Лили Иванова: Най-тежката ми битка е с времето

30 години се наслушах на лозунги и обещания. Искам резултати!, обърна се към политиците поппримата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Без думи! Прекрасна и мъдра!

Ех, колко е права....!

Откак свят светува си жива, дори Чък Норис се е пръкнал от твоя сълзица.

За съжаление е така,но да се радва ,че е още жива и изглежда добре за свойте 90 години !

а още една тлъста пенсия не искаш ли от банкянския тулуп, за да му олижеи задника!?

Тая цял живот не можа да научи нотите.

Паша Христова Маргарита Димитрова

И това пречи ли ѝ да бъде перфектна във всичко, което прави?!?

поне 13 милиарда

Велика е Лили Иванова! Поклон! Колкото и да се пънат разни еднодневки, които се рекламират не с пеене, а с голи снимки, не могат да напълнят дори половината салон на читалището в Своге. Не могат да я стигнат и срещу нея да тичат. Когато продадат до край Арена армеец или Зала 1 на НДК за три последователни дати, тогава могат да коментират.

И в какво не е права? А завистници винаги има! Ами направете поне малко от това, което тя е направила и продължава да прави!

е родена през 1939 г., още няма 90!

Ма ти май си напълнил и гащите...нещо замириса!

Битката с възрастта, цял живот стара и нещастна

Старите баби кат я видят, все това за нея викат: Па тая цял живот, не се напя, нито нае.ба.

еми след като надживя шотландския боец и дракула - кво се жалиш

Поне едно дете да беше осиновила, а тя цел живот живее за собствен гъз! И най - големите в този бранш осиновиха деца и ги отглеждат заедно със своите, а тази си брои бръчките... Чудовище!

Ми тя нищо не прави...

Е,значи ще има какво да вечеряш

Колкото и да плюете, на малкия пръст не може да и стъпите.Най голямата и най великата.Евала Лили.Да си жива и здрава и още много години да ни радваш.

Има осиновено дете, но още навремето го е дала на друга жена да го гледа, тя е нямала време за него, гонила е кариера.

Ама не го е лапала на Фидел

тя цялото ЦК обслужваше, ти се хвана баш за Фидел

Господи........тук се е събрало най лошото,завистливо,неможещо и хленчещо изчадие............ а и не гледам плюсове и минуси,също и коментари,пиша и излизам...така,че не се мъчете.........

https://www.flagman.bg/article/35940

Малкото ми, сестриче.... Та ти си една от първите милионери в България.... " С всичко съм се справяла сама!"... Да не повярваш! Като знам, че от 20 г. все прощални концерти правиш се чудя с кого се прощаваш?

Един бачкатор решил да се пошегува с нея.Звъннал на вратата и казал,че иска да се ожени за нея. Тя се фръцнала и му казала,че заплатата му няма да стига само за парфюмираната й тоалетна хартия. А той :Аз пък не знаех,че си толкова голяма дрисла...

Не е смешно.Само ти се излагаш

Значи след като е осиновила дете...го е дала за осиновяване. Сега не разбирам - ти хвалиш ли я?

Велика, много силна жена. Възхищавам и се.

То май в случая времето трябва да се оплаче, колко му е тежка битката с Лили :Д

тая няма ли наследство от призраците в някой стар замък ? ма тя дядо благоев е кърмила. а дали е била гадже на тутанкамон ? и кво е виновна за нотите - измислили са ги след като се е родила ако не беше смъртта на Паша, да и отвори вратата и митко щерев да я направи певица.......

Ха ха ха ха Хи хи хи хи!!

Каквото и да приказвате, човек живее за другите, деца, родители, приятели...!!! А тая кукундрела живее само и единствено заради собствения си гъз смърдлив и миризлив...!!!!

Всеки води тязи безнадеждна битка с времето,, и всеки я е загубил... ти поне се справяш добре, дай боже още дълго да воюваш... лично аз не съм ти фен, предпочитам класическа музика, но винаги съм уважавал професионализма и трудолюбието, а тези качества при теб са в изобилие!

Най-тежката битка на времето е с тебе,вампир..

подмазвач. ако мислиш, че ще те отрази на мястото на Чочко......

той и дарт вейдър е в захлас, едвам диша

Най великата е ТИНА ТЪРНЪР!! Като поостаря,слезе от сцената с достойнство,за разлика от нашата Баба Яга,която предизвиква единствено съжаление и излагация !! Това е тъжната истина!!!

Страхотна жена!

Родена през 1939г. ли?? Ха ха ха Хи хи хи! Родена е през 1936г.Съученци сме! Ясно??

Много тъпаци като теб все още има в България...

" Имаме интелигентни хора, но и те не фигурират в праймтайма на медиите. Търси се скандалното и пошлото. В България има интелигенция. Обръщам се към политиците: Извадете можещите, за да блеснете и вие!" Многоуважаема, не става така! ежедневно опитваме с този призив, още от времената, когато "демокрацията" бе в зората си (сега вече тя е в своя късен залез:-)))... извежда се пошлото за да могат да блеснат още по-пошлите. изважда се най-тъпото, най-неграмотно и най-злобното, за да може и тъпото, неграмотоното и злобното да изглежда умно, грамотно и добро, и да "блести". това е реалноста и всеки опит тя да бъде променена бива премазван безмилостно. най-малкото с пошлата цензура и манипулации по всички медии. инак верно е, че най-тежката битка за всеки е с времето, но още по-тежката е със земното привличане. успех и шапо! :-)

20 години я вадят от дупката на бис.⁰

Всеки ден е Halloween

Тя поне се грижи за визията си, за разлика от мисирките .

На 83.

На осемдесет и три.

..но ти ще победиш

Една страхотна жена на 83.