17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Едно време им викахме ЧЕРНИ. и никой не се обиждаше.

И 25 цента са и много.

жалко, че никой от реагиращите нищо не разбира. Само глупотевици и пълно непознаване на каквото и да било. Това е една прекрасна жена, много надарена с талант и много естествена истинска жена. А който не познава и не е свикнал и с други раси и народности, не ме интересува какво казва, невежеството си е за негова сметка. Въобще безидейна работа сте.

Ако беше на 25 щинки разбирам ,но 'к'о ми пука за некви си центи?

Зорлем искат да си докарат още по-голямо разделение в обществото. Не е на добре, а някога САЩ бяха еталон, към следването на който мнозина се стремяхме. Сега са точно обратното. Съсипаха я тази страна ...

Първоначално беше решено монетата да е от един долар. но в последствие се оказа че "поетесата" не е била лесбийка, и в нито една от нейните три творби не се споменава правата на ЛГБТТ. освен това никога не е споменавала транссексуалните. така че в крайна сметка се реши че заслужава само монета от 25 цента. Сега се търси чернокожа поетеса, лесбийка, сменила пола си поне два пъти, арестувана поне веднъж за нападение над полицаи (може и само обвинение за хулиганство), желателно да е починала от свръхдоза хероин.

А защо доларовите банкноти не са актуализирани? Примерно с привлекателното личице на Джордж Флойд и новия национален лозунг Black Lives Matter? А? Я, кой там се бави?

Основните заслуги са, че е черна и че е жена. И после не трябвало да сме расисти и сексисти. И как наричаме квотата за черни жени - политкоректност?!

хахахаахахахахахахаахахахахахахаахахахахахахаахахахахахахаахахахахахахаахахаха

МОНЕТАТА ЧЕРНО-ПОЦИНКОВАНА ЛИ ЩЕ Е?