Лили Иванова: Най-тежката ми битка е с времето

30 години се наслушах на лозунги и обещания. Искам резултати!, обърна се към политиците поппримата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Милата, Лили! Не знам, дали има нещо по-несправедливо от старостта. И не го казвам само заради нея, а заради всеки един от нас.

Тююю! Вече почвам да си мисля, че интернет подслушва! Снощи си говорихме с един приятел, че дъртият вампир Лиленце-пиленце е нещо замлъкнала и за наша радост не е изпълзявала скоро по медиите, и що да видя днес тукааааа? Дирниците цвъкнали статия за Лили-пили!

триете коментари ???????

Демек, читателите да се ебават....ние си правиме пропагандата.

Всички,които се подигравате с възрастта се молете и вие да имате възможността да поживеете по дълго.Лили отдавна не крие възрастта си,а вие пригласяйте на оня тъпанар -чалгар Слави.На неин гръб са правеше на интересен,ама като го гледам и той върви в тази посока.Вие нито песните и,нито концертите и можете да преброите.Тази достойна жена никога не е спирала да работи и дай боже още да ни радва.За пълните зали при Лили някои само могат да мечтаят.Простотиите,които пишете са срам единствено за вас.

Жената е талантлива наистина, нахъсана да става още по и по което е хубаво, но че си е саможиво човече е също истина ......

"Където и да отидем по света, не държавата ще ни нахрани, а ние с труда си. " Ей това трябва да е на табелата на влизане във всяко населено място. Някои в тази страна, да не казвам половината, живоата им мина в чакане държавата "да ги оправела".

Лили Иванова е институция в културата на България!

Най-тежката ми битка е с Лили.

Стържещ, тенекиен глас, никога не съм я харесвал особено.

Щом най-тежката и битка е с времето, значи е обречена. Аз си търся по-равностойни съперници.

Много точни неща казва, но трябва да има кой да чете, а народа е вече толкова прост, че абе трудна работа!!!!

така е - при Лили Иванова нещата опират до вече изградена и проверена философия, граничеща с мъдрост. натежават и фактори като възпитание, образование, култура... да е жива и здрава, да бори времето и да продължава да ни радва!

Лили е извън времето и затова ще остане в него и... След края. Ама всички вие, които я осмива те и пробвате да я омаловажите, най-голямото ви постижение ще си остане поста под тази статия.

Хайде да си лягаме

си, но първо един въпрос, пра-пра-пра баба Лили удари ли 90 или още не :)

Един бърз виц: Лили Иванова пратила писмо до дядо Коледа: " Ей малкия, да ме ме забравиш" Иначе, поклон пред нея. Уникална е.

Човек,който се срамува от истинската си рожденна дата и я крие и фалшифицира, е загубил всякакви битки,не само със времето !

От къде си сигурен кога точно е родена и дали го крие, да не би да си й майка или ти си издал акта за раждане. Моят дядо, Бог да го прости, разправяше, че през 20-те и 30-те години, нарочно са поправяли годините на раждане и това е било съвсем целенасочена държавна политика. Той до последно се бъркаше точно на колко години е, защото също беше официално подмладен. Във всичките му документи пишеше роден 1926 г., а той казваше, че реално е роден 1924 г. А те с Лилито са горе-долу от един край.

Е родена април месец 1938!!!

Ех как и се иска да е млада на придворната певица на др. Тодор Живков, др. Лили Иванова !

И ги помнят хората! Ами ти какво си и кой те помни???

Чета статията и се вдъхновявам макар и като човек вече обиколил света на 30 и видял толкова колкото българина не е и сънувал. Вдъхновявам се от силата ти която тия по-долу с изтърканите смешки, никога няма да разберат заради своята малодушност (разбира се ако ги питаш са най-големите). Те винаги ще гледат какво правим ние артистите и приключенци през малките си китайски екранчета от малките си панелени апартаменти.

Ние артистите?! Къде се сложи до Лили, бе мухъл? !! Най-вероятно ти си от панелка и имаш китайски екеан. Обиколил света-да разбирам, че си бил до Кавала и макс до Дубай! Тъп боклук с претенции!

...Точно!...И баща ех-ех-комунист или ново олигарх!!

е израз на високомерие, парвенющина и най-вече-глупост... Язък за обиколения свят..нищо не си научил, върнал си се същият малоценник...но с претенции, че си нещо повече от другите....АМА НЕ СИ!

Не всички харесват поведението на заможна, застаряваща *звезда, която даде цветята, подарени и от почитатели, на лекарите от Пирогов, вместо да помогне с нещо полезно. С чужда пита помен...

Преди години някой разказа случка и в нея имаше следната реплика: "Ти си като Лили Иванова - глас има, душа няма". Тогава не можах да я разбера точно. Една сутрин пуснаха "Панаири" (с едно протяжно, досадно виене при извивките) по радиото и тогава осъзнах значението на тези думи и защо винаги са ми били повече на сърце други български изпълнители, не тя.

Е така е като няма внуци да си ги гледа и да и викат 'бабо' :)

Защото е била увредена репродуктивната система! Не всички плащат на сурогатно майки от Юкрейн!!!

Ами блазе ти да ти кажа, пък и смееш да се оплакваш от времето, сякаш то другите ги подминава. Как стана така, 100 години кокона като теб! живя на хонорари от концерти? Как друг глас, талант не се намери, та сега призоваваш политиците. Миризлива работа с две думи. Пък и баба ти била хитра, като гледам така и ти. Крушката не е си е паднала по-далеч от дървото, така пък моята баба ме е учила, да ти кажа! Тъй и ще си отидеш, незнаейки на чия врата ще ти се наложи да почукаш в последния момент. Егати мекотелото, пък и с претенции за нещо си.

Ти много обичаш да казваш, ама никой не те пита. По добре си мълчи. От коментара ти личи, че си нереализиран човек с мого комплекси, изпълнен със злоба и завист. Да наречеш Лили Иванова МЕКОТЕЛО!!! Ти просто не си наред! Много се излагаш!

Edin e MILE KITIC, nai -golemiq.

Еми нормално да е с времето, ето динозаврите не успяха да се преборят с него.

До сега никой не е преборил времето, но има хора които го карат да им се поклони. Мисля, че Лили Иванова е от тях.

стой там в нафталина и не се обаждай

Джурасик парк е жив! И още пее! Невероятно...

Времето е като наркотик - твърде много от него убива ... " Тери Пратчет "

Кой е по - вечен : Шер или Лили Иванова ,защото има такъв лаф : след ядрена война ще оцелеят само хлебарките и Шер !! Ех ,Лили !! Времето не прощава на никой и на теб няма да даде реванш !! Не можеш да избягаш от него !!

Комшииката е за почит. Много труд освен таланта. Как гласа и жаждата за музика и живот там не спират не знам. Знам че става с много труд. И за политиците е права.

A Христо БОйкикиев лодкаря и на малкия й пръст не може да стъпи. Лили Иванова и Путинса вечни, истински примери за бъдещи поколения.

Лапай на доганя, бедняк малоумен.

знае кога да слезе от сцената...Лили няма ниво, за да го направи...

Истинският артист слиза, когато публиката не ходи на концертите му. Докато пълни зали като НДК и Армеец с хора, готови да отделят от малките си заплати пари за билети ще е на върха.

Бабо скоро и теб ще тя опяват!

тоза тази табота ред няма. може пък по скоро ТЕБ да опявят. Щото си луд "демократ" а лудите "демократи" скоро ще ги евтаназират.

Който копае гроб другиму сам пада в него, Пепи!

"най-известната българка"...жива да не бях....

Николета е, нали? Или друга минета имаш предвид?

Битка И Цезар я е загубил

Край след като Лили си призна че остарява, не може повече да отричате корона вируса!

Лили обожавам те, толерирането и отива, тя е единствената Българска звезда.

Лили има страхотен репертоар но никога не се повтаря, винаги има нови песни и работи над визията си. Талант но и много труд.

..но ти ще победиш

Тя поне се грижи за визията си, за разлика от мисирките .

" Имаме интелигентни хора, но и те не фигурират в праймтайма на медиите. Търси се скандалното и пошлото. В България има интелигенция. Обръщам се към политиците: Извадете можещите, за да блеснете и вие!" Многоуважаема, не става така! ежедневно опитваме с този призив, още от времената, когато "демокрацията" бе в зората си (сега вече тя е в своя късен залез:-)))... извежда се пошлото за да могат да блеснат още по-пошлите. изважда се най-тъпото, най-неграмотно и най-злобното, за да може и тъпото, неграмотоното и злобното да изглежда умно, грамотно и добро, и да "блести". това е реалноста и всеки опит тя да бъде променена бива премазван безмилостно. най-малкото с пошлата цензура и манипулации по всички медии. инак верно е, че най-тежката битка за всеки е с времето, но още по-тежката е със земното привличане. успех и шапо! :-)

Страхотна жена!

Всеки ден е Halloween

На 83.

На осемдесет и три.

Една страхотна жена на 83.

Най-тежката битка на времето е с тебе,вампир..

той и дарт вейдър е в захлас, едвам диша

Вампири са САМо лудите "демократи" . но скоро предстои евтаназия за тях.

Всеки води тязи безнадеждна битка с времето,, и всеки я е загубил... ти поне се справяш добре, дай боже още дълго да воюваш... лично аз не съм ти фен, предпочитам класическа музика, но винаги съм уважавал професионализма и трудолюбието, а тези качества при теб са в изобилие!

подмазвач. ако мислиш, че ще те отрази на мястото на Чочко......

Каквото и да приказвате, човек живее за другите, деца, родители, приятели...!!! А тая кукундрела живее само и единствено заради собствения си гъз смърдлив и миризлив...!!!!

на Лили й е проста семката...А това е завинаги...

Всеки е длъжен да живее за себе си. А за миризливия гъз, не изхождай от себе си. Има различни хора от теб.

тая няма ли наследство от призраците в някой стар замък ? ма тя дядо благоев е кърмила. а дали е била гадже на тутанкамон ? и кво е виновна за нотите - измислили са ги след като се е родила ако не беше смъртта на Паша, да и отвори вратата и митко щерев да я направи певица.......

То май в случая времето трябва да се оплаче, колко му е тежка битката с Лили :Д

Велика, много силна жена. Възхищавам и се.

Един бачкатор решил да се пошегува с нея.Звъннал на вратата и казал,че иска да се ожени за нея. Тя се фръцнала и му казала,че заплатата му няма да стига само за парфюмираната й тоалетна хартия. А той :Аз пък не знаех,че си толкова голяма дрисла...

Не е смешно.Само ти се излагаш

Ха ха ха ха Хи хи хи хи!!

Малкото ми, сестриче.... Та ти си една от първите милионери в България.... " С всичко съм се справяла сама!"... Да не повярваш! Като знам, че от 20 г. все прощални концерти правиш се чудя с кого се прощаваш?

20 години я вадят от дупката на бис.⁰

Господи........тук се е събрало най лошото,завистливо,неможещо и хленчещо изчадие............ а и не гледам плюсове и минуси,също и коментари,пиша и излизам...така,че не се мъчете.........

Колкото и да плюете, на малкия пръст не може да и стъпите.Най голямата и най великата.Евала Лили.Да си жива и здрава и още много години да ни радваш.

Ама не го е лапала на Фидел

тя цялото ЦК обслужваше, ти се хвана баш за Фидел

Най великата е ТИНА ТЪРНЪР!! Като поостаря,слезе от сцената с достойнство,за разлика от нашата Баба Яга,която предизвиква единствено съжаление и излагация !! Това е тъжната истина!!!

Много тъпаци като теб все още има в България...

за Тина Търнър...Истинският актьор знае кога да слезе от сцената... Лили няма ниво, за да направи това...

Тъжно е, че има завистливи тъпаци като теб

Поне едно дете да беше осиновила, а тя цел живот живее за собствен гъз! И най - големите в този бранш осиновиха деца и ги отглеждат заедно със своите, а тази си брои бръчките... Чудовище!

Има осиновено дете, но още навремето го е дала на друга жена да го гледа, тя е нямала време за него, гонила е кариера.

https://www.flagman.bg/article/35940

Значи след като е осиновила дете...го е дала за осиновяване. Сега не разбирам - ти хвалиш ли я?

тава не е твоя работа..Простак или Простакесо