Лили Иванова отмени концерти заради симптоми на грип и висока температура

Изпълнителката отложи изявите си във Велико Търново, Габрово, Ловеч и Плевен

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да е това, а не опело!

Песните и изпълненията има от Лили Иванова ,трябва да бъдат обявени за национално ,нематериално богатство. Не съм сигурен,че в близките години ще имаме талант и сценично присъствие на Лили Иванова.Преди много години бяхме в командировка в един затворен за чужденци град.Една вечер в ресторанта на хотела ,който беше нещо като сборище на местни "неформалы" ,се запознах с един ,от Казан, та той ми предлагаше в аванс рубли , за да му изпратя след като се прибера в София,няколко "тави" на Лили Иванова и Емил Димитров. Не взех парите и не му изпратих плочи, защото в това време бях зает да разговарям с една руска девойка

Това е артистката,която заслужават хейтърите.Ха ха ха хаха

Дай им на българите чалга "певици" на 18 години,които вият на умряло дори на плейбека на потресните си "песни",докато местните гъзари мятат гюбеци и кършат тазобедрени става в анадолски транс,сетне се пробират потни и вмирисани по панелките в Обеля,които обитават под нае,когато не са по родните си села-това е качеството,което праща българската публика в екстаз!Когато,разбира се,не е заета да бере ягоди и да бачка по строежите в Англия или да мие задниците на бабички в Гърция или Испания-виж,като извършват таз гъзосанитарна дейност,нямат никакъв проблем на тема възраст.Ха ха!

Супер точно казано.Нищо чудно,че за такива е радост,че Лили Иванова се била разболяла.Тъпаци!

хейтъри с черни души!Колко трябва да сте осакатени и озлобени,за да изливате помия върху човек,който и да е той,по повод на това,че се е разболял?!!!Вие сте дъно!И всеки си плаща някой ден за чернилката,която излива!А колкото и да мразите Лили Иванова,сте се домъкнали и отделяте време да я плюете,явно ви е достатъчно важно!Ако вие сте разболеете и дори се споминете,каква ли част от населението ще хукне да пише купища коментари за вас по форумите-никаква!Защото сте никои!Лек полет на крилете на злобата и простащината-със сигурност ще ви отведе на едно чудесно място!А за тези,които нямат мира за годините на Лили Иванова-като са ви такъв проблем,сигурни ли сте,че на вас ви е писано да ги стигнете и това да е особено важно?!

Слави, колко време се подиграваше на Лили Иванова, но тя още прави концерти, а за теб един премиер каза, че си "бивш певец'. Подигравките с годините на хората са проява на лош вкус.

Набор 1939г.... Лили, не се ли напя?

керамичен във WC- не се ли напростя?Слушай си Галена,не се занимавай с Лили Иванова!

На мен лично никога не ми е била любима, но с удоволствие слушам старите и песни от едно време. А тия новите чалгарски изпълнения не знам как да го коментирам ......... Не беше ли по-добре да не се скъпи и да си уреди правата на старите си песни, да си поръча едни хубави нови аранжименти и да си ги пее ...... Аз лично бих и направил аранжиментите дори без пари, просто от уважение, че човек на нейната възраст има ищаха и енергията да присъства на сцената. Или пък да има поне малко изисквания към новите си песни, един изпълнител се помни с качеството, а не с количеството ........

Трябва да знаеш кога да спреш, а тази не знае кога! Погледнете я - бабичка на пределна възраст, от комунистическо време, която иска да е на върха на хранителната верига!

Така, щеше да е спряла, ако нямаше публика. Аз лично ще дойда от чужбина за концерта и в Пловдив и съм на 40 години, не на 140. Ти точно с какво можеш да се похвалиш в тоя живот, освен със злобничко сърчице?

А какво правиш в чужбина? Защо не живееш в България? Защото може би си дете на крадливи комуняги? До колкото отказването .... виж ситуацията с АББА. Те се отказаха, за да не стават за майтап! Нашата Лили обаче няма да се откаже! Може с бастун и проходилка да излезе на сцената но щом ще й платят.... А може би иска да се гътне на сцената? Виж й физиономията - перчема да й го смъкнат и до брадичката пак ще си личи че е дърт бабишкер! И песните й са от преди 100 години! А плаща ли си за авторските права на композиторите?

През лятото няма обикновен грип, не се заблуждавайте.

л8йно!Това си ти!Злобно л8йно,никой не пречи на така добрите и обичани певци да си продават билетите,ако имаше кой да ги купува!Единствено тази,която плюеш,докато си на дъното на тоалетната чиния. пълни зала 1 на НДК три последователни вечери всяка година,да не говорим за Арена Армеец.Факт!Както и че ти си злобен боклук!И не дрънкай за годините на Лили Иванова-единственият начин да не ги стигнеш е да пукнеш преди това,което,в твоя случай,няма дори да бъде забелязано от никого!Злобно,истинско л@йно!

Ами на 83 години е, не е лошо да спре, защото, както е тръгнало току виж предаде Богу дух на сцената, както в една нейна песен "щурците свирейки умират"

Мисли за собствената си смърт,Петре.Не се занимавай с тази на другите.

Такива като тоя Петър 2 явно си мислят,че за тях смърт няма и те няма да пукнат,че са седнали да се правят на Господ и да смятат кой кога и как щял да умре.Може още утре да е твоя ред,бе злобар нещастен дето копаеш чужди гробове.Има много конкретна поговорка по тоя въпрос, тъпи Петър 2!

Отдавна трябваше да спре и да останем със спомена за блестяща кариера и хубави песни. Това в последните години не е ни музика, ни глас. Напразно се мъчи. Е, парички падат де.

Не забелязах някой от форума да изпита елементарно човешко чувство. Нито срам от хората, нито грях от Бога! А иначе от манастирите не излизате, нали? Пфу!

Грип? Откога не бях чувал това наименование. Поправете се!

Имайте уважение! Жената е пяла при подписването на мирния договор в Сан Стефано. Говори се също, че се е заигравала с граф Игнатиев и Иван Вазов.

... и с Тутанкамон :))

Ти явно си жената на Тутанкамон,та си запознат.

Веднага се усеща,че си от село,но е добре,че сам си го посочил.

Дара по добре пее пък и става за плякане

Няма отървахме от тая мумия.

Няма отърване от прости създания от селски произход като теб.Това е белята!

Ваксинираните да така.

Научето го този български език де.... В заглавието - говорите за "отменени" концерти в подзаглавието уточнявате, че все пак става въпос за отложени концерти... Нали правите разлика между ОТМЕНЕНИ и ОТЛОЖЕНИ концерти? Ако са отменени - няма да се състоят никога. Ако са отложение - означава, че са пренасрочени за друга, следваща дата...

Оф айде да не задълбаваме излишно, че и неточно. Отменен е този конкретен концерт, отложен щеше да е, ако се знаеше дата за когато е отложен. Я се поуспокойте малко и не го играйте толкова па лингвист, че не сте.

Ми,посочили са и дати на пренасрочените концерти хората,ама ти как да прочетеш,като имаш да пишеш коментари...

Подробности:))))

За други дати разполага ония горе дето стои и дето определя кой кога да си отиде, а на тази възраст се е така!

На тази възраст натоварването с толкова концерти е голямо.Пустата лакомия за пари.

Пустата тъпотия и мерака да се изкажеш

Не познавате душата на артиста. Пъбликата я иска, концертите са разпродадени, какви пари какви 5 лева.

Пенсионирай се

Майка ми е родена 1936 и учила заедно с Лиляна Иванова.

Повтаряла,ли е?

Значи майка ти е повтаряла. Аз пък имах роднина, роден през 1939 г. и е учил заедно с Лили в Кубрат.

Комунистическа галеница, сега видна демократка ! Лакомията й няма край, и излагациите й също! Не се наяде на пари!

Добре. Изпей една от песните й без фалшименто и ще призная че се прав.

ABE PRICK MUPPET TAIA ................ E EDINSTVENNATA OSADENA shte povtoria EDINSTVENNATA OSADENA OT SAD V Bg. ...... che ne moge da chete noti !!!!!!!!!!!!!!! ne moge da chete noti !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Доколкото помня ниското циганче я съдеше и искаше и тя да се яви и да докаже, че може да чета ноти, но тя просто не се яви! Тъй че не е осъдена, а че не знае е ясно и те всички естрадни са така!

баси бабишкерата нарцистична, тая коза не може да си представи, че трябва да слезе от сцената и не може да го направи с достойнство

родена на 24 април 1939г

WHO CARE ..............??????????????

1839

Забавят, но Не Забравят!

Глупако, вече 2 години чакам да умра от ваксината....

Най после короната се качи на сцената. Досега жънеше в салона.

Тази до кога ще се излага? Прилича на мумия, 40 кула с дрехите, чете си текстове на песните! Сигурно и се напикава и е с памперс . Няма ли близки да и кажат на какво прилича?

На тази възраст дамите ги хваща деменция и не знаят къде се намират и какво правят.

Кво пък ти пречи жената? И ти си с два санта х-й, ма живееш....

Странни птици сте...Нищо не сте постигнали в тоя живот и най-голямата ви радост е да злобеете по нечий адрес и да развивате конспиративни теории. Не народ, а мъша не е казано направно...Няма да знаете от кога, разбира се.

Възрастните жени след секс се изпотяват, лесно настиват и се разболяват.

Пълно е със злобни простаци,които пишат коментари.Радвайте се простаци

Като певица е номер 1 но като човек е пълен боклук

Напрао си мисля, че си пиете кафе и си споделяте кой какво ше готви таа вечер, повръща ми се

ами повърни в пазвата си но това е истината ако искаш примери ше ти дам много

Да не е хванала маймунска шарка .

По вероятно е да е хванала маймунски уй.

Баба ми каза, че Лили е родена 1932г.

Колкото и да се пазиш рано или късно короната те застига ... Едни живеят, други умират. Мир на праха на всички починали и господ да ни пази !

Стига бърза бе Илия.