17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всъщност Лили Ангелова е??! Майки много, не се пише за тях. Странно. Да не е Лили Ангелова, която и да е, повече от другите майки на БЪЛГАРСКИ деца? А, и поздрави на майката н редактора.

Айде, бе? Как така това е " любов"? И ако това е " любов" , то тя явно върви с това , на което му се вика "Инсест"? Тая кифла кой знае какво прави на детето си? Да идват Норвежците!

Бебето се роди с тегло 3,.... Е та това ли е най-важното. Или. понеже баща му е ресторантьор. ще го готвят.

Повечето я помним от някакъв Биг Брадър. Нови цици, нов нос... А детето като порастне, ще е същото като преди операциите й. Бащата ще го вее. Да не кажем, че ще го духа.

Да е живо и здраво детето! За майката не искам да пиша нищо.

Ванеса Паради и ........Лили Ангелова!!!Би ли ми казал някой коя е втората не съм я виждал и чувал за нея???

Нов нос

Е, поне за бебето ще е нещо като човек.

Добре де, родила - родила. Ама защо новината е в раздел "Звезди" и какво общо има тая кака с тях? Ако туй са ни звездите... пази Боже!

Всичкото това натрапване зарад тоз чичак ли беше. Дано се кротне вече и ни спести информация за себе си поне до раздялата.

Коя е тази?

Закъсняхте... "Трафик" откога са пуснали новината... Още не го беше родила и го изтъпанчи по сайтовете...ама това е то...нали само тя е майка...

Айде да не се лъжем! Бебета не се раждат от любов, а от еване. Само с любов, без еване... трудна работа, а само с еване без любов - никви проблеми.

Абсолютно си прав. Ако децата се раждаха само от "по любов", то всички тези Лилита Ангелови, светлани василеви, чалги кикимори - цветелини, джени, галени и преслави, и десетки неизвестни труженички на известни мъже, както и гущеров, пеевс и др щяха да са без деца. кой ли ги обича?