17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Айде да не се лъжем! Бебета не се раждат от любов, а от еване. Само с любов, без еване... трудна работа, а само с еване без любов - никви проблеми.

Закъсняхте... "Трафик" откога са пуснали новината... Още не го беше родила и го изтъпанчи по сайтовете...ама това е то...нали само тя е майка...

Коя е тази?

Всичкото това натрапване зарад тоз чичак ли беше. Дано се кротне вече и ни спести информация за себе си поне до раздялата.

Добре де, родила - родила. Ама защо новината е в раздел "Звезди" и какво общо има тая кака с тях? Ако туй са ни звездите... пази Боже!

Е, поне за бебето ще е нещо като човек.

Нов нос

Ванеса Паради и ........Лили Ангелова!!!Би ли ми казал някой коя е втората не съм я виждал и чувал за нея???

Да е живо и здраво детето! За майката не искам да пиша нищо.

Повечето я помним от някакъв Биг Брадър. Нови цици, нов нос... А детето като порастне, ще е същото като преди операциите й. Бащата ще го вее. Да не кажем, че ще го духа.

Бебето се роди с тегло 3,.... Е та това ли е най-важното. Или. понеже баща му е ресторантьор. ще го готвят.

Абсолютно си прав. Ако децата се раждаха само от "по любов", то всички тези Лилита Ангелови, светлани василеви, чалги кикимори - цветелини, джени, галени и преслави, и десетки неизвестни труженички на известни мъже, както и гущеров, пеевс и др щяха да са без деца. кой ли ги обича?

Айде, бе? Как така това е " любов"? И ако това е " любов" , то тя явно върви с това , на което му се вика "Инсест"? Тая кифла кой знае какво прави на детето си? Да идват Норвежците!

Всъщност Лили Ангелова е??! Майки много, не се пише за тях. Странно. Да не е Лили Ангелова, която и да е, повече от другите майки на БЪЛГАРСКИ деца? А, и поздрави на майката н редактора.