички да им се кланят! " Червени шапчици"! След 20, 30 г. се сетили, че били изнасилени... Много бавно им сработва връзката между оная работа и мозъка!

Как пък една актриса не се оплака, че е изнасилена от някой разносвач на пица?!? Все такива на които има какво да им вземеш и да предизвикаш скандал са насилниците!

Добре де, като 2017 е заговорила за едното изнасилване, защо не е казала и за другото, а е чакала 4 години? 2025 година ще се сети и за трето ли?

Как да не е рИвала бе? Ривала е яко - искам още, искам още, а и сега продължава да риве и да иска.

Ако живееш в Америка с някоя която не ти е жена трябва да правиш секс пред свидетели и договор че е доброволно иначе лошо. Ако забогатееш след години ще се сетят че си ги изнасилил преди 20-30 години.

Как все си спомнят след 20 години, че ги изнасилвали?

На ви хамериканска еманципация, хомесексуализация и демокрация.

Движението е "мене също" и не е "аз също". "Аз също" (опънах едно игриво коте) би прилягало на другата страна. Ако правилно съм разбрал тази котарана от коя страна на историята е..

Нищо... нека тези от MeToo да продължават по същия начин с подлост, лъжи и злоба и после да не се чудят защо има лоши последствия за тях. Като цяло американската правораздавтелна система има много, много проблеми. Разбира се, това идва и от законодателството. На пръв поглед и двете системи (законодателна и съдебна) изглеждат справедливи и работещи, но на практика водят до всички проблеми там. Недоволство има и то ще ескалира.

Тоя Роб и мен сакаше да ма насили!Дойде една вечер у назе и вика”Сваляй гащи, ако искаш главната роля!”. Отказах му и затуй ма няма във филма!

tonk11

Тая май редовно са я изнасилвали ама тя е забравяла. А да видим какво ще си спомни след 2 години?

Сетила се, 20 години по късно. А уж точно тя е лидерката на тва движение. Тва като пророчествата на Ванга - умряла преди толкова години, а сякаш година се сещат че имало нови и нови нейни предсказания.

колко члена е спихнала, ама знае, от които ще капне още. Що не отиде да съди първия дето я е изнасилил още по-рано?

Съчувствам им искрено на новото поколение бръмчалки. Заради застаряващи" лидерки" като Ардженто, вече ще е изключително трудно да пробият в индустрията, или да се появят на екран нови, свежи, млади актриси . ,Красивите , но не толкова надарени от към актьорски талант актриси - като Меган Фокс, Марго Роби, покойната Мерелин Монро и болшинството от настоящите вървежни мацки, няма да имат вече никакъв шанс да се появят на екран..режисьори и продуценти ще ги е страх да се озоват с тях в едно помещение и дори да водят каквато и да е било работна кореспонденция с тях..Но затова пък ще се радваме все повече на такива като Елън Пейдж. - плюсът е , че може да си избираме дали са тя или той в зависимост от настроението.

2018 обвинява Уайнстин, най-влиятелния човек в Холивуд, че я е изнасилил 97-ма. Както и много други тогава почнаха да реват срещу него. Ама до тоя момент не смеели, щото бил много влиятелен и щял да ги закопае. 2021г се сеща, че някъв далеч по-НЕвлиятелен от Уайнстийн я е изнасилил през 2002г. Пита се - защо не го е споменала след като вече е обвинила най-влиятелния в Холивуд ? Щото всичко е една голяма измама. Доброволно отиват в къщите на влиятелни продуценти с идеята, че ще ги уредят с добри роли и ще им дадат шанс за старт на кариера. Това се плаща по един начин само. Естествено, че е имало случаи, когато може да са се усетили в последния момент, че не са за тая работа и тогава не е било съвсем доброволно. Но повечето са си съвсем доброволни. Няма друго обяснение що се сещат само когато позалезат и свършат парите.

на изнаслабените! :)

Тази жена е побъркана. В нета е пълно с нейни еротични снимки. Прави се на девственица.

Курвите все изкарват,че били дрогирани и изнасилени ! Пусти сърбеж,като взема едно дърво,ще им дам едно дрогиране.

След 20 години, когато вече си на 45 и никой не се сеща коя си, та камо ли да ти предложи роля, изведнъж се сещаш как през далечната 2002 година след като си се надрусала, като куче си се събудила в нечие легло. Очевидно това ти е било практика, за да получаваш роли. Първо Уаинстийн,сега Роб Коен... Че как иначе ще ти купят тъпата книга? Лоша реклама няма.

Имаше един виц преди време: В магазина: - Госпожо, ама тези 100 долара, които ми давате са фалшиви! - А така ли? Значи преди малко съм била изнасилена. Помощ! Викнете полиция.

бай пън е президент! тея изригват

Продължавайте да симпатизирате на лицемерни организации от рода на #metoo и #blacklivesmatter. Най-големите лицемери и боклуци на днешното време, тръгнали да четат морал.

Ми то целия Холивуд се крепи на шибане за роли и изведнъж 20 години по-късно се сещат, че са изнасилени.А когато се шибаше, взимаше роли и дебели хонорари тогава беше гот! Тогава не беше проблем... Курви мръсни!